![]() |
Re: Un M3 E30 V10 nebun
proiectul este mai vechi .. daca nu ma insel , a mai fost un thread pe aceasta tema , insa oricum este VIS , nu masina :shock:
European muscle - car :D |
Ai de masa asta are habar stie ceva.
|
probabil cand a deschis cutiile alea s-a simtit ca la craciun:D
|
uite ma cum de altii pot si noi nu...daia m-am saturat de tara asta...mesterii de aici nici macar un petic pe caroserie nu sunt in stare sa puna calumea.astia au modificat cu mana lor mai mult de jumatate de caroserie...sa nu mai spun de motor.cine ne omologa noua o lucrare de asa amploare???f.ck romania :pissed::pissed:
|
Eu o sa fiu primul care os a afirme - O PROSTIE!
De ce sa distrugi un E30 M3 pentru un astfel de proiect ... se putea lua foarte bine orice alt E30 coupe si derulat acest proiect, oricum toate punctele cheie alea masinii au fost customizate, asa ca sacrificarea unui M3 nu era justificata :( Legat de proiect, trecand cu vederea ciopartirea M3ului (chiar daca eu unul nu pot), interesanta abordare, motor de M5 (nu ca nu s-ar mai fi practicat, adevarat ca nu cu cel V10 de pe E60) si tren de rulare de pe e92, interesanta idee si dupa cum arata rezultatul final ... felicitari celor care au customizat absolut tot pentru ca rezultatul sa fie fezabil. |
dap , no coment
|
frumos proiect:)
|
iubesc marca asta:dance:
|
moa ce bomba pe 4 roti
|
a gasit cineva vre-un filmulet cu masina mergand?
|
e fumata de mult masina asta , este una si la oradea cunoscatori o stiu "ARO" si gasiti si video-ri pe youtube
|
doamne
|
cel mai tare articol8)
|
Quote:
tu ai vazut ce ai scris ... :shock:ARO are v10 de pe un e60 si yo nu stiu:rolleyes2 pana si SORMEA AIA MICA isi dadea seama la cata diferenta este intre cele 2 motoare de m5 mai bufucaca:lol::lol::lol: |
vb.celor de la b.u.g mafia mati stresat in pl mea de atata gri metalizat:lol::lol:oricum masina e tare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning