Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   4tuning DAY, Bucuresti, Prisma 2 - cine spune prezent? (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/13793-4tuning-day-bucuresti-prisma-2-spune-prezent.html)

SoundIdentity 02-03-06 20:48

nea balaurutz nimeni nu vrea sa scape de tine ci din contra sa incepem sa fim o ochipa puternica mai ales daca merem in deplasare toti sa fim uniti si sa strangem pumni uni altora ca mai ales numele de ORADEA IL FACEM MAI PUTERNIC si noi sa fim uniti si nu ne luptam contra noastra ci avem noi contra cine !!!!!!ce zici e ok? ca atunci merem in coloana iar cei ce vor sa lupte si oradeni intre i aia sa faca o colana separata!!!!!nu uitati nu intre noi ci cu restu sa ne luptam!!!!!!! :D :D :D :D :D

SoundIdentity 02-03-06 20:48

nea balaurutz nimeni nu vrea sa scape de tine ci din contra sa incepem sa fim o ochipa puternica mai ales daca merem in deplasare toti sa fim uniti si sa strangem pumni uni altora ca mai ales numele de ORADEA IL FACEM MAI PUTERNIC si noi sa fim uniti si nu ne luptam contra noastra ci avem noi contra cine !!!!!!ce zici e ok? ca atunci merem in coloana iar cei ce vor sa lupte si oradeni intre i aia sa faca o colana separata!!!!!nu uitati nu intre noi ci cu restu sa ne luptam!!!!!!! :D :D :D :D :D

BH-15-RIC 02-03-06 21:16

Ca bine zici SANDU TATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

BH-15-RIC 02-03-06 21:16

balurutzu 02-03-06 22:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BH-15-RIC\"

asta e mentalitatea care trebuie sa domneasca in Oradea we are the best F@#K the rest deci pe mine contati ca merg in coloana care se bate cu restu tarii nu cu Oradea asa ca bagati masinile la treaba baieti sa dovedim de ce santem in stare :D :D :D :D :D :D :D

balurutzu 02-03-06 22:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BH-15-RIC\"

asta e mentalitatea care trebuie sa domneasca in Oradea we are the best F@#K the rest deci pe mine contati ca merg in coloana care se bate cu restu tarii nu cu Oradea asa ca bagati masinile la treaba baieti sa dovedim de ce santem in stare :D :D :D :D :D :D :D

BH-15-RIC 03-03-06 21:56

Asta seara am vorbit personal si cu Schulli si a confirmat ca va fi si el cu siguranta la BUCURESTI .
Din discutiile purtate la club se pare ca vom fi in jur de 10 - 15 masini .
Ar fi super !!!!!!!!!!!!!

BH-15-RIC 03-03-06 21:56

Asta seara am vorbit personal si cu Schulli si a confirmat ca va fi si el cu siguranta la BUCURESTI .
Din discutiile purtate la club se pare ca vom fi in jur de 10 - 15 masini .
Ar fi super !!!!!!!!!!!!!

SoundIdentity 04-03-06 23:33

Re: 4tuning DAY, Bucuresti, Prisma 2 - cine spune prezent?

cateva masinutze:
ionut golf 3 tuning
alin golf 4 taximetistu
schulli ticolina
cosmin xtreme dimension of sound si de sus trupa lui
alex golf 2 uad
ric laguna
sandu hi-fi golf,,,uri!!!???1 sau altu
one new car in test surpriza by sound identity
tony opel ground zero
balaurutzu rover
renault joe infect
ervin
si multi altii de care nu se stie inca!!!dar va fi ceva puternic acolo baietzi!!!!!!sa fiti pieptanati si remorcile acasa parcate!!!

BH-15-RIC 04-03-06 23:36

Ai uitat de Gaju !!!!!!!!!!!!! PUE si cu siguranta si altii , eu sper ca vom fi cel putin 15 masini in coloana

flaviutza 05-03-06 00:09

io asa zic , ca nici nenea Ocsi , Opel Astra YVT .. nu se lasa pe dinafara... si poate nici nebunu de Durex ..

gaju 05-03-06 13:13

o sa vedem la sfirsit citi o sa si vina!!!!
vorba multa saracia omului!!
de fiecare data a fost asa,venim,venim si cinbd a foist de plecare ba am mers separat,ba unii nu au mai venti, etc..
ar fi frumos.

BH-15-RIC 05-03-06 15:53

De data asta speram sa fie altfel cu toate ca am auzit ca unii se gindesc la alte variante de transport cum ar fi trailerul sau pe CFR dar eu zic ca e mai scump si nu mai e acelasi farmec .:peace:

margineanu ovidiu 05-03-06 18:59

bine zis cu 'remorcile',da ce facem doua zile in Bucuresti?nu ca nu as avea unde sa stau da daca tot mergem pina acolo tragem un 'bairam' adevarat sper pe undeva!!!!!

SoundIdentity 05-03-06 19:37

rog baietzi care nu i-am pomenit mai sus sa ma scuze nu intentionat ci doar asa rapid cine mi-a venit in minte!!!oricum ar fi misto sa fim in seara de 31 acolo sa ne mai si distram oleaca!!!!!! cine poate financiar sa nu scape ocazia de a veni ca io zic ca bucurestiul pregateste ceva puternic rau!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 08:43.

- Copyright 2026 4Tuning