![]() |
Re: E39 - TM <wip>
foarte frumoasa masina , imi plac jantele in mod special , dar cred ca si per total arata superb . totusi n-ar strica niste poze preferabil pe timp de zi (muulte)
|
ms...o sa fac si niste poze cand mai fac cate ceva le ea...!!!
|
pe masina sa pus 2.8 ....cutie, ambreaj,discuri,cardan etc...in curand poze si poate si un filmulet~~
|
e ce trebe,multa munca dar o iesit :-)
|
superba masina :)
S-o stapanesti sanatos |
OFFFFFFFFF
CE FRUMUSETE SI ACUM O REGRET |
3 Attachment(s)
poze...M52B28TU
|
foarte frumoasa masina..jantele dau superb pe masina..parerea mea e sa o pastrezi ca design de limuzina desi nici sportiva nu arata rau!
|
Paket M si cat mai pe burta....restu is mici chesti de detaliu...asa va fi masina!
ps. stie cineva dc merge admisia de M50 pe M52B28TU ??? |
parerea mea e ca asta e reteta succesului la bmw:X...poate si niste faruri fumurii:):>
|
Quote:
|
am reusit sa montez si traapa....mult de munca si greu a fost!!! revin cu poze...
|
Cel mai frumos 5-ar E39....cu motorul asta de 2.8 ai facut treaba buna....in rest masina va arata beton lasata pe burta....bafta in continuare si sa te bucuri de ea:D
|
2 Attachment(s)
numa eu stiu cat am tras cu motoru asta....si acuma mai is niste mici retusuri de facut...dar o meritat !!! trage bine de jos in ture....!!! si intadevar E39 ...e o masina foarte reusita !!:D
poze cu trapa nou montata...;) |
Quote:
frumoasa masina rau:X.....bafta mare cu ea insa nu inteleg un lucru,unde ai mai vrea sa o culci pe burta?!:rolleyes2 ii perfecta asa,parerea mea...ca la drumuriile noastre:| numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning