![]() |
Re: Merita investit intr-un Urs?
Frate ne vorbesti asa de bine de ursul tu dar pozele ce fac :D hai cu poze frate sa vedem si noi bijuteria :D si eu zic ca merita sa ivestesti daca te tzine buzunarul ca ai masina ta personalizata ca in melodia celor de la bug mafia 40 la ora aia ar trebui sa fie imnul celor de pe 4 tuning :D
|
Chiar imi place cand mai vad cate un "nebun", "tampit" si "idiot" care in loc sa-si ia un Logan nou-noutz cu care nu ar avea probleme isi ia o vechitura nenorocita care defapt are cam cea mai buna platforma pe care BMW a facut-o vreodata. E30-ul poate face minuni in maini bune, iar asta cu bani MULT mai putini decat ar lua un E34/E32/E36 etc. Sincer iti spun ca la banii pe care i-ai bagat in ea, puteai de multa vreme sa ai un bolid care ar fi in teritoriul a 6.x 0-100, poate chiar mai putin. Daca ai fi de acord sa scapi de muzica (naiba, amplifurile & boxele alea de 600E incetinesc masina de numa :P) ai putea, in termeni realisti, sa scoti 4.7-5.3s cu 2000E, chiar mai putin daca stii sa lucrezi si tu la partea mecanica. Beep me if interested. Numai bine!
|
Quote:
eu spun ca se merita sa investesti pentru ca masina pe langa perfomante este calitate germana si asta cam spune tot...desi are 20 de ani este o masina care pe mine la banii pe i-am bagat in ea ma multumeste....fiecare vrea mai mult dar trebuie sa te limitezi la ceea ce poti...iar eu un urs imi permit sa intretin acum....asta e si unul din motivele pentru care am ales acesta masina...multi sar coarda cu 2-3 niveuri peste puterea lor financiara si in momentul care se stica ceva la ea....stau si se uita la ea 2-3 luni.... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
frumos ... (tokyo drift) daca inte;legi ce vreau sa spun ... e marfa BMW`ul ... dar tractiunea pe spate ... nu`mi place ... that`s it!!! ... that`s why i`ve got mk2 :D RESPECT PT URSIi (dai sa sune) |
DA
merita investit intr-un urs, ca in orice masina care iti face tie placere sa o conduci |
Intrebarea era dresata proprietarului Topickului dar este foarte bine ca ni lai aratat si tu peal tau sa vedem si noi ce mai este frumos in materie de ursi si tzinetzio tot asa:!::!:
|
100% ca merita.Dar incepe cu motorul, nu ca ar fi el prea slab dar ce inseamna tuning?????
|
1 Attachment(s)
Apropo de 40 la ora .. nu m`am putut abtsine. Arunc si eu o poza cu al`meu si zic ca merita sa investesi in ursi :)
|
Foarte dragutz si al tau il stiu din poze ca era o data de vanzare pe 4 tunning si stiu pozele
|
LOGIC....ca merita
|
Quote:
Tzipi, parca cunosc de undeva ursu de la avatar, este al tau ?? scuze de offtopic |
Daca ai bani eu zik sa investesti in ea , merita fiecare cent , e o masina extraordinara , itzi spun pentru ca am si eu una
|
frate nu merita sa bagi bani in urs e o masina ff mijto dar nu merita,gandestete ca pe viitor ai sa vrei sa ati iei ceva mai nou shi cu asta nu o sa ai ce face ca nu tio mai cumpara nimeni!! am patito cu un passat .
|
Quote:
P.s. Cea mai proasta intrebare pe care am auzito vreodata!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning