Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/137323-indemanare-12-septembrie-mak-motorsport-braila.html)

turbojack 13-08-09 20:06

Re: Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA

Varianta 4 presupunea cea mai multa indemanare,unde masinile puternice nu sunt tocmai relevante.
Varianta 5 merge bine pentru show cu drifturi.

cicisxn 14-08-09 01:38

Am votat si eu si pt ca se bate moneda pe faptul ca nu toti care voteaza vor sa participe am sa ma explic: am votat ce vreau sa vad,din cate am vazut nu s-a impus nici o regula de genul "sa voteze doar cei ce vor sa participe". Am asistat la toate evenimentele din Braila din postura de spectator din ultimele cateva luni bune,si la fel va ramane si pe viitor. Mentionati si voi pe viitor daca vreti sa voteze doar cei ce doresc sa isi arate maiestria si indemanarea

Snapy_xxl 14-08-09 15:43

Topic sticky!

CRC'ul 14-08-09 17:17

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 2556963)
Am votat si eu si pt ca se bate moneda pe faptul ca nu toti care voteaza vor sa participe am sa ma explic: am votat ce vreau sa vad,din cate am vazut nu s-a impus nici o regula de genul "sa voteze doar cei ce vor sa participe". Am asistat la toate evenimentele din Braila din postura de spectator din ultimele cateva luni bune,si la fel va ramane si pe viitor. Mentionati si voi pe viitor daca vreti sa voteze doar cei ce doresc sa isi arate maiestria si indemanarea

desi asta a fost intentia..am lasat asa ...fara sa comentam ...nu e prob daca voteaza si altcineva ..doar ca mi se pare mai normal sa voteze cine se si da ..ca ideea e sa aleaga pe ce vrea sa se dea ..in scopul ca va iesi si se va da...

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2558014)
Topic sticky!

multumesc ;)

Dan TBCuuu 15-08-09 12:52

da freestyle, drift vom avea???
scuze de intrebare da n-am putut ajunge pe la ultimile sedinde....offf munca asta

CRC'ul 16-08-09 00:23

noi ne dorim sa da...depinde acum de "timpul jandarmilor"...vom sti din timp...

el nino 19-08-09 19:08

In aceasta seara, incepand cu ora 00:00, va incepe partea a doua a concursului organizat de BRD, care sustine financiar, visul unui om. Povestea lui Roberto, este prezenta in continuare in acest concurs. Sa incercam impreuna, sa castigam de aceasta data, concursul. Va multumuesc tuturor celor care veti vota povestea lui Roberto, in fiecare zi, la adresa http://cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=16

ianyST 22-08-09 11:16

exista vreo incadrare pe grupe?

sper sa imi termin si eu masina sa ajung pentru prima oara la indemanre!
bravo baieti!

CRC'ul 22-08-09 13:55

nu exista incadrare pe grupe..toate probele sunt facute in asa fel incat sa nu favorizeze nici tractiune nici propusie sau 4x4 nici masini puternice vs cele mai putin puternice...singuri favorizati sunt cei ce stiu sa-si conduca masina..:)

sper sa o termini si sa vii ..poate veniti mai multi de la TL ..noi am fost la voi pe aeroport..:)

Vialy 23-08-09 12:41

Imi pare rau ca snt asa departe ... dar mi-as fi dorit mult sa castig o cupa !

Bafta multa !

ZerO_CooL 23-08-09 13:33

Ce se va intampla in cazul in care se termina votarea cu mai multe variante la egalitate ?

CRC'ul 23-08-09 14:22

nu am decis inca asta...asteptam sa vedem ce iese si mai atunci cu 1-2 zile inainte..decidem. :)

CRC'ul 25-08-09 19:46

ce tare: aparent nimeni nu vrea sa dea cu spatele la o proba de indemanare..varianta 9 ..0 voturi :))

aleks 25-08-09 22:34

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2585282)
ce tare: aparent nimeni nu vrea sa dea cu spatele la o proba de indemanare..varianta 9 ..0 voturi :))

La etapa de duminica de la Piatra nu a intrat niciun participant pe pistă din cei 35 cāţi s-au dat cu faţa...

CRC'ul 25-08-09 23:14

lol...

All times are GMT +2. The time now is 04:12.

- Copyright 2026 4Tuning