![]() |
am bagat eu.. si azi dimineata am platit amenda pentru viteza :D
|
Nasol.
Asta e. Mai trebuie sa mai bage si ei benzina. Oricum in perioada asta sunt pusi pe capatuiala... |
am vazut-o si eu pe aia cu PI2DA pe 1 mai..si pe langa faptul ca ii cam dadea in ***** tot o ***** o si conducea..tare ***** faza....rog sa-mi fie scuzat limbajul mai trivial :shock: :shock: :P :P :P
|
Re:
Quote:
Dc zici ... un prieten de'al meu cu Seat Leon Top Sport ... cu mine in mashina varsat in dreapta :P... s'a tZinut prin trafic super bine de lambo`ul ala negru (nu bul, ci cel cu numere leasing in Bucuresti) ... ce e drept nici nu avea unde sa se bage lambo` ca erau destule mashini shi la un momentdat a fost chiar shi in fatZa ... cursa e mishto ca te gandeshti ce mashina ai langa tine, cum se aude (intZepeneshti), shi daca ajungi in fatZa lui ... parca tZi`e putZina rushine :P |
Stai linistit :) Poate sa fie topul topurilor ca nu se tine dupa un lambo daca soferul din lamborghini nu vrea sa se tina nimeni dupa el.. probabil ca tipul era pe la 2-3000 de ture mergea la consum mic :)
:peace: |
Ce sa intamplat cu motociclistii zilele astea ca nu i-am mai auzit deloc aici pe tomis ... Si nici curse pe aici ... chiarca liniste ...
Ma baieti chiar asa moale a=ti lasat-o cu masinile? |
Insanity ... chill :D ... omu` nu prea avea unde sa ii dea ... fiind trafic, calca acceleratZia dar nu avea unde sa se duaca foarte mult. Shi am vazut ca ii era shi putZina teama sa faca slalom printre mashini la limita, spre deosebire de prietenul asta al meu!
|
I-am dat aseara un burn in port si cam atat. Rau e ca tot timpul sunt parcate masini acolo unde e asfaltul bun. ELIBERATI RINGUL DOMNILOR!!!!!
|
Cum spunea si Dogarel, eliberati ba ringul de dans!
|
aseara si azi dimineata era sa fac doua accidente de zile mari.. daca intarziam sa accelerez cu o secunda, din ambele ieseam mort :D
weeeeeeeeeeee :D imi iubesc dacia.. ca functioneaza :P |
tu esti kamikaze sau ???? mi se apre mie :D pare *
|
paaaaaai.. heh.. ai putea spune si asta .. dar prefer sa zici ca imi place sa conduc :P
|
:lol:
Off-Topic: Subaru ala 555 e al tau Ceres??? |
nu e al lui ... ala cu 555 e a lu` Cosmin
|
Aha... El il are pe ala cu C&C tuning?jos pe ushi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning