Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   BAC - S(tr)esiunea iunie 2004 si iunie 2005(topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1368-bac-tr-esiunea-iunie-2004-iunie-2005-topic-inchis.html)

Gabi 24-06-04 15:08

Alexandra: et je t'aime, ma petit et jolie amie :wink:

strengaritza 24-06-04 15:11

mai avatar....ai scris ca esti stresat de bac..tu cat ai luat...???
bafte si tie..sper ca am inteles bine
p.s....cine o scris akolo ca nu-si ia gabi bacu?..sa-i fie rusine!!!!
io am incredere in el :)

deocamdata am trecut cu 10 ambele probe orale . greul abia deacum incepe.10x

strengaritza 24-06-04 16:03

ooooooooooooooooo
tocilaruleeeeeeeee
hai ca glumesc..felicitari.....
tine-o tot asa!!!!.si eu vreau tot 10 la anu.....o sa mi fac si io topic..mai este pana atunci

sutn la un liceu care ca protocol leau luat nush ce ***uri din aur si astfel majoritatea elevilor care au stiut cate ceva au luat 10 :P

Al3xius 24-06-04 17:00

strengaritza : la anu ne facem amandoi topic :P :P ca si eu sunt cu bacu peste un an :( :( bafta avatar !

Al3xius deabia astept sa te rog si eu cu o zi-doua inainte de prima proba sa merem la isalnitza la liniutze :twisted: eu eram stresat ca nu inv nimik si voi ma sunati noaptea la 11 sa mergem.las ca o sa mai fie si o sa mergem . ca si aseara.

strengaritza 25-06-04 00:07

ooopsi..pai da..asa si noi..avem in cj unu cu bacul...el a luat 7 la ambele...dar in seara asta a fost prezent la linii....
Al3xius...nici nu-mi aminti....ca ma ia asa o groaza cand imi amintesc caaa...la anu...tre sa pun burta pe carte... :lol: :lol: :lol: trece..oricum...
io chiar ma gandeam in vacanta sa ma apuc sa mai rasfoiesc ceva,,,,dar...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee
ma....cei care s'teti cu bacul...cam cand v-ati apucat de invatat?..zilele astea?..sau nici acu'?

Al3xius 25-06-04 02:22

Avatar : sorry cand te sunau astia sa va duceti la liniute eu eram la intalnire :P :P :P deci nu am avut nici o treaba ! :lol:
strengaritza : da-o ma in spanac de carte ....prin ianuarie ne apucam de invatat ! :P :lol: :lol:

strengaritza : si noi am fost miercuri seara :lol: iar partea cu inv din ianuarie no prea cred dar ar fi bine daca ati reusii.eu nam reusit sanvat pana in ultima zi :shock:

aicad 25-06-04 11:25

Bafta GABI in continuare! Multi au trecut prin asta ! si multi au trecut cu bine! Avem incredere in tine!!!!

Bafta si la retsu' :)

Gabi 25-06-04 16:20

Dan (aicad): 7 la Romana - Oral si 9 la Franceza - Oral. Acum... vin \"scrisurile\"... da' pot sa iau 5 pe linie si tot imi iese 6 media :wink:

Pe 10 iulie ne facem scrum :wink:

COIOTU` JR. 25-06-04 18:29

Gabi te intreb shi io ceva:ai fost ieri(joi) la L.A.?

strengaritza 25-06-04 20:17

bene mah...de prin ianuraie...hehehee...POVESTI!!!
am un prieten care da si el bacu..si faze dupa faze...pai..ianuarie..e luna de chef...sarbatori..blea bla...
apoi februarie..numai bine ca incepe luni...da-da....alte povesti..nici asa...carti carti pana joi dupa miercurea ciuc.....dupa ce si-a luat oralul... a zis ca totusi...se apuca de invatat..hehehee....

lasa mey..nu-i stres....
p.s. coiotule..avem acelasi nr de posturi..momentan....presupun ca o sa se schimbe lool :P

Al3xius 25-06-04 22:12

strengaritzo gata l-ai depasit ! :) coyotu shame on u ! sa te bata o fata n-ash putea ! :P :P :P :P :P :P :P :P acu stiti ca glumeam nu ? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning