Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw.html)
-   -   [VAND] orice piesa MK1 MK2 (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/136587-vand-piesa-mk1-mk2.html)

Archanghel 24-09-09 14:57

Re: [VAND] orice piesa MK1 MK2

Nu mai am in acest moment, nici de buxe, nici cu buzunar.
Pe wekend se prea poate sa mai am.

Interiorul de GTI sa dat.
Motorul 1,8 GT, inca de vanzare 1000 ron, cu tot cu electrica de motor (motorul se da cu anexle, alternator, electromotor,....... fara cutie.) , se accepta orice test la acest motor (eventual se dau si ceasurile si MFA-ul 180 lei impreuna).

Motorul de 1,3 injectie, 400 lei pana sambata, (dupa care se desface, si se vand bucati, si anexe), cu toata electrica ramasa, si cu anexe, evacuarea cu catalizator, alternator, electromotor, aprinderea electronica. Nu se da toba finala.

De luni intra la vanzare si MK2 1,6 benzina , carb, inscris , 2 usi, cutie in 5.
Poze doar pentru cei interesati, sau se poate veni si vedea. Este de munca la tinichigerie, dar toate elementele necesare se dau de pe o caroserie impecabila, si de dau si usile fara triunghi de pe alta caroserie.
Masina este inscrisa si pretul este fix 800E

Archanghel 28-09-09 14:47

Up, asa ca dupa wekend

BULLDOG 28-09-09 22:50

Ceva carburator de pe care poti sa imi dai socu? Eu am un pierburg, 2e cred, soc hidraulic.

Archanghel 29-09-09 18:10

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 2676918)
Ceva carburator de pe care poti sa imi dai socu? Eu am un pierburg, 2e cred, soc hidraulic.

Nu am asa ceva, imi pare rau, motoarele pleaca complete de la mine.

Pret nou la MK2 700 E URGENT, POZE LA CERERE SAU SE POATE VEDEA.

Archanghel 03-10-09 15:10

DOAR SAMBATA SI DUMINICA MK2 INSCRIS, 1,6 CARB DUBLUCORP. 600 E URGENT, POZE LA CERERE SAU SE POATE VEDEA.

Motorul 1,8 GT, inca de vanzare DOAR SAMBATA SI DUMINICA 800 ron, cu tot cu electrica de motor (motorul se da cu anexle, alternator, electromotor,....... fara cutie.) , se accepta orice test la acest motor (eventual se dau si ceasurile si MFA-ul 180 lei impreuna).

Motorul de 1,3 injectie, DOAR SAMBATA SI DUMINICA 400 ron, (dupa care se desface, si se vand bucati, si anexe), cu toata electrica ramasa, si cu anexe, evacuarea cu catalizator, alternator, electromotor, aprinderea electronica. Nu se da toba finala.

La dezmembrat saptamana care vine MK2 GTi 16v KR, si 1,8 GT cutie automata.

Archanghel 05-10-09 11:33

MK1 1,3 carb, MK1 1,5D
MK2 GT, MK2 GTI KR
Toate la deymembrat saptamana asta.
Motorul de GT intera la dezmembrat, de maine, cine mai e interesat de el, sa faca o oferta pana deseara.
Identica dezmembrarea motorului 1,3i.

armando_tm 07-10-09 12:29

ESTI UN TZEPAR. AI INTEPAT PE TOATA LUMEA. AI LUAT BANII DE LA USER DE PE VWCLUB SI NU MAI RASPUNZI LA TELEFON.

disponibilu 07-10-09 14:09

cine vorbea ala care a trebuit sa isi faca lt id pentru vw forum ca a fost banat ha ha ha daca baiatul asta este tzepar inseamna ca u esti seful tzeparilor baiete

armando_tm 07-10-09 21:15

eu nu mai am nici un id pe vwforum. si nu am ramas fara el pentru tzepe, dar sunt unii useri care merita sa stea in pestera pentru ca nu merita sa fie in societate

XANu 07-10-09 21:28

Ar fi trebuit sa stii ce fel de creatura este de pe VWforum......Nu vezi ca nu si-a permis un avocat care sa stie gramatica?De ce crezi ca a plecat din Bucuresti?

Archanghel 10-10-09 03:17

Quote:

Originally Posted by XANu (Post 2701401)
Ar fi trebuit sa stii ce fel de creatura este de pe VWforum......Nu vezi ca nu si-a permis un avocat care sa stie gramatica?De ce crezi ca a plecat din Bucuresti?

Nenea xanu, vedeti de tepele tale.
Lumea mai are si probleme, si , daca exista o intelegere nu da cu noroi ca sa ascunzi faimoasele tale tepe.
Pana acuma nu am dat nimanui nici o teapa si se poate confirma, acuma vedeti de motoarele tale de 1,3 cu 46.000.000 si lasa-ne pe noi astia impatimiti sa ne vedem de ale noastre.

Armando, mi-am cerut scuze, si-mi pare rau, ca sa intamplat asa.
Ma voi revansa, mai ales ca am toata stima pentru clubul de acolo (oricand nevoi, sau pot ajuta in vreun fel, stiu cei de acolo, ca au suport de la mine)

De actualitate 16 16V Kr la vanzare motor in foarte buna stare, se probeaza si se verifica pe masina, si ramane acolo pana se vinde. Pret 450 e cu anexe fara cutie, fara electrica, dar se poate negocia orice.
1,8 Gt deja la dezmembrat, 1,3 injectie same deal, deci alternatoare electromotoare, si alte repere la vanzare, chiulase , chedere de usi fara triunghi, geamuri electrice, servodirectie....... si ....... altele.
Se pot cere si poze.

Armandot 10-10-09 22:18

radiatorul de incalzire il mai ai pt un mk2 nu stiu daca difera benzina de diesel? pret

brosko 10-10-09 22:37

faranele de gti 1 la mai ai ? ma int fata, spate (tot ansamblul dar sa fie pe discuri spate)

Archanghel 12-10-09 18:29

Quote:

Originally Posted by Armandot (Post 2708798)
radiatorul de incalzire il mai ai pt un mk2 nu stiu daca difera benzina de diesel? pret

Nu difera.
Te referi la cel mic din interior, da am, si ti-l trimit, cu piesele lui alex, pana vineri.Ia leg cu el, si cand ajunge coletul, ti-l pun si tie.

Frane de MK1 gti nu am acum.Pe wekend.

armando_tm 12-10-09 18:30

vezi ca armandot nu e acelasi individ cu mine . vad ca e din iasi tipu si e membru oltcit :D

All times are GMT +2. The time now is 06:39.

- Copyright 2026 4Tuning