![]() |
Re: Un minunat Lamborghini X Concept
sa moara aia micii ce spate are...zici k te mananca sa mor...adevarat spectaculos...!
|
Fata e cum e dar spatele e oribil,nu prea mai da a lambo...fiecare cu gusturile si imaginatia lui
|
E super tare si dak multora nu le place macar omul a avut tupeu sa faca ceva
|
Quote:
|
toti vin cu comentarii aiurea :)))) :))), ba la nici un topic in care a fost prezentata o masina modificata nu va place, bn k is mai bune ale voastre vopsite in garaj si cu pensula
|
pot zice ca e destul de reusit :) un pic exagerat.... dar stiu cat de greu e sa faci un concept de la 0 ..acu o sa aflu si cum e sa faci un concept pe baza la o masina existenta (defapt acum o sa aflu reactia publicului) ....asa ca bv lui :)
|
astepti sa te intepe...viespea dreq...>:)
|
dhiar daca masina este futurista , formele cupolei si a partii spate aduc a masina serioasa. imi plac difuzoarele de aer8)
|
Quote:
eu cred k nu arata kiar asha de rau, cum vad unii k zic, insa este foarte exagerat din unele privintze... am avut ocazia sa vad un reventon live... vad prin america fel de fel de replici... e cam o rushine pt o firma ca lamborghini sa se aduca imbunatatziri mashinii, kre e deja destul de performanta... kred k multzi ar fi zis k e ok, dak ar fi plecat pe un design al lui, shi nu copia lambo... pacat...cu reventon nu aduce....nici pe departe... frumos k model...fara scrisul lambo, shi cu ceva modificari, mi-ar fi placut mai mult |
concept la ce? la pistoale teaser?:))
|
trebuia sa'i faca si rotile patrate :))
|
parca e "topita" masina asta
|
mortal....
|
daca voua nu va place,daca se lanseaza asa ceva sa-mi dea mie una,nu ma supar :)
|
E mult prea tare masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning