Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Un minunat Lamborghini X Concept (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/136546-minunat-lamborghini-concept.html)

LEDuri 03-08-09 16:20

Re: Un minunat Lamborghini X Concept

sa moara aia micii ce spate are...zici k te mananca sa mor...adevarat spectaculos...!

tsughi.bughi 03-08-09 16:53

Fata e cum e dar spatele e oribil,nu prea mai da a lambo...fiecare cu gusturile si imaginatia lui

Snowy 03-08-09 17:53

E super tare si dak multora nu le place macar omul a avut tupeu sa faca ceva

madboy 03-08-09 18:15

Quote:

Originally Posted by Cigo (Post 2531043)
Un minunat Lamborghini X Concept

Emil Baddad, un artist extrem de talentat din Iran, nu a fost foarte satisfacut de designul Lamborghini Reventon, asa ca s-a hotarat sa faca un design al sau.

Nu putem spune ca nu a iesit bine, pentru ca nu exista termen de comparatie cu cel real. Enjoy!

un singur cuvan! poate descrie creatia asta (pe care de altfel am vazut-o cu ceva timp in urma...): HIDOS! Am mai spus si cu alte ocazii: e trist ca exista unele persoane (si de la noi din tara) care se pricep la diferite programe software, dar NU au nici o chemare catre designul auto! E TRIST!

marik44 03-08-09 18:33

toti vin cu comentarii aiurea :)))) :))), ba la nici un topic in care a fost prezentata o masina modificata nu va place, bn k is mai bune ale voastre vopsite in garaj si cu pensula

mba 03-08-09 19:22

pot zice ca e destul de reusit :) un pic exagerat.... dar stiu cat de greu e sa faci un concept de la 0 ..acu o sa aflu si cum e sa faci un concept pe baza la o masina existenta (defapt acum o sa aflu reactia publicului) ....asa ca bv lui :)

k4r4 03-08-09 20:05

astepti sa te intepe...viespea dreq...>:)

BR 03 VLZ 03-08-09 21:07

dhiar daca masina este futurista , formele cupolei si a partii spate aduc a masina serioasa. imi plac difuzoarele de aer8)

gyo.the.greatest 04-08-09 00:02

Quote:

Originally Posted by Cigo (Post 2531043)
Un minunat Lamborghini X Concept

Emil Baddad, un artist extrem de talentat din Iran, nu a fost foarte satisfacut de designul Lamborghini Reventon, asa ca s-a hotarat sa faca un design al sau.

Nu putem spune ca nu a iesit bine, pentru ca nu exista termen de comparatie cu cel real. Enjoy!

aa, e doar pe calc facut...sa intzeleg...
eu cred k nu arata kiar asha de rau, cum vad unii k zic, insa este foarte exagerat din unele privintze...
am avut ocazia sa vad un reventon live...
vad prin america fel de fel de replici...
e cam o rushine pt o firma ca lamborghini sa se aduca imbunatatziri mashinii, kre e deja destul de performanta...
kred k multzi ar fi zis k e ok, dak ar fi plecat pe un design al lui, shi nu copia lambo...
pacat...cu reventon nu aduce....nici pe departe...
frumos k model...fara scrisul lambo, shi cu ceva modificari, mi-ar fi placut mai mult

gorila600 04-08-09 00:19

concept la ce? la pistoale teaser?:))

bibi_x 04-08-09 00:52

trebuia sa'i faca si rotile patrate :))

Racer_e30 04-08-09 01:21

parca e "topita" masina asta

Aron 04-08-09 09:56

mortal....

larryeo 04-08-09 12:43

daca voua nu va place,daca se lanseaza asa ceva sa-mi dea mie una,nu ma supar :)

Snowy 04-08-09 12:53

E mult prea tare masina

All times are GMT +2. The time now is 21:55.

- Copyright 2026 4Tuning