![]() |
2 Attachment(s)
am facut cv de genul asta sa zic sau nush..ziceti voi cum
|
Re:
Quote:
|
un tricou negru cu 4Tuning DAY asa cum e scris in semnatura si sub nickname--doar o propunere :wink:
|
adica asha
|
Re:
Quote:
|
Cine nu isi poate face tricou poate foarte simplu sa lipeasca o foaie A4 pe tricoul lui cu numele....
Nu stiu daca mai este necesara si sigla 4tuning pt ca nu stiu daca vor avea toti foi lipite p ei.... PS:...o idee.... :P |
e clar ca nu toti o sa aibe tricouri... dar eu zic ... ca ne mai cunoastem ... asa... sa zicem ca eu sunt prieten cu santos :P santos e prieten cu matza ... santos mi`l prezinta pe matza :D ceva de genu asta :)
|
Facem un fel de....\"lantul slabiciunilor\"... :lol:
Este si asta o varianta...cred ca nu vom avea probleme cu recunoscutul membrilor deoarece tre' sa fii chior ca sa nu vezi o masa de oameni care e fff fericita.... :wink: |
si daca afara e frig de mori? si trebuie sa itzi eie un pulover ceva sau o geaca? eu zic ca sa scriem sigla si sub sigla nikna-meul sau daca vreti cu ecusoane la gat.cum ii vezi pe aia pe la firme, agatzate de gat.
|
vin si Yo :roll: ...da numai sa ma primitzi pe acolo....(k am decat 14ani :cry: )
va ajut eu cu facutu tricourilior....luati imaginea k silgla 4Tuning si k nicku vostru si trageti-le pe o discketa sau cd si da-ti fuga in magazinu unirii la parter la magazinu TOTEM si vedeti acolo se fac imprimeuri si ii dati discketa la vanzatoru ala si aia e...in cateva minute(cred) e gata.... SUCCES :roll: :wink: :D |
yo zic sa ne facem legitimatii...ca la scoala
Punem fatau nostru acolo sigla 4tuning si nick nostru.....tragem la imprimanta lipim pe un cartonas si gata :wink: |
Vai, da multe griji va mai faceti! :lol: Fiti mai relaxati, ca cine vine acolo n-are cum sa nu se gaseasca cu restul lumii!
|
Re:
Quote:
|
lasa-i ma in pace.... :lol:
noi ne intalnim oricum......cine nu se descurca asta e :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Nici cu legitimatii de alea nu cred ca ar merge din cauza ca sunt prea mici....cred ca foile A4 lipite pe tricou/bluza/geaca ar fi cea mai buna idee.... Cred ca ar fi mai usor sa se vada numele user-ului pe el....asa toti vor sti cine e acela... Va ganditi cum ar fi sa te prezinti din 2 in 2 sec.... :lol: In orice caz.....sper ca o sa pot veni si eu... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning