![]() |
Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!
pune nou nu te zgarci la curatat filtrul de aer....bafta cu masina
|
Quote:
|
Sfatul meu pune filtru de dacie.Jiglere de 1.4 reglat si ai sa vezi diferenta.Filtru sport ridica doar consumul.
|
Quote:
|
Cred ca am vazut masina ta prin oras, draguta batranica. Da-mi un PM cu id tau de mess.
|
Ms white dragon, astept inca sa iau salariul si ma apuc mai serios... o desfac si o duc la vopsit asa la mare arta, un galben spre portocaliu... ceva de genul, apoi multe alte modduri. Va tin la curent...
Cat despre filtru, il las acesta ca nu face figuri. la motor e super buna masinutza, nu am ce sai fac sa mearga mai bine, e in 4 trepte. Nu am chef sa ii pun 5 ca schimba perfect perfect, nici un joc nimic, iar cu alea cu 5 nu zic ca nu or esxista si din acelea asa buna, insa nu ar mai avea farmec... |
Quote:
ia-o incetisor, daca vrei sa iasa ceva bun...pana la vopsea ai tabla de facut;) |
Fa-i tabla calumea prima data,antifonezi etc...
|
pai nu ma grabesc... de fapt am oobservat ca sunt slabe amortizoarele pe spate... tre sai cumpar altele. I-am pus dvd/mp3 player portabil,cu ecran de 7inch, culmea ca merge direct la acumulatorul masinii, 12 v. o sa pun poze.
|
pacat ca nu gandesti inainte varstei tale...:(...
Dacia 1300 de DVD are nevoie prima oara? Eu iti garantez ca masina, plange de rugina pe dedesubt:(... are totusi niste ani in spate, si se vede ca nu a fost masina de garaj. |
DVD il aveam deci numai am legat niste fire...
zic si eu asa ca ma surpris ca a mers. pai stiu ca are ceva rugina, insa nu cred ca e nush cat de grav. in cateva zile o duc la tablarit. |
[QUOTE=Mandeologul;2540945]DVD il aveam deci numai am legat niste fire...
zic si eu asa ca ma surpris ca a mers. pai stiu ca are ceva rugina, insa nu cred ca e nush cat de grav. in cateva zile o duc la tablarit.[/QUOTE foarte bine asteptam progrese:) |
Urla dupa bara spate cromata(originala).
|
1 Attachment(s)
ma gandeam sa ii dau jos barele, sa indrept frumos toate gaurile si tabla sa fie asa dinto bucata cum se zice. Imi dati ceva sugestii de vopsea? adica ma refer la vinyluri... mam gandit la 2 linii groase si 2 f subtiri pe langa acestea...
|
Sper sa ne intalnim la o tura cat de curand.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning