Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor (https://forum.4tuning.ro/586-wrc-formula-1-sporturi-motor.html)
-   -   Michael Schumacher revine in Formula 1 (https://forum.4tuning.ro/586-wrc-formula-1-sporturi-motor/135965-michael-schumacher-revine-formula-1-a.html)

ravy09 31-07-09 19:13

Re: Michael Schumacher revine in Formula 1

imi vine destul de greu sa cred ca schumi a aranjat cursa aia (nu singur, bineinteles).. dar daca intradevar asa e, e jenant.. s-a ajuns ca o suma de bani sa fie mai valoroasa decat un titlu de campion.. cu atat mai mult cu cat el e ultimul om care ar avea nevoie de mai multi bani..
am citit articolul si intradevar sunt multe semne de intrebare..

c200 01-08-09 11:24

Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 2525984)
imi vine destul de greu sa cred ca schumi a aranjat cursa aia (nu singur, bineinteles).. dar daca intradevar asa e, e jenant.. s-a ajuns ca o suma de bani sa fie mai valoroasa decat un titlu de campion.. cu atat mai mult cu cat el e ultimul om care ar avea nevoie de mai multi bani..
am citit articolul si intradevar sunt multe semne de intrebare..

nu zice nimeni ca el sau Ferrari ar fi vrut asta, dar uneori nu facem ce am vrea, asta e valabil si la case mai mari.

country boy 01-08-09 19:25

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 2523770)
Tu vezi ce scrii? Nu spun ca schumi nu a avut parte de noroc si nu a beneficiat de material tehnic de calitate, da asta nu inseamna ca nu e un pilot foarte bun si ca locul lui e la curse de melci.

stiu bine ce scriu :shock::shock: dar sunt sigur k M. S. nu este un pilot asa de extraordinar precum cred toti
sa vedem rezultatele dak acum poate ... no comment insa dak nu reuseste in acest sezon sunt o sa-mi confirme ceea ce credeam despre el

P.S. cursele de melci si refera la cei batrani doar are 40 de ani nuuuu

Kia Rio :2gun:

makavellli 05-08-09 16:22

country boy ....... frustratule :lol:

ROAD EMPIRE 07-08-09 22:18

:twisted: So what upgrades have you brought to Valencia?

-Brawn GP: "New aero package for the car"

-McLaren: "Improved diffuser and new front wing"

-Ferrari: "Michael Schumacher":twisted:;)

acidutzzu 11-08-09 11:05

Nu mai revine Schumy :((( nu mai poate rezista fizic unei curse... cica!

http://www.michael-schumacher.de/?pa...=82524&lang=uk

ROAD EMPIRE 11-08-09 12:51

Din pacate asta e ! :cry:

Alex_55 11-08-09 12:54

nu este vb ca nu poate rezista fizic ci din cauza accidentari suferite la cursele de motorete :( pacat !!

@country boy : esti mult mult sub orice prostie omeneasca posibila !

Magos 11-08-09 16:00

Schumacher s-a razgandit: nu mai concureaza in locul lui Massa

1 Attachment(s)
Schumacher s-a razgandit: nu mai concureaza in locul lui Massa

Michael Schumacher s-a razgandit in ceea ce priveste revenirea sa pe circuit, in vederea inlocuirii coechipierului Felipe Massa, ranit acum doua saptamani intr-un accident.

Decizia acestuia a venit in urma unor analize medicale, al caror raspuns nu a venit pozitiv pentru pilotul de F1. Teoretic, corpul acestuia, in special gatul, nu ar rezista presiunii unei curse, daramite unui intreg sezon, datorita accidentului avut de Michael in februarie anul curent.

Schumacher a comunicat decizia sa sefilor de la Ferrari in cursul zilei de ieri, acestia declarand astazi deja ca locul lui Massa va fi luat de italianul Luca Badoer, pilotul de teste pentru echipa calutului cabrat.

danelu 11-08-09 16:11

pacat mare pacat...am vazut de dimineata stirea...parea prea frumos sa fie adevarat (sa se intoarca)

dozeras 11-08-09 16:17

mai bine asa...nu cred ca facea fata cu masina de anul acesta...cel putin a iesit la pensie mare campion :-P

norbi_bidi 11-08-09 17:54

Mare pacat... Chiar era o minune ca se va reintoarce... Dar asta este. Cred ca acel accident este acela cand a cazut cu motocicleta si a intrat in coma...

B3ST 11-08-09 18:51

pensionarul pensionar ramane ....

YGD-sef 11-08-09 18:55

pacat!:cry:

Alex_cristocea 11-08-09 19:17

nimic bun nu fac motocicletele astea...

All times are GMT +2. The time now is 04:20.

- Copyright 2026 4Tuning