![]() |
pentru cei care vor merge acolo ( ii includem si pe anonimi, sper k o sa faca front comun cu restul ).
mergem impreuna, sau cel putin intram in bucuresti impreuna? ( ma rog, afumati, voluntari, intrarea in colentina...) ar fi de dorit asa... eu oricum voi fi de vineri acolo, eventual voi merge sa-i conduc pe cei ce vor sosi sambata... astept propunerile/parerile voastre... |
Problema e ca plecam noi impreuna dar nu stiu daca o sa va puteti tine dupa Anonymous (ca merem numai cu 300Km/H) :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles:
Glumeam! |
pai asa ar fi cel mai bine ... sa mergem toti, impreuna
Dar are dreptate andr3i, adica ... dupa mine poate va tineti .... dar dupa 83Rai nu prea cred :shock: :shock: :lol: |
prin ce zona a infernului asta de oras se afla prisma2:?:
|
De-acord sa merem toti impreuna si sa nu gonim ca nebuni sa putem sta uniti...sa ne facem intraria astia de la bacau! :D sper sa fim cat mai multi....
|
party
eu vin sigur!numa sa se gaseasca careva sa imi aduca aminte cu o zi sau 2 inainte de eveniment ca daca apuc sa intru la garaj uit sa mai ies de pe acolo! :D
|
trece-ma pe lista aleks...imi cer scuze dar apar mai greu pe net pt ca nu detin asa ceva acasa...oricum cred ca,conteaza mai mult faptele decat vorbele...
|
S-a facut si lista? lol
|
eu voi merge. dar eu sunt in tecuci cam de miercuri(pregatesc masina de show) dar nu cred ca vor fi probleme.
|
facem niste stikere sa le punem pe masini? sa stie lumea ca suntem bacauani? (zic asta pt ca eu am nr de bucuresti!! sa nu ma confunde ca-s de-al lor :lol: :lol: )
|
eu voi avea pe masina scris mare pe portiere CRAZY DRIVERS BACAU asha ca.... fii sigur ca o sa ma vada lumea.
|
mergem mergem...bacaul rulezzz :lol: :lol: :lol:
|
sa nu iutatii sa ma puneti shi pe mine pe lista ca va
calc cu papucu :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
ce ma un mare sticar unu mare rau
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning