Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Logan - tuning by ZENDER (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/13563-dacia-logan-tuning-by-zender.html)

156gta 28-02-06 12:24

masina a iesit super-bine, dar pozele sunt cam nereusite si nu o avantajeaza;dar pacat ca kit-ul este cam foarte scump, cine are drum in cluj sau cine ii din cluj sa mearga in sora shoping center si sa se uite la exemplarul expus ca este identic cu cel din poze.........parerea mea ii ca kit-ul ii destul de reusit

FeS 28-02-06 12:30

Bai frate eu sunt sofer si conduc un Passat din 2004 si ai dreptate masina asta e intradevar mult deasupra Loganului dar si pretul ei este mult mai mare,la fel si costurile de intretinere.
Intradevar ai dreptate si tu ca nu poti sa compari o masina romaneasca cu o bavareza si nu cred ca a facut-o nimeni dupa forumul asta.
Loganul intradevar nu e o masina foarte reusita dar tunata putin arata chiar bine si se mai poate umbla si la motor si la suspensii deci nu e chiar o masina terminata iar la banii aia nu-ti poti lua o masina straina decat second-hand si multi prefera sa fie ei primii proprietari,sa aiba garantie si sa o intretina cu bani putini.
Si daca iti plac asa de mult masinile straine scrie la topicul pt ele si lasa-i in pace pe cei carora le place Dacia.

SirNenea 28-02-06 13:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TSC-U\"
MA GRABEAM SI AM SCRIS GRESIT :!:
AM MASINA!
AM AVUT KADETT,CALIBRA,ASTRA PUTIN SI ACUM VECTA B SI ACUM IMI I-AU GTS SAU BERTONE!

AM CONDUS SI EU DACII!
SI LOGAN DAR...NU IMI PLACE FRATE!E PREA INALTA...NU-MI PLACE CUM TRAGE...E STRICT PAREREA MEA SI A PRIETENILOR MEI CARE AU TOTI MASINI STRAINE!

NU O SA POTI SA COMPARI NICIODATA O RAMANEASCA CU O BAVAREZA!ASTA VREAU SA ZIC!
NU TRE SA NE IMBATAM CU APA RECE SI SA LAUDAM DACI PT CA...NU AVEM MOTIVE,NU AVEM DC,CU CE!

SI TAICAMIU CAND AVEA DACIE...ERA CA TINE SI ZICEA CA NU II TREBUIE STRAINA,DAR ACUM...NU AR MAI PUTEA SA SPUNA ASA CEVA!

E BUNA SI DACIA DAR...LA LOCUL EI,NU...E CINESTIE CE :!:
E BUNA...DECAT DELOC ASTA E PAREREA MEA!

DACA AI AVEA SI TU O MASINA STRAINA...SI AI CONDUCE NU F MULT AI SA VEZI DIFERENTELE CA DE LA CER LA PAMANT!

AI CONDUS SI TU O MASINA CALUMEA,MACAR CAT DE CAT?

am condus tico matiz seat cordoba renault megane2 1.6 16v intradevar tata e o diferenta ca de la cer la pamant nu zic si asta ma enerveaza si pe mine cand dacia e comparata cu nu stiu ce marci de masini dar eu vreau sa zic ca totusi de la berlina e un pas si cu timpul o sa se compare si dacia cu anumite marci de masini gen seat skoda si tot asa dar mai sunt ani buni pana atunci dar pana atunci sa apreciem si noi ce ne ofera astia de la renault pt ca totusi e un pas inainte nu ???

TSC-Us 28-02-06 15:57

cum ar fi sa nu te mai certi cu sirnea aici pe topicul asta?
cere-i id-ul de mess si vb privat cu el!
b-69-tau

SirNenea 28-02-06 16:40

proiectul de care zici u e facut de catre nemti si se numele elias sau ceva de genu nu mai stiu exact si are motorul modificat la 130 cp parca si are piele discuri ventilate fata spate si multe multe alte tampenii le gasesti sigur pe forum si ca sa mai zic ceva cat platesti o revizie la o masina straina chiar si clio sau mai stiu eu ce masina apropiata la pret cu loganul tata are deja 60000 km factuti si cel mai mult a platit 3.000.000 lei parca ceea ce mi se pare dastul de bine
si sa stiti ca masina nu scartie nu trancane si urca dastul de bine la 170km sa imi cumpar un cablu de date pt zapp si o sa atasez si o poza cu golanul lu tata
eu am o nova din 98 care are vreo 500.000km facuti (din cauza ca sunt student la buc si sapt vin acasa + plimbari la munte si prin tara) si iam facut motorul pe la vreo 250.000 - 300.000 km nu stiu exact ca nu imi merge kilometrajul dar cam asa ceva dupa calculele pe care leam facut si dabea acum a inceput sa imi cada si mie masina dar cu vreo 10.000.000 zic eu ca mio pun la punct asta asa ca fapt divers ca sa stie tot poporul ca sunt si dacii care sunt dastul de bune si fiabile daca sti sa ai grija
multa bafta la toata lumea si nu cred ca o sa mai postez prea curand pt ca vad ca toata lumea vrea mai mult sa se laude ca eu am masina aia si ca e mai tare ca aia si tot asa

RoSonic 28-02-06 18:20

ce-ar fi sa nu mai fiti offtopic si sa vorbiti doar despre kit-ul de la Zender?

Pentru orice alte subiecte exista topicuri pe forum!!!

TSC-Us 28-02-06 18:38

AS DORI UN FILM CU ZENDERUL ASTA SA VAD ASA...CE POATE!

FORTZA LOGAN... :D :D :D :twisted: :!: :idea:

RoSonic 28-02-06 18:40

Scrie te rog cu fonturi normale!!!

SirNenea 28-02-06 19:25

ro sonic scuze de offtopic poti sa imi dai si mie chestia aia cu 1 aprile sau macar sa imi zici si mie cum ai facut-o plsss

Lucianos 28-02-06 21:24

Nu prea se cunoste tuningul... :?

SirNenea 01-03-06 10:44

asta e si ideea asta nu este un tuning care sa o faca avion ci doar sa te uiti ca prostul si sa zici ba are ceva care o schimba in bine dar ce

Mantra 17-05-06 17:12

Re: Dacia Logan - tuning by ZENDER

astias nebuni cum pot sa bage asa preturi

Lukian_XXX 18-05-06 17:11

nu e cine stie ce!!

MagicOne 20-05-06 15:36

cred ca modelul asta de logan a fost "creat" nu pt a fii tunat, ci pt familie si in general pt cei mai in varsta, no offence, intr-un timp ma batea si pe mine gandul sa dau cazanul pt un logan, dar sa platesc intre 5-10 ani ,sau cat e, nu imi convine. cat despre kit eu cred ca aici se plateste firma... dar e extrem de mult 1000 pt logan

Ciky 29-05-06 05:54

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
nu e cine stie ce!!

per total arata bine mashina,eleronul io zi ca ii prea brut,pilot este mai discret,deci imi place mai mult!:)

All times are GMT +2. The time now is 02:40.

- Copyright 2026 4Tuning