![]() |
:)) si uite asa incepe incalzirea... ups.. iar o dau pe langa.. :D :D :D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
sunteti culmea :(
|
sorry vali ... :oops:
ba ia nu ma mai provocati ma ! gata de azi nu mai vb cu voi ! :P :P :P |
Topic inchis, nesimtitilor! :evil:
PS: Al3xius, sa vezi jupuiala ce-ti trag! |
Gabi lasa-l deschis ca poate mai e nevoie de el!!!!!!!
PS:Al3xius shi BoSuLeTz nu mai facetzi baza pe topicu` asta pls..... :? Daca vretzi sa facetzi rasuri,baza,glume etc. exista topicu` Funny stuff. |
gata domnu .. am inteles! :D
|
SA VA FIE CLAR!!!!! :P :P :P :P :P :P :lol:
|
vai vai .. :P :P :P :P
|
Al3xsius comentezi ???!!!!...............ai in plus 30 de flotari!!!!!!(io sergent major coiotu) :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
off topic : Coyotule ..probleme ma ? nu-ti mai ajunge strada ? :P :P :P
on : ma eu ziceam demult sa va intreb ....care e diferenta intre GSI si SFI ? :oops: care e mai puternic ? :oops: acu sa nu radeti de mine k va iau de mot ! P.S. : coyotule nu-mi mai poci nick-u ! :P :P |
Re:
Quote:
Fiecare producator catalogheaza masinile echipate sport cu un anumit caracter (VW - GTI, Peugeot - SRI, Audi - RS, Opel GSI, etc). Din cate-am inteles, GSI = Grand Sport Injection. |
Gabi shi io am auzit tot asha....ca GSI-urile sunt mai puternice ca SFI-urile.....................
Dar am vazut o data ...la mine in cartier .....o liniutza intre un Opel Astra GSI shi un Opel Calibra SFI......................... :) Cel cu Calibra SFI i-a dat ceatza aluia cu GSI-u`..............acum.....................io shtiu............. :? :? :? :? :? :? :? :) |
GSi este shi de 1.8 shi chiar 1.6 pe kadett... cam nasol... 2.0 16V e baza :wink: :twisted: la noi la CJ un GSi... a rupt ultimadata un urs 1.8i shi unu de 1.6 pe carburi...
|
Vreau si eu un motor de GSI 2.0 16V sa il pun pe un cielo...sa imi bat putin joc de aia care mai au cielo :PPP
:P :P :P :P :P :lol: :lol: :roll: [/img] |
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning