![]() |
Re: Divizia A si Cupele Europene
CEA MAI TARE ECHIPA A FOST ESTE SI VA RAMANE STEAUA
MAINILE IN AER SI S-A VA AUD1,2,3 si STEAUA STEAUA STEAUA |
BRAVO STEAUA FELICITARI
Nu ma asteptam la o asa victorie 3-0 e magific. Steaua e in sferturile cupei UEFA alaturi de Rapid. |
bravos :) ... hai pe strada cu voi :)
|
Cei care au criticat STEAUA.... CIOCU` micccccccccccccccccccccccccccccccc!!!!!!
|
Sa ne rugam la dumnezeu acuma sa nu cadem in sferturi cu Steaua ca sa putem sa mergem mai departe cu 2 echipe romanesti.
Cu ocazia asta le-am inchis gura la multi cu gura mare si am demonstrat ca echipele romanesti care vin dintr-o tara mica si cu bugete mici pot face minuni. |
11 Attachment(s)
azi la mine in clasa :twisted:
|
nu se poate asa ceva ...asta e furaciune pe fata ....au cazut amandoua in sferturi ...erau sanse mici si sa intamplat ....si sa se mai zica ca in europa nu se fura ....huoooooooooooooooooo!
|
RAPID BUCURESTI - STEAUA BUCURESTI se lupta pentru semifinale
Imposibil :( |
Asta e... sunt dezamagit,sunt trist...parca calificarile astea nu mai au acelasi gust! Despre manarie nu poate fi vorba... :(( Imi pare rau ca s-a intamplat asa ....
FORZA STEAUA! |
pffff ce fericire :) asta imi doream buuuufffffffff ce iuresh o sa fie :) vai de capu meu:) cum vin pe 30 rapid steaua si pe 1 4tday wooooooooooooooow
|
fericire? :-?
|
DAAAA si nu uita
= ARMATA steaua, CEAUSESCU steaua, IN CANALE steaua, COMUNISTII DIN ghencea= |
alexxutz...esti cu capu' ... :D
nu puteai spera si tu ca rapid si steaua sa nu cada in acelasi meci ??? ajungea si tara asta mai sus daca ajungeau aman2 in semifinala ! |
ba da yo chiar speram sa scoatem fotbalu din cap spurcatilor si sa ne varsam ura din trecut si sa le aratam ca noi avem o istorie nu ca ei si nooi jucam si cu sufletul nu numai pentru bani , sunt sigur ca spurcati si cu oieru o sa faca jocuri murdare o sa plateasca celelalte cluburi sa ne acidenteze jucatori ca asa fac oieri spurcati ,ii asteptam in infern :twisted::2gun::chainsaw::bat:
la toti spurcati le urez multa :censored::censored::censored::censored: |
de mult nu mi-a fost dat sa vad un copil asa de d(istr)us k tine alexutz.. in afara de spurcati mai stii alt cuvant? si spune-mi si mie ce istorie are rapid? k a stat 10 ani prin b? :lol: si ce infern o sa fie pe stadionul ala de nici 20.000 de locuri? sa zica rapid mersi k nu joaca in ghencea.. oricum eu zic sa lasam vb si sa asteptam rezultatele din teren. si nu in ultimul rand, forza Steaua si salut toti stelistii din tara :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning