![]() |
Re: E36 - mandru posesor de bmw......:)
Quote:
|
corect......taxe mici ca si la asta tre sa te gandesti in ziua de azi ca una e o masina de show si una e aia de zi cu zi
|
Taxe mici pentru unii, alti sa se acomodeze cu tractiunea spate (dupa parerea mea 1.6 e un profesor excelent pentru constientizarea pericolelor la care te expui, nu e masina violenta ca un 2.5 spre ex. care daca nu sti cum sa il ti pe sosea da cu tine de te ia dracu, de unde si accidentele care le vedeti la stirile de la ora 5 in care sunt implicati copii ce se cred peste noapte piloti) Altii cand isi cumpara masina sunt prost informati, unii nu au de ales. Spre ex eu am preferat sa imi iau un 316 cu caroseria intreaga, cu ceva dotari decat sa iau un 2.5 lovit plin de chit si reparat de 180 de meseriasi... Si de la bun inceput am avut in cap sa ii schimb motorul...
|
asta asa e......la un motor mai puternic apare si o tentatie foarte mare de ai alerga toti cai....dar depinde cel mai mult de sofer ca sunt care au facut accidente teribile si cu masini cu cilindree mult mai mica
|
Da, accidente urate poti sa faci si cu 30 de cai depinde doar de talentul tau de sofer, sau din nefericire pt tine, de talentul celui care te acroshaza... La un motor puternic exista o predispozitie mai mare de a face accidente fata de un motor mai mic..
|
sa speram ca o sa fim feriti de astfel de evenimente neplacute:D.....indiferent de motor
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stiti unde gasesc niste distantiere si prezoane mai lungi ca as vrea sa pun pe masina.....oare ar arata mai bine??
|
alte pareri?
|
jenti ?
|
Arata bine "pisica";)
Ceasuri de bord ai gasit?(le-ai montat, poze ceva:D?) Ce ai mai "lucrat" la interior, si incalt-o cu ceva jenti;).......... |
2 Attachment(s)
am pus ceasurile si cam atat ca nu prea am avut timp de ea ca am fost ocupat cu serviciul.....da incet incet avansam......ca nici dumnezeu nu a facut lumea intr-o zii:D
|
Era primu' bmw pe care l-am vazut ca are in bord in loc de turometru ceas :D , bn ca i-ai pus un bord normal cum se cuvine :-)
Foarte ingrijita matza. Am avut si eu un e36 316i care consuma undeva la 12%in oras fata de e34 525i care ia undeva la 15-17% la un mers nu foarte usor. Bafta cu mata si sa o faci asa cum ti-ai propus :-) |
1 Attachment(s)
si eu ma bucur ca am gasit si ca imi merg ceasurile ca alea vechi ma disperau,uite si tu...........si dacia are turometru!!!!.....oricum in timp sper sa o aduc la cum vreau eu sa arate......
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning