Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - mandru posesor de bmw......:) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/135513-e36-mandru-posesor-bmw.html)

Cataaa_ 01-08-09 18:10

Re: E36 - mandru posesor de bmw......:)

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2524804)
dc majoritatea cu 316 vor sa schimbe motorul si nu cumpara direct ce este pe placul lor sau primul bmw carel gaseste il cumpara de frica, poate nu mai gaseste altul? ma gandesc k de exemplu un 325 are si mai multe obtiunii dect un 316 alt interior si mai multe chesti deci e mai avantajos dect transformarii.. parere personala nu vreau sa supar pe nimenii.. sunt curios dc majoritatea procedeaza aja..

simplu , taxe mici !!!!

bubutzu22 01-08-09 20:11

corect......taxe mici ca si la asta tre sa te gandesti in ziua de azi ca una e o masina de show si una e aia de zi cu zi

sprinter 01-08-09 23:42

Taxe mici pentru unii, alti sa se acomodeze cu tractiunea spate (dupa parerea mea 1.6 e un profesor excelent pentru constientizarea pericolelor la care te expui, nu e masina violenta ca un 2.5 spre ex. care daca nu sti cum sa il ti pe sosea da cu tine de te ia dracu, de unde si accidentele care le vedeti la stirile de la ora 5 in care sunt implicati copii ce se cred peste noapte piloti) Altii cand isi cumpara masina sunt prost informati, unii nu au de ales. Spre ex eu am preferat sa imi iau un 316 cu caroseria intreaga, cu ceva dotari decat sa iau un 2.5 lovit plin de chit si reparat de 180 de meseriasi... Si de la bun inceput am avut in cap sa ii schimb motorul...

bubutzu22 01-08-09 23:56

asta asa e......la un motor mai puternic apare si o tentatie foarte mare de ai alerga toti cai....dar depinde cel mai mult de sofer ca sunt care au facut accidente teribile si cu masini cu cilindree mult mai mica

sprinter 02-08-09 00:01

Da, accidente urate poti sa faci si cu 30 de cai depinde doar de talentul tau de sofer, sau din nefericire pt tine, de talentul celui care te acroshaza... La un motor puternic exista o predispozitie mai mare de a face accidente fata de un motor mai mic..

bubutzu22 02-08-09 00:03

sa speram ca o sa fim feriti de astfel de evenimente neplacute:D.....indiferent de motor

gyovannniy 05-08-09 08:54

Quote:

Originally Posted by Cypy... (Post 2518105)
Ceau.
Toti spunem sa-si puna un motor mai mare un 320-325 ca sa aiba putere, dar noua nu ne creste ,,benzina in pom" :oops: asta e problema mai gata la toti, nu ne permitem motoare mai tari, deaia incercam sa facem o masina cat de cat bunicica la motor si sa avem un consum acceptabil din posibilitatile noastre de a alimenta. Asta e... :cry:

P.S:Frumoasa pisica sa o stapanesti sanatos :D

mda.dar dak voi credeti ca 1.6 consuma mai putin decat 2.0.... nu stiu.dar puneti/va intrebarea care din motoare merge mai relaxat cu masina?care trage mai usor?care ia demarajul mai repede si deci consuma mai putin in demaraj?mai mult eu nu stiu cine nu si/ar dori un 2.0 in loc de 1.6 chiar dak asta ar implica un consum mai mare cu un litru%?sa fim seriosi.... 150 cai sunt 150 pana la urma...

BMnWA 05-08-09 09:45

Quote:

Originally Posted by bubutzu22 (Post 2524874)
uite cum e,eu nu eram mare pasionat de marca bmw.....mi s-a oferit ocazia sa imi i-au bmw-ul asta si mi-a placut ideea arata bine,motor 1,6.....bunicel dar cum ati zis si voi fara mari pretentii sportive......da in timp a inceput sa imi placa marca asta si am condus si un is si un 2,5l de 192 cp si m-a prins microbul.......daca aveam mintea de acuma imi luam ori un is ori un 2.0 din prima......

poveste este in felul urmator.. bmw e bmw si restu masinilor sunt restu . Un vw un opel un reno de 1.6 poate ca au un consum mic si teoria cu motor mic-consum mic omul o pune in egalitate si la bmw cu motorul de 1.6 , asta pana isi da seama ca la 1.8 consumul este mai mic decat la un 1.6 la 18is este putin mai mare , la 2000 este putin mai mare dar nu imposibil si 2.5 se poarta cu tine la fel cum te porti tu cu el. Daca mergi frumos consuma frumos, daca vrei brutalitate, e brutal si el la consum. Dar niciodata nu te gandesti sa pui pe un audi un motor de 2000 :)) pentru ca nu au nici un rost sau ceva de 2.5 ca sunt degeaba motoarele , adica astea sunt motoarele adevarate , restul sunt masini de umblat toata ziua .

bubutzu22 15-08-09 00:42

nu stiti unde gasesc niste distantiere si prezoane mai lungi ca as vrea sa pun pe masina.....oare ar arata mai bine??

bubutzu22 20-08-09 16:48

alte pareri?

BMnWA 21-08-09 09:23

jenti ?

marius_bmw_gtm 27-08-09 10:05

Arata bine "pisica";)
Ceasuri de bord ai gasit?(le-ai montat, poze ceva:D?)
Ce ai mai "lucrat" la interior, si incalt-o cu ceva jenti;)..........

bubutzu22 07-09-09 18:30

2 Attachment(s)
am pus ceasurile si cam atat ca nu prea am avut timp de ea ca am fost ocupat cu serviciul.....da incet incet avansam......ca nici dumnezeu nu a facut lumea intr-o zii:D

PDV_1989 07-09-09 22:11

Era primu' bmw pe care l-am vazut ca are in bord in loc de turometru ceas :D , bn ca i-ai pus un bord normal cum se cuvine :-)
Foarte ingrijita matza. Am avut si eu un e36 316i care consuma undeva la 12%in oras fata de e34 525i care ia undeva la 15-17% la un mers nu foarte usor.
Bafta cu mata si sa o faci asa cum ti-ai propus :-)

bubutzu22 07-09-09 22:17

1 Attachment(s)
si eu ma bucur ca am gasit si ca imi merg ceasurile ca alea vechi ma disperau,uite si tu...........si dacia are turometru!!!!.....oricum in timp sper sa o aduc la cum vreau eu sa arate......

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning