Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sisteme turbo si NOS (https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos.html)
-   -   cat costa un sitem N2O ! (https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos/1354-costa-sitem-n2o.html)

Nytro 16-08-04 16:30

Nos pe dacie........

Eu sunt nou printre voi si am numai 17 ani si pana acuma am crezut ca stiu ceva la masini da cand am vazut cate stiti voi am zis ca nu stiu chiar nimica.NOS pe dacie.......ce dracu e numai o amarata de dacie,dar sunt masinile voastre faceti ce vreti.

Jax-Dark 27-08-04 01:40

=)) =)) hahahhahahaha....hahahahahahah... Doamne ce ma mai prapadesc de ras. Cred ca se sperie vecinii mei.... HAHAHAHAHA...... NOS pe Dacia.... Nu ma pot opri... Sunt pe jos... Am citit despre ce scrieti unii dintre voi si anume special pentru posesorii de automobile Dacia: Baieti trezitiva... iar ma apuca rasul... Deci intai cumparati-va masini si dupa aia documentativa cum se circula cu ele si dupa aia incercati sa practicati soferia cativa ani si dupa aia cine stie... mai vorbim de NOS. Nu vreau sa supar pe nimeni(si daca o fac nu imi pasa) dar asta este tipicul de roman care se afla pe sosele din Romania, care nu se uita in oglinzi, nu semnalizeaza cand schimba banda, se afla pe banda gresita intotdeauna adica a 2-a,( a 3-a unde este cazul) iar cei ce au masini sunt nevoiti sa circule pe banda 1-a ca restul sunt ocupate de cei ce viseaza la NOS(posesorii de dacii nu de masini) .... iar mi-am adus aminte :)))))))) hahahahahhaha ma doare stomacul de ras....:)))))Ce gluma buna pe seara asta.... Auzi si tu... NOS pe Dacie...
A trebuit sa ma inscriu pe site ca sa dau replica asta ca nu ma pot abtine...Baieti voi ati vazut prea multe filme. Ar trebui sa scrie la fiecare sfarsit de film cam pentru voi cei multi posesorii de dacii \"Do not try this at home! It can enganger your life and ...!!\" :)))))))))) Bai nu pot sa mai scriu...de ras...

CT-87-ADY 27-08-04 10:51

:lol: Saracu`... a cam exagerat... dar asha e! :lol:

Jax-Dark 27-08-04 16:19

Nu am exagerat deloc!...Iar ma apuca rasul... Acum sunt la servici si o sa zica lumea din birou ca am inebunit...Dar nu pot sa ma abtin .. auzi si tu romanu' pune NOS pe Dacie ca de fapt doar asta ii mai lipsea! Nu glumesc deloc cu posesorii de dacii... De fiecare data cand merg pe orice sosea care are mai mult de 2 benzi pe sens... reusesc sa ma apropii de cate unii cu dacii pana la 1 m ... si dureaza mult pana observa ei ceva in oglinzi. Am mers asa o data cred ca 5 minute in spatele unuia cu un harb de decia solenza si credeam ca m-a vazut ca vin dar nu vroia sa se dea pe banda intai(ca doar e dreptul lui sa mearga pe acolo pe unde merg cei cu NOS on Dacia :))))))))))))))))))))))) ....) dar de fapt adevarul este ca el nu se uita in oglinzi ca doare... Si cand m-a observat dupa cele 5 minute a tras dintr-o data de volan saracu de am crezut ca iese de pe sosea... Cine stie poate ca l-am trezit :)))) Si credeti-ma sunt multi ca ala. Foarte multi. Daca mergi in orice tara civilizata mai putin Romania si Italia ai sa vezi ca indiferent de faptul ca exista 3-4 benzi pe sens oricine face depasirea(indiferent de masina chiar si mertz, bmw, etc) se retrage inspre dreapta pana chiar pe banza 1 daca este loc si nu are pe nimeni in fatza care sa il incurce. Si uite asa vedeam eu cum se circula oamenii civilizati cu BMW-uri, Audiuri de ultime generatii pe banda 1 cu 160/h. Cand o sa fie asa si la noi sigur vom discuta altceva pe aceste forumuri. Pana atunci o sa rad in continuu in fatza laptopului de toti cei cu dacii si NOS iar pe sosea de nu i-as mai vedea :))))))) iar ma apuca rasu... poate o sa mearga asa de repede cu daciile incat nu o sa ii mai prindem din urma niciodata si nici nu o sa ii mai vedem. Va urez drum bun fara intoarcere :)))))))))) Nu cred ca o sa imi fie dor de voi...(posesorii de dacii)

BogdanCMS 27-08-04 17:10

Jax-Dark, da-mi voie sa-ti spun ca esti CEL MAI PERTINENT om de pe topicul asta si unul dintre cei mai realisti de pe tot forumul asta care se umple pe zi ce trece cu oameni din ce in ce mai cufundati in vise umede , percepute de multe ori ca fiind realitatea... :D

Jax-Dark 27-08-04 17:20

;)

Jax-Dark 27-08-04 17:45

Ma gandesc acum sa propun un topic despre cum se circula in Ro, si as face si niste sondaje de opinie... statistici dar nu stiu daca forumul acesta poate. Caut si revin aici cu link pentru cei interesati ... As discuta mai mult despre modul si posibilitatea de a schimba ceva in privinta condusului la noi...

Jax-Dark 27-08-04 23:44

Intrebare de 10 puncte: Baieti unde v-ati gandit sa puneti butonul de N20? Pe bord, pe volan sau cu accesare vocala ca tot suntem in secolul tehnologiei avansate(al vitezei pentru unii)?

BogdanCMS 27-08-04 23:52

Da, si ca comanda vocala sa bagatzi: \"Banzaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii\" :lol: :lol: :lol:

CT-87-ADY 28-08-04 00:00

Hh33h3h3h3 sau .. Kamikazeeeeeeeeeeeeeeeee! :P
Hai mah... Mai bine sa inchidetzi topicu` asta k numai are rost...

shadow 28-08-04 10:52

Acum am citit si eu topicul asta, cum pot sa creada unii ca este si cea mai mica posibilitate sa bage NOS pe Dacie???
Si nu ca nu ai putea sa bagi...de bagat il bagi....dar sa gandit vreun posesor de Dacie ce s-ar intampla daca i-ar da drumul???
Cred ca vezi masina cum sta pe loc si motorul pleaca inainte.
SA FIM SERIOSI!!!!! Dacia nu e masina la care sa-i faci modificari de genul asta.....mai lipseste vreunul pe aici sa zica ca ii baga si supra-alimentare
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

RoSonic 28-08-04 11:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Dacia nu e masina la care sa-i faci modificari de genul asta.....mai lipseste vreunul pe aici sa zica ca ii baga si supra-alimentare
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ce zici tu despre supraalimentare??? ia citeste tu aici https://www.4tuning.ro/dacia_turboTM.htm ;)

Quote:

Ma deci scuza-ma, dar aia nu mai e Dacie, tu te-ai uitat la motor sa la orice altceva????
aia e bine daca mai are si caroseria de Dacie!!!!
hai ca ai fost tare aici.....
apropos... de dacii cu mai multe carburatoare ai auzit???

shadow 28-08-04 11:20

Ma deci scuza-ma, dar aia nu mai e Dacie, tu te-ai uitat la motor sa la orice altceva????
aia e bine daca mai are si caroseria de Dacie!!!!

Hondarul 28-08-04 21:00

Ma fratzilor, stati calmi... Dar pana la urma urmei ce va intereseaza pe voi ce-si pune omul pe masina lui ??? Daca omul are bani de-o Dacie si vrea s-o faca, sa fie sanatos !!!! Daca vrea, poate sa lege si de toba la nunta butoaie de Gambrinus... Nu zice nimeni ca faza cu NOS pe Dacie e de foarte mare si puturos cacat, dar ESTE MASINA LUI !!!! Asa ca nu are rost sa ne aprindem... Mai bine am face sa ne uitam in ograda noastra.

Jax Darx, stiu si eu cum se circula pe afara. Vad in fiecare zi Shelby Cobra, Ferrari, Supra si Mustang Cobra conduse batraneste pe prima banda cu maxim 80 km/h pe autostrada...

IN AFARA DE ROMANI, NIMENI NU MAI ESTE MANIAC CU VITEZA ATUNCI CAND NU TREBUIE !!!! NUMAI ROMANUL SE GRABESTE, DIN INSTINCTUL SAU COMUNIST, URLA, TIPA SI IA LA BATAIE PE ALA CARE S-A UITAT URAT LA EL... Ce sa facem nene, oameni suntem, biscuiti mancam...

Jax-Dark 31-08-04 00:40

RoSonic am citit articolul despre Dacia Turbo ... modificari le greu... sincer nu stiu cat rezista caroseria la masina ... Oricum stima si respect pentru cel ce a reusit sa faca modificarile respective, dar ideea este ca masina respectiva nu prea mai are nimic de la o dacie. Sa zicem ca as trece peste acest aspect dar respectivul(i-am citit afirmatiile si am vazut pentru ce a facut el modificarile) mi se pare un snob sarac.... Ca toti dintre noi...avem si parti bune si parti rele... L-as fi apreciat mai mult daca nu as fi stiut sincer ce anume la motivat sa faca acele modificari....TM 10 NOS asta este un nume cu relevanta ;) sincer NOS ii mai lipseste. Sincer as testa masina aia o singura data. Pentru ca a 2-a oara nu as mai avea ocazia deoarece sunt convins ca s-ar desprinde motorul si ar pleca inaintea masinii.... I am tired... Good night.

All times are GMT +2. The time now is 16:27.

- Copyright 2026 4Tuning