![]() |
Re: Machete in lucru - green_e30
5 Attachment(s)
Si inca o serie alaturi de fratioru lui de WRC:D!!!
Sper ca nu se supara moderatorii:D! |
Foarte frumos pisicu!
Vreau sa il vad gata:D. Cu Integra cum stai? |
neserios esti:|....ziceai si de mert 2-3 poze acolo....las' ca te tin minte;)
|
Back in bussines....am revenit cu un DETAIL PROJECT!!!
Marca:Fiat Model:Tipo Scara:1/24 Producator:Bburago ITALY Modificari pe viitor:Interior super detaliat...capota si hayonul se vor deschide...motorul cat mai detaliat....si tot ce tine de mici detalii:D!!!Poze mai pe seara:D!!! |
Hai cu pozele Grin. :D
|
Green a trecut seara de mult baga si tu poze.
|
Nu am precizat data:lol:!!!
|
hehe, nu-i Fiatul Cinquecento de la mine? :lol:
|
Ne,Ne,Ne e Fiat Tipo Cinquecentoul de la tine este in lucru un body de VTM!!!
|
Foarte tari toate masinile acum cateva zile am auzit de chestia asta pe care nu o stiam si ma voi alatura si eu grupului Foarte frumoase si reusite masinile!
|
Iti multumesc.....din pacate voi renunta la proiectul Acura....dat fiind faptul ca am achizitionat un Z3 de care tre sa ma apuc si un SpeedSter foarte frumos si de acum in colo ma voi baza special pe BMW!!!
!!! Pisicul a fost decojit(din nou) si va fii ca o replica a masinii lui Onur a.k.a. ZLR!!! |
2 Attachment(s)
Lasam restul proiectelor deoaprte....continuam cu Mercedes 230 TDS de prin 1980 toamna...:lol::lol:.....masina a primit un set de jante de mertz sl55 amg.....scuzati claritatea sunt facut cu telu...:D!!!
Apropo macheta este din 1991 si este de plastic....!:D |
Auzi ma asta....se face 1 an de cant mertzu' meu e la tine....tot in coltu' camerei....nu il faci si pe el....daca tot ai ajuns la mercedes?:D
|
Omule de la 1/24 am dat in 1/18 stai asa la anu ajung la 1/10:lol::lol::lol:!!!Glumesc ai uitat ca ii fac kitul de DTM?:|:P!!!
|
Frumos , îmi place ce văd :D ...păcat că numai tunez deocamdată dar cred că o să mă apuc dinou într-o perioadă mai liberă :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning