![]() |
Re: Grupul VAG Pitesti
croco nu stie cum se scrie!
cred ca se referea la chucky https://www.youtube.com/watch?v=kA5Gj...eature=related personajele de-aici nu merg!... si ceva de la asterix:http://rekryt.mil.se/recruitment2009/ le e usor sa faca baza astora care raman acasa cu nevetele de manuta si nu au obtinut aprobarea pentru distractie si plimbarica!...:-P |
Multi nu au aprobare anul asta........Criza e de vina...
|
cabrio, nu prea esti in masura sa faci misto de altii, ca stai cu hartia in mana :lol::lol::lol:
|
Adriane, parfumu ala tine mult, a?
Vro saptamana asa... dupaia tre sa iti mananci iara banii si zilele prin unirii sa iti cumperi invoire :P |
de data asta i-a luat cercei ca nu a gresit foarte grav
|
eu nu-s asa valoros ca voi si la mine se bucura cand plec!...nu inteleg de ce!
va rog sa nu mai vorbiti de mine ca ma supar,da? am inteles ca vine si gecko...e un 90% deja...o sa fie show!... p.s.acum 20 min a plecat si tinichigiul de la mine,de la 1 septembrie masina fuge de-acasa...sa vedem cand se intoarce!...l-am dat pe spate cand a vazut bratu de piese P |
cand si mai ales cum.....
|
pe roti si cu grija!...o sa vedem ce iese!
|
o sa va distrati de minune voi2! :drunk:
|
ofticaciosule!vom fi 4 si plecam cu un m3....nu tre sa te rogi acum sa te luam si pe tine!!!crede-ma...nu mai e loc,si sti...de fapt noua nici nu ne place de tine!si sti de ce?...pentru ca esti un mare....(vezi primu' cuvant din postu meu):hahano:
|
M3 :blahblah:
ti-ai pierdut si vazul acum ... dix tractie placuta! |
ohoo.. da a fost ceva liniste peaici.. ntz ntz..
baieti, plimbarea cu voi a fost o placere.. pacat ca nu am realizat ce ne-am propus zilele astea! bine mai Croco.. te-ai gasit sa-mi ceri dulceata de trandafiri cand eram deja la costinesti!?! iti caut prin oras poate poate gasesc peaici :P |
Deci a fost super senzatie... emca1-emca2 :)
Ovidiu, sa pui pe iutub filmuletzele din autocar.. nu de alta, da sa vada si lumea ce au pierdut. :) |
cum sa zic?...cuvintele e de prisos...am mers 1000 de km prin tara in vreo 15ore...am vazut localitati care stiam ca exista doar de pe harta...am vazut un ungur bulan care ne-a indrumat spre un BDR sa scoatem bani!...am vazut doar 4 cai frumosi...ceilalti 2 erau in vacanta!...am vazu masinile de la meca1-meca2,unde i-am cunoscut pe mk16v si cypor si l-am reintalnit pe Xanu!...daca as avea 5 weekenduri ca asta pe an as afirma ca a fost un an reusit!...cum sa zic?:rolleyes2
|
Pacat ca ati stat asa putin.Ati pierdut Gulasu' si palinca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning