![]() |
Re: Chinezii construiesc drumuri cu viteza luminii
Exact de-aia pleaca lumea, ca nu sunt autostrazi:)
|
Noi aşa am fost mereu, cānd s-or sătura toţi " şmecherii " să le ia banii la oameni, atunci o să se mai schimbe lucrurile.:D
|
Bravo lor!;)
|
dar atentie si la cladirea din dreapta jos, ca si cladirea aia se ridica la fel de repede.
|
frate,jos palaria :)
|
Quote:
|
daca nu ma insel anul trecut china a avut cea mai buna economie dintre toate tarile globului deci nu ar trebui s a va dea de gindit este si normal sa s e construiasca atat timp cit ei au bani
si inca una ce a mai profitabila banca din lume pe anul trecut tot o banca chinezeasca .... daca nu ma insel a fost ..... deci au progresat .... in rom mai trebuie s a asteptam inca vreo 40- 50 ani s a ajungem la un nivel cel putin ca asta din ziua d e astazi sall bafta |
Quote:
si este din Italia ! singurul lucru care impiedica terminarea la timp este Primaria Bucuresti,care nu este in stare sa faca exproprierile in acea zona si anume acele ,,case de toleranta,, proiectul a stat 6 luni pe bara deoarece primaria generala a dat in judecata primaria de sector (daca a-ti mai auzit asa ceva). daca lucrurile evolueaza conform programului in aproximativ 1 an ,pasajul Basarab va fi dat in folosinta ... concluzie : statul roman incompetent Am facut 1 luna de practica la acest basarab ,firma chiar isi face treaba ,mana de lucru mixta romani,italieni,spanioli dar ...statul nu le da voie . iar legat de pipera ,este alta treaba ,cel care a proiectat acel pasaj este profesorul meu si nu a gresit....a facut un artificiu sa nu piarda lucrarea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning