Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Bugatti Veyron versus Nissan GT-R (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/134648-bugatti-veyron-versus-nissan-gt.html)

baladi 22-07-09 13:56

Re: Bugatti Veyron versus Nissan GT-R

test inutil si neinteresant....

Acidburn 22-07-09 13:56

adevaru e ca era greu de intuit

micut_zu 22-07-09 13:56

GT-r masina de zi cu zi si veyron masina de week-end :)

slayersland 22-07-09 14:02

Are timp mai slab decat Enzo, Carrera GT, GT2, cateva versiuni de Pagani..vrei sa iti dau iar datele originale? Nu imi arata topul de la Top Gear, ca aia is niste clowni, iar la ei Carrera GT e mai incet decat GT2 (cu pista partial uda), deci irelevant...pe datele de la Nuerburgring Veyron e mult in urma multor masini...si acolo nu e emisiune de entertainment, e chestie serioasa. Daca ar fi sa iei Top Gear in serios inseamna ca ai fi de acord si ca Veyron pleaca mai incet decat McLaren, ca asa reiesea din testul lor.

_anaconda_ 22-07-09 14:05

In primul rand fastestlaps nu e nicio emisiune serioasa. Aia nu e nimic, ala e un top alandala unde se posteaza timpi (multi dintre ei aberanti). Atata timp cat NU sunt testate de acelasi pilot si NU sunt testate in aceleasi conditii sunt IRELEVANTE. De aia ar fi cazul sa te trezesti la realitate si sa nu mai traiesti "prin" site-ul ala. Despre ce date originale tot vorbesti ? Chestia aia cu F1 vs Veyron cred ca ai citit-o de 100 ori ce si cum asa ca nu o lua de la capat ca ai da dovada de lipsa capacitatii de a asimila informatii elementare.

Mult in urma cui ? Tu iar visezi ? Sau 2-3 secunde (in cazul in care ar fi) la un timp de 8 minute ti se pare mult ? E al naiba, iti dai seama cum faci tu diferenta cu alea 2-3 secunde si cum le simti la un timp de 8 minute. E colosal :lol:. Ca sa nu mai spun ca din cate am vazut pe gluma aia de site timpul ala cu Veyron era mai mult ipotetic. Daca e "oficial" ai putea sa spui cine l-a testat, revista, pilot sau cine stie ce.

SV25MBN 22-07-09 14:09

Nu inteleg rolul unei comparatii gen "drag race" a nici unei masini stock, nemodificate de vreun tuner nebun, cu Veyronul. Inca nu exista masina care sa fie in aceeasi clasa cu Veyronul si nici nu va aparea in viitorul apropiat zic eu. Dar daca ar fi vorba sa aleg.. as alege Nissanul fara sa ma uit, eventual daca exista si posibilitatea sa raman si cu diferenta de bani..deschid firma de taxi cu GTR-uri.

slayersland 22-07-09 14:10

Nu, faptul ca are 1000 de cai, recupereaza enorm in linie dreapta fata de o masina de 500 de cai si 150 mii euro, si chiar daca recupereaza enorm in linie dreapta iese tot in spate (chiar cu 2-3 secunde...era vorba de 5-6 in unele cazuri...nu cred ca stii ce inseamna...cateva secunde la viteza aia conteaza). Deci in concluzie cat de lenta e in curbe? Daca ar fi traseul fara linii drepte ar iesi cu jumate de minut in spate, daca e sa calculezi cat recupereaza prin putere in linie dreapta.

_anaconda_ 22-07-09 14:12

Arata-mi si mie cum calculezi cat recupereaza in linie dreapta. Si daca nu te-ai prins pe ring nu prea sunt multe linii drepte. Daca vrei sa vezi cum recupereaza acolo pune-le pe Monza. Apoi sa revii cu impresii despre circuit dar pana atunci las-o balta.

2-3 secunde in conditii diferite + soferi diferiti sunt marja de eroare lejer la 8 secunde. Si dupa cum am spus timpul ala e mai de graba ipotetic, scos din burta. Ce omiti tu este faptul ca este capabil de timpii aia de top la 2+ tone si lux in interior. Aceeasi timpi sunt si la un Enzo cu 660CP dar aia pentru circuti este facut, este mult mai usor si practic nu are interior. La fel si Scuderia. Asta e ceva uimitor si trebuie apreciat, probabil nu ai ochi sa vezi asta.

slayersland 22-07-09 14:20

Vorbesti degeaba, daca eu am baza putina poate in ce zic (timpii oficial masurati) tu nu ai DELOC, eu zic de timpii aia, tu nu ai de ce sa zici...deci pana nu se dovedeste inversul Veyron e o masina care cu toate ca are dublul puterii altor masini ajunge in urma lor. Punct. Asa pot si eu sa zic ca am pe masina 5000 de cai si sa zic ca e foarte rapida...apoi pe circuit sa ies in spatele celorlalte masini..apoi sa zic stiti...dar marja de eroare, dar pilotul...cine vrea sa castige un titlu de "cea mai" sau "mai rapida decat" pe circuit nu are cum sa dovedeasca decat prin test, atata timp cat in testele de pana acuma a iesit in urma...acolo ramane. Daca testele pe care ma bazez eu sunt irelevante nimicul pe care te bazezi tu e nul.

Deci pana una alta Veyron ramane cel mai bun dragster de lux de serie, si atata tot, nu e cea mai rapida, e cea mai rapida ca si dragster.

shu.lee 22-07-09 14:23

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2504597)
In primul rand fastestlaps nu e nicio emisiune serioasa. Aia nu e nimic, ala e un top alandala unde se posteaza timpi (multi dintre ei aberanti). Atata timp cat NU sunt testate de acelasi pilot si NU sunt testate in aceleasi conditii sunt IRELEVANTE. De aia ar fi cazul sa te trezesti la realitate si sa nu mai traiesti "prin" site-ul ala. Despre ce date originale tot vorbesti ? Chestia aia cu F1 vs Veyron cred ca ai citit-o de 100 ori ce si cum asa ca nu o lua de la capat ca ai da dovada de lipsa capacitatii de a asimila informatii elementare.

Mult in urma cui ? Tu iar visezi ? Sau 2-3 secunde (in cazul in care ar fi) la un timp de 8 minute ti se pare mult ? E al naiba, iti dai seama cum faci tu diferenta cu alea 2-3 secunde si cum le simti la un timp de 8 minute. E colosal :lol:. Ca sa nu mai spun ca din cate am vazut pe gluma aia de site timpul ala cu Veyron era mai mult ipotetic. Daca e "oficial" ai putea sa spui cine l-a testat, revista, pilot sau cine stie ce.

tot un porc umflat de doua tone ramane. pe circuit are performante similare cu masini care au cu multe sute de cai mai putin, care e performanta ?

_anaconda_ 22-07-09 14:27

Alo ? Gara ?

Ce timpi oficiali ai visat ? Care parte din TIMPII AIA SUNT IPOTETICI, scosi din burta nu ai priceput-o ? Care parte din faptul ca NU au avut acelasi pilot si aceleasi conditii nu ai priceput-o ? Tu astea le vezi conditii oficiale ? Daca da arata-mi ce PILOT (nu sofer cimpanzeu) a scos timpul ala cu Veyron ca sa vedem cat de oficial este si nu o aproximatie. Pana una alta Veyron ramane "the fastest car in the world". Ce intelegi tu prin asta e problema ta dar la cifrele pe care le are, interiorul ala si faptul ca e gandita sa nu crape din 5 in 5 minute e suficient sa o faca un show off tehnologic. Mi s-ar parea penibil ca sa dai sutele alea de mii de euro pe o Zonda si sa iti fumege ambreiajul la tot pasul in regim de oras. Tie nu ? La fel de penibil mi sa pere ca o masina orientata catre circuit sa aiba timpi similari cu masini cu 100-150 CP mai putin care costa la jumatate. Veyron cu toate ca NU este facut pentru circuit se descurca onorabil si acolo.

Porc umflat e si GTR-ul, sau pe ala il vezi suplu la 1.7 tone sau cat are ? Cam mult daca stai sa te gandesti ca nu are nici pe departe artileria grea de pe Veyron, capacitatea motorului, nr de turbo, radiatoare, fel de fel de dracii aerodinamice sa nu decoleze, eleroane retractabile, transmisie sa reziste la 1000+ CP si 1250nm si tot ce mai are pe el.
PS: PErformanta este faptul ca TOT are timpii aia. NU e vina lui ca alea au sute de cai mai putin dar si sute de kile mai putin. Intelegi tu ?

slayersland 22-07-09 14:33

Veyron e facut pentru garaj, da:))) Se descurca rusinos cu 1000 de cai si pretul ala, Zonda de care zici tu nu stii prin ce trecuse, la Zonde in general nu se intampla asta, nu s-a plans nimeni altcineva pana acuma decat aia care au folosit masina aia facuta praf de altii. Sunt care folosesc Zonde zilnic si merg perfect, Veyron-uri folosite zilnic sunt mult mai putine, de fapt nici nu am auzit sa fie...insa de Zonde stiu sigur ca sunt destule care circula aproape zilnic fara probleme iar in weekend pe circuit.

_anaconda_ 22-07-09 14:42

De unde ai tu informatiile astea ? Sunt doar alte aberatii Slayersland™

Arata-mi si mie statistica sau unde ai vazut tu faptul ala sigur ca Zondele se plimba zilnic si nu au probleme in timp ce Veyron sta mai mult in garaj si ca alea folosite sunt mult mai putine. Si ce te face sa crezi ca ar trebui sa auzi tu de Veyron care merg zilnic sau de problemele Zondei ?. De la prietenii tai posesori de astea ? Sau crezi ca alta grija posesorii de masini de genu nu au decat sa iti raporteze tie ce fac. Ce sigur esti de niste informatii pe care le visezi cine stie in ce ipostaze :lol:.

Bine ca ne-ai spus ca esti un fel de etalon in domeniul asta, de acum cand vrei sa "auzi" si sa faci estimari cine cum merge cu masina, de performante estimate din privitul pozelor ca sa apelam la tine :lol:.

slayersland 22-07-09 15:03

Exact, ai ghicit, de pe un forum, si-au pus poze 2 proprietari si cativa amici ai altor proprietari, si se discuta. Credeai ca posesorii de Zonda sunt zei si nu intra in contact cu muritorii? Insa cea mai buna dovada sunt modelele Pagani care sunt parcate in acelasi loc aproape zlinic si pleaca mereu pe aproape acelasi traseu (sunt fotografiate mereu)...netul nu se opreste la 4tuning, dar tu nu stii...ultimul post catre tine, ca parca vorbesc cu peretii.

_anaconda_ 22-07-09 15:14

Intradevar. Chiar o discutie cu peretii in care tu joci rolul de beton :lol:.

Aceeasi gandire plina de lacune. Daca 2 posesori si-au pus pozele + 3 amici gata hai sa generalizam. Si asta tot nu explica cum ai ajuns la cealalta concluzie referitoare la Veyron. Sau daca aia nu intra pe forum ca sa iti arate tie poze inseamna ca nu merg cu masina ? Drum bun cale batuta si sa fii sanatos cu teoriile tale :lol:.

All times are GMT +2. The time now is 20:11.

- Copyright 2026 4Tuning