![]() |
Re: Machete in lucru - MillionDollarBaby
Quote:
Stiu , oricum se da usor jos nu este problema ...daca nu mai vreau folia o dau imediat :D am pus asa sa vad cum merge un mic design ca nu prea aveam ce face si am facut la doua machete :D aveam mai multe tendinte dar nu mi-au reusit , esec total :lol: |
3 Attachment(s)
Evident ca nu m-am putut abtine si am mai pus putina folie pe mustang si a iesit cum vedeti in poza de mai jos , acuma nu stiu daca da bine sau nu , cert este ca in realitate arata mai bine decat in poze ( asta pot sa o spun cu siguranta ) si cand voi face rost de niste folie neagra complet o schimb ca nu prea imi place cum da cu gri ...dar pana atunci o las asa :arrow:
|
E super!da pe plafon e stramba rau:???:fa-i ceva...
|
Quote:
Am pus doar asa de aruncarea unui ochi sa vad exact cum ar da , nu este batuta in cuie folia . Vreau folie neagra mata si mai subtire sa o pun ...:D dupaia o sa fie proiectul gata si ma apuc de celalalte ( poate si la alea la scara mai mare ) cine stie , vad eu ce idei mai imi trec prin cap :D |
parca am mai spus cineva
textura nu e buna(la folie) pe mustang da bine dar limiteazate doar la capota nu cred ca are rost sa pui si pe plafon(din motive pur estetice) sper sa nu dai cu pietre acuma :D Ps:cum doamne iartama aveti timp si RABDARE sa va ocupati de machete? respect! |
Quote:
Da o sa ma limitez doar pe capota si portbagaj la folie ...scot plafonu din cap :lol: , dar mai dureaza ceva , nu am deloc timp acuma sa stau sa caut folie mata sau lucioasa nu conteaza ...si sa o pun pe masina :sad: . Sunt fata , se zice ca fetele au mai multa rabdare :lol: ( glumesc ) ...nu stiu , eu zic ca daca iti place sa faci ceva te ocupi pana la capat macar sa nu fii facut munca degeaba :D |
plafonul l-ai putea vopsi negru-lucios
|
Quote:
Multumesc oricum pentru idee !:D |
hey azi am luat si eu un GT500 identic :) ... sa vezi ce fel iese la final :D
|
Quote:
|
Domnisoara, cumva o octavia 1:24 nu ai prin colectie putin modificata de tine?
Sa ma inspir putintel si eu asa. Bafta cu astea mici. :D |
Quote:
sau poti astepta sa o termin p-aia mica... |
Quote:
Quote:
Auzi la el ....te poti inspira de la aia a mea , mai ai si tupeu dupa ce ca imi faci reclama negativa :lol::lol::lol: lasa ca vezi tu , nu te prind eu :lol::lol::lol: bineeee....:lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
In ciuda faptului ca nu am timp mai deloc , astazi fiind zi libera am zis ca daca tot nu am ce face sa ma apuc de un :
Lamborghini Murcielago , scara 1.24 , Maisto A mai suferit modificari in trecut adica : -bord ( interior ) vopsit pentru imitatie de carbon ; -jantele vopsite si scaunele vopsite pe alb ... Iar acum am vrut sa ii modific tot la jante designe`ul ... astept pareri ( si bune si rele ) :lol: |
4 Attachment(s)
In primul rand va rog sa ma scuzati ca in momentul de fata fac dublu post dar nu ma pot abtine sa va arat la ce am lucrat azi inafara de Lamborghini`ul de sus :D
Este vorba de un Bugatti la scara 1.24 , inainte de vopsire era rosu acum l-am facut negru mat ...daca ma voi razgandi il voi face negru lucios sau cameleonic ...dar momentan astept sa se usuce sa vad rezultatul final :lol: Dupa vopsire ii voi umbla la interior sa vad ce pot face ca nu imi place gri`ul de acum comunistic sa zic asa :lol: poze :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning