Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] Porsche Cayenne (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/13413-ext-porsche-cayenne.html)

MKE 22-02-06 16:03

Motorul are si el modificari masive.... nu stiu mai multe , iar in privintza leasingului nu stiu ce sa zic .... dar parerea mea nu cred ca se poate umbla la motor (asteptam un raspuns de la cei care s-au confruntat cu problema ) :wink:

TheMagicPenguin 22-02-06 17:20

Mie imi place mai mult cel negru... Este mult mai agresiv... Nu stiu daca interiorul este la fel de \"dotat\" dar la exterior este deasupra, parerea mea... :)

Yackone 22-02-06 17:25

frumoasa masina....arata superb.....apreciez propietarul pentru masina asta...dar in brasov exita asa ceva : https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=4869&start=0

Cosmin255 22-02-06 17:27

Hmm superb modificata dar personal nu imi plac doua lucruri : culoarea exterioara si nici tripelele.Poze cu cea neagra de BV care cred ca apartine domnului Niculae , are cineva?

AlecsM 22-02-06 17:54

coooooool

Cine zice \"nu-mi place\" ...are ceva la cap, invidie sau alte chestii
O masina cu numar final poate fi in leasing daca are taxele vamale platite...deci pote fi sau nu in leasing :D

Dupa parerea mea....masina e mult superioara celei din brasov ...ce sa mai zic de a lui sota :lemon: .....nu se comparaaaaaaaaaaaaaa.....imbinarea exteriorului cu interiorul e de nota 10 si nici nu va inchipuiti cum se vede atasat un monitor in tetierele de un alb imaculat ( nu se compara realitatea cu pozele :wink: )! Ce sa mai zic de jantele rinspeed pe 23 :lol: ....

Referitor la motor......va las p voi sa dati cu parerea de puterea motorului ca sa nu va stric tot chefu si sa va arat o poza cu placuta pansonata pe motor d 9ff . aaaaa sa va dau si un indiciu ..... a batut Porsche carera 4s ......BMW M5 ..... Audi S4.... BMW 645 ..... siiiiii nu uitati...are 2500 Kg :shock: :shock: :shock: :?: :!: :?: :!: :?:

Va pup si ....... hai sota cu modificari la 350 Z k iese mustangu :D:D:D

Achim 22-02-06 18:10

eu unul l-as crede pe cuvant pe Alecs fiindk e prieten foarte apropiat cu proprietarul :wink: Care, btw, e ownerul MAF Racing, firma ce s-a ocupat la aspect si de Subaru'ul lui Ono...

Oricum, Cayenne-ul de Brashov cred ca este ceva mai evoluat din punct de vedere tehnic, fiind un tuning Gemballa autentic :roll: Iar despre Cayenne-ul domnului Sota, pana si numai pielea intoarsa alba din \"MFF\" e cu cateva clase deasupra :)

AlecsM 22-02-06 18:16

aaaa si d culoare

1 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....nu mai stiu si me lene sa ma uit care destept zicea ca masina are culoare de taxi din germania..........habar n-ai prieteneeeeeeeee ...... masina E VOPSITA IN ROMANIA SI ARE CULOARE (VOPSEA) D P LAMBORGHINI MURCIELAGO !!!!!! Io mi-as cere scuze daca mi-as da seama ca am confundat culoarea de pe un lamborghini cu una de pe untaxi :tenisclap

2 nu stiu dc vorbiti voi aici de cayenne ul lu sota cand ala e cayenne s :shock: :shock: :shock:

Ce ma deranjeaza personal e ca multa lume d aici nu se pricepe nici la biciclete si ei vorbesc de masini de sute d mii de euro ! Io unu daca n-as stii ce inseamna volan si 4 roti ....io n-as deschide gura ! 8 ...chiar daca stiu ca fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea......si nu mi se pare normal atunci cand un om baga atati bani intr-o masina sa vina unii si sa zica ...\"URAT\" :cry: ) ... stiu am fost cam rau :peace:

octavia_rs 22-02-06 18:49

superba masina :X nimik altceva

sil4tuning 22-02-06 19:20

roti pe 22 top speed peste 300 ...alte situri spun 292
pret site oficial techart Net: 108.534,48 �
+16% German VAT 17.365,52 �

Gross 125.900,00 �
Porsche Cayenne Turbo

Color: Titan metallic
Mileage : 32.500 km
Transmission: Tiptronic S
Max. Power: 331 kW / 450hp
Displacement: 4511 cmł
Drivetrain: 4-wheel
cylinders: 8
Fuel consumption City: 21,9 l
Highway: 11,9 l
Combined: 15,7 l
CO2-emissions:378 g/km

bodyspeed 22-02-06 21:00

mult prea tare frate :wink:
desi arata super bine imi place mai mult cel negru e mai agresiv :wink:

cata4 22-02-06 21:07

Fratilor nu stiu sincer ce am puntea obiecta la aceasta masina, in sensul negativ binenteles!!! De vazut nu am vazut-o pe cea de la brasov dar daca vb atata de ea inseamna ca e si ea deosebita , insa scuzati-ma dar daca cea a lui sota e S , eu zic ca nu o poti compara niciodata cu cele 2!

blowwind 22-02-06 21:14

ok ... SUNT 3 MASINI DIFERITE

1) cayenne alb (cel din poze)
2) cayenne Sota...(negru)
3) cayenne brasob (negru)

si mai sunt si altele modificate la noi in tzara :)

MKE 22-02-06 21:22

3 Attachment(s)
poze cu Cayenne-ul negru........... si maine niste poze cu masini preparate de aceeasi firma care a facut si Cayenne-ul din primele poze

Razbee 22-02-06 23:01

MFF-ul este absolut criminal.lasand la o parte exteriorul (care dupa parerea mea este foarte reusit) si interiorul aranjat si dotat foarte frumos , masina asta rupe pamantul.am vazut-o la lucru si pot sa spun ca este k o racheta.se lipeste de asfalt si dispare in cateva secunde din raza vizuala..k sa nu mai vorbesc de sound-ul scos la acceleratie..felicitari pt munca depusa si banii investiti in masina.se vede k proprietarul a avut gust.

blowwind 23-02-06 12:14

hello...hello... MAGAZIA...
alecsM .. Zoom-Zoom ....GATA!!!
b_22_mke ... stick 2 the topic..lasa pozele cu cayenne`ul din brasov ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning