Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femei intretinute (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13411-femei-intretinute.html)

EvLSant0S 24-02-06 20:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
o 'fosta prietena' din oradea....si-a gasit un italian de 40si ceva de ani :shock:

ma ia pe mine...ca o duce maine la cumparatori, si ca o sa il stoarca de bani.
mai in gluma...mai in serios...o intreb daca ma rezolva cu niste bani de la italian...ca imi trebuie sa iau un apartament sa ma mut in oradea...
raspunsul?
se rezolva, ca are de unde. oricum e prost ca noaptea, si ii place de mine. Saptamana trecuta i-am zis ca imi place un lant de aur de 250grame...si mi l-a cumparat pe loc.

8) :lol: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tuu iti dai seama ca esti un fel de CURVA secundara =)) sau .. curva desteapta, care nu face nimic :lol: :lol: si primeste ... :lol: :lol: :lol: deci , foarte mult prea tare, zi ca ai un prieten care are nevoie urgenta de 3000 de euro , iti ramane tie 1000 comision , ma rezolvi ? :lol: :lol:

valib 24-02-06 20:44

da...dar...nu cred ca voi accepta banii.

si cand ma gandesc ca vinerea trecuta se 'facea' ca ii pare rau ca l-a lasat prietenul...si ca il iubea...etc...etc...

:lol: :lol: :lol:

banii astia....

TM-84-DMX 28-02-06 17:18

Sti...despre alea de 16 ani nu se zice...doar se face... :lol: :lol: :lol:

Psycho 28-02-06 21:43

Re:

Quote:

o 'fosta prietena' din oradea....si-a gasit un italian de 40si ceva de ani :shock:

mai in gluma...mai in serios...o intreb daca ma rezolva cu niste bani de la italian...ca imi trebuie sa iau un apartament sa ma mut in oradea...
raspunsul?
se rezolva, ca are de unde. oricum e prost ca noaptea, si ii place de mine. Saptamana trecuta i-am zis ca imi place un lant de aur de 250grame...si mi l-a cumparat pe loc.

farte unde le gaseshti pe astea .. sa mor io .. la voi in orashe e o alta lume sa mor yo ....

cred k ma mut :))

needBrain 03-03-06 01:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

raspunsul?

farte unde le gaseshti pe astea .. sa mor io .. la voi in orashe e o alta lume sa mor yo ....

cred k ma mut :))

io-s convins sa fac lucrul asta!!!! :lol:

valib 03-03-06 09:26

sincer nu stiu unde le gasesc :lol:
de fapt ele ma gasesc mereu...poate ma vad mai fraier :lol:

Mustang 03-03-06 12:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

raspunsul?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tuu iti dai seama ca esti un fel de CURVA secundara =)) sau .. curva desteapta, care nu face nimic :lol: :lol: si primeste ... :lol: :lol: :lol: deci , foarte mult prea tare, zi ca ai un prieten care are nevoie urgenta de 3000 de euro , iti ramane tie 1000 comision , ma rezolvi ? :lol: :lol:

make that 4000 papi ;)

aleks 10-03-06 15:04

Re: Femei intretinute

Quote:

Originally Posted by TM-84-DMX
Bagati un oki intai pe pagina asta ,cititi tot ce scrie si apoi dati-va cu parerea!
Astept pareri/reactii 8)

http://www.prajina.go.ro/Articole/23...6-prajina.html

mare dreptate are omul :lol::lol:
sunt total deacord cu el, exceptand aia cu... la curve iesi mai ieftin...
asa o fi, dar la curve nu fwti ce prinzi prin mall;)

Psycho 12-03-06 14:57

Quote:

Originally Posted by valib
sincer nu stiu unde le gasesc :lol:
de fapt ele ma gasesc mereu...poate ma vad mai fraier :lol:

bah io fac pe prostu de cand m`am nascut da nu se lipeshte nimik de mine sa mor yo ...

momo 12-03-06 15:20

Quote:

Originally Posted by Psycho
bah io fac pe prostu de cand m`am nascut da nu se lipeshte nimik de mine sa mor yo ...

probabil ca nu faci indeajuns :D
fara suparare psycho dar nu m-am putut abtine :lol:

EvLSant0S 12-03-06 18:25

pfff poveste :
o amica .. - 17 ani .. buna , tovarash de 22 de ani , masina , bani , alea alea, iubire .. oha , sex gramada , relatie .. inexistenta , cadouri .. gramada .. inele .. lanturi .. toate rahaturile ..
discutii .. intre mien si ea ..
"de ce stai cu el ? daca zici ca nu esti fericita ?
- pai de ... ziua indragostitilor am auzit ca-mi ia un inel de aur "
sa nu-ti vina sa le bati ?
nope , le lasi .. in lumea lor .. si la un mom. dat se intampla ce s-a intamplat :)

tipu` a inselat-o , ea .. femeia fatala " , a ramas masca, acum sufera saracutza ..
si cauta o persoana care sa-i aline durerea ..
tzoc poc .. si . . gata..
in felul asta.. o sa te simti bine .. ptr faptul ca te-ai abtinut la vremea respectiva .. sa-i spui .. ca .. e un fel de .. curva.. ca sta cu ala doar ptr faptul ca-i cumpara un inel de aur ..
deja cand se intampla .. si o lasi .. incepe sa-si puna semne de intrebare :)
si realizeaza singura ..

aleks 12-03-06 21:34

si ca sa i-o tragi cel mai bine, fa ca mine. tipa cu care te cuplezi, sa ai grija sa fie prietena ei cea mai buna, sau oricum tipa cu care si-ar dori cel mai mult sa NU te vada...
si functioneaza perfect crede-ma :D

EvLSant0S 13-03-06 09:34

nush daca mai inteles ... 100% :)
anyway , nu-=i cunosc prietenele asteia .. si ... in conditiile astea.. nu pot decat sa ... ma ... cu ea :) so ... e ok :)

Psycho 13-03-06 18:06

Quote:

Originally Posted by aleks
si ca sa i-o tragi cel mai bine, fa ca mine. tipa cu care te cuplezi, sa ai grija sa fie prietena ei cea mai buna, sau oricum tipa cu care si-ar dori cel mai mult sa NU te vada...
si functioneaza perfect crede-ma :D

cam i get a aluluiaahhh for that .. u r the mann .. no no .. u r the mannn ....

aleks 14-03-06 09:45

multumiri psycho, multumiri, tre sa ma prezint cu berile, i know i know :D

All times are GMT +2. The time now is 14:03.

- Copyright 2026 4Tuning