![]() |
Re:
Quote:
Tuu iti dai seama ca esti un fel de CURVA secundara =)) sau .. curva desteapta, care nu face nimic :lol: :lol: si primeste ... :lol: :lol: :lol: deci , foarte mult prea tare, zi ca ai un prieten care are nevoie urgenta de 3000 de euro , iti ramane tie 1000 comision , ma rezolvi ? :lol: :lol: |
da...dar...nu cred ca voi accepta banii.
si cand ma gandesc ca vinerea trecuta se 'facea' ca ii pare rau ca l-a lasat prietenul...si ca il iubea...etc...etc... :lol: :lol: :lol: banii astia.... |
Sti...despre alea de 16 ani nu se zice...doar se face... :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
cred k ma mut :)) |
Re:
Quote:
|
sincer nu stiu unde le gasesc :lol:
de fapt ele ma gasesc mereu...poate ma vad mai fraier :lol: |
Re:
Quote:
|
Re: Femei intretinute
Quote:
sunt total deacord cu el, exceptand aia cu... la curve iesi mai ieftin... asa o fi, dar la curve nu fwti ce prinzi prin mall;) |
Quote:
|
Quote:
fara suparare psycho dar nu m-am putut abtine :lol: |
pfff poveste :
o amica .. - 17 ani .. buna , tovarash de 22 de ani , masina , bani , alea alea, iubire .. oha , sex gramada , relatie .. inexistenta , cadouri .. gramada .. inele .. lanturi .. toate rahaturile .. discutii .. intre mien si ea .. "de ce stai cu el ? daca zici ca nu esti fericita ? - pai de ... ziua indragostitilor am auzit ca-mi ia un inel de aur " sa nu-ti vina sa le bati ? nope , le lasi .. in lumea lor .. si la un mom. dat se intampla ce s-a intamplat :) tipu` a inselat-o , ea .. femeia fatala " , a ramas masca, acum sufera saracutza .. si cauta o persoana care sa-i aline durerea .. tzoc poc .. si . . gata.. in felul asta.. o sa te simti bine .. ptr faptul ca te-ai abtinut la vremea respectiva .. sa-i spui .. ca .. e un fel de .. curva.. ca sta cu ala doar ptr faptul ca-i cumpara un inel de aur .. deja cand se intampla .. si o lasi .. incepe sa-si puna semne de intrebare :) si realizeaza singura .. |
si ca sa i-o tragi cel mai bine, fa ca mine. tipa cu care te cuplezi, sa ai grija sa fie prietena ei cea mai buna, sau oricum tipa cu care si-ar dori cel mai mult sa NU te vada...
si functioneaza perfect crede-ma :D |
nush daca mai inteles ... 100% :)
anyway , nu-=i cunosc prietenele asteia .. si ... in conditiile astea.. nu pot decat sa ... ma ... cu ea :) so ... e ok :) |
Quote:
cam i get a aluluiaahhh for that .. u r the mann .. no no .. u r the mannn .... |
multumiri psycho, multumiri, tre sa ma prezint cu berile, i know i know :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning