![]() |
Re: AUDI A4 OLD STYLE
Quote:
Si internele tin puteri mari daca sunt respectate niste chestii: temperaturi in evacuare, ungere ,temperatura ulei. Un FMIC e 140E sau mai ieftin. Un cap de pompa nu e chiar atat de expensive. Si inca esti tanar :D Stai sa prinzi gustul puterii. |
Clar,ma duc sa-mi cumpar o IMPREZA!:D:lol::twisted:
|
imi place masina...foarte ingrijita...:) se vede clar ca nu este masina de Romania.
Cum au spus si ceilalti, niste jante cu spite ar arata mortal:).. niste folie, si poate un bad boy look,...si neaparat fara emblema aia ostentativa |
Multumesc,sunt un maniac in ceea ce priveste intretinerea masinei;foliile vor veni,dar vor fi cat mai deschise la culoare,jantele pe 17 poate,intr-un viitor oarecare,da nu prea inteleg de care jante spitate spuneti;bad boy look nici gand,cerculetele poate le voi vopsi negre.
|
9 Attachment(s)
Pe parcursul vacantei de toamna in tara,masina a primit urmatoarele:folie lumar transparenta 5%,inchidere+alarma din telecomanda,statie+subwoofer,flash tuning 110cp si 250nm testati pe dyno si cotiera centrala fata.Am cumparat si urmeaza puse mp3 alpine cda-9883r,injectoare AFN de 110cp pt debit marit de motorina,stergatoare aerotwin bosch si kit xenon 35w 4300k,cel actual il voi trece pe faza lunga ca mi-a rupt ochii pe timp de noapte(e 55w 6000k).Si cateva poze
|
ce bine poate arata masina :p . dragut tubul de bass :p.
|
2 Attachment(s)
Thanks Bogdan;poze cu stergatoarele bosch aerotwin,arata mai bine decat cele clasice,sa vad si cat de fiabile vor fi.
|
Man sincer imi place f. mult masina ta. Foarte, foarte intretinuta... nota 10 din partea mea.
Ce modificari ii vei mai aduce? Succes. |
Quote:
|
salut super audiu sa il pastrezi sanatos si spor la modificat
|
Salut!
Am vazut ca ti-ai cumparat si tu cotiera cum am si eu:-) Esti multumit de ea? Ai reusit sa o pui in asa fel in cat sa ti se inchida scrumiera din spate? |
Da,cotiera am potrivit-o perfect,fara nici o problema si DA,sunt multumit cu cotiera,alta viata la drum intins,plus ca mai am un spatiu de depozitare in plus(la B5 e tareee mic torpedoul).Am primit injectoarele,saptamana care vine ma voi ocupa de montaj;btw,multumesc de aprecieri.
|
si eu sunt foarte multumit de ea.. dar de cand am montato nu mai pot inchide scrumiera din spate deoarece da in piciorul cotierei... nu cred ca mai pot face nimic acum dupa ce am decupat consola:sad:
Sa ai grija sa nu te ridici pe ea sau sa te apesi tare ca e destul de sensibila!:oops: |
Frumusel pacat ca are volanul pe dreapta:cry:
|
2 Attachment(s)
Poze cu noul mp3 alpine 9883,acum am un sunet complet:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning