![]() |
Re: VTM Mosteni 8 August 2009
In stilul asta banuiesc ca nu o sa se antimple nimic sambata:sad:
|
as vrea si eu sa vin dar ce distanta e de la slatina la mosteni ... km?
|
15 20 km..
sunt inscrisi cam 5 pe mail si a mai zis miliady ca mai aduce cativa baieti si vine si el..sa zicem ca se string cam 15... cursa de tinut se tine.. |
Succes maxim va doresc in organizare! http://www.pungas.com/forum/images/smilies/scenic.gif...vad ca aveti ceva pasiune acolo pt motorsport!http://www.pungas.com/forum/images/smilies/driving.gif
Succes si participantilor!... |
multumim nelutu ..
|
Curiozitate
Am si eu o curiozitate ?
De ce se organizeaza la mosteni ?Nu sunt carcotas ,e doar o intrebare . Cred ca daca se organiza mai aproape de oras ,ar fi mai multi atrasi . Sunt destui in oras cu masini bune de alergat ,dar nu vin ori ca nu au auzit de concurs ,ori ca e departe de oras .... |
pai daca ne faci tu munte si traseu de vtm noi facem si langa oras..
ala e singuru traseu care e bun cat de cat de vtm(Defapt e vtc ) viteza traseu coasta ..si asa e prea scurt si ala de la mosteni..si sunt 20 km ..mergi cu masina nu mergi pe jos eu o sa plec din localitate de azi pana maine..asa ca nu o sa pot sa va raspund la intrebari..daca aveti nelamuriri 0723206172 sunt disponibil la orice ora |
Re: Curiozitate
Quote:
unde ai vrea sa se organizeze.....pe dealu kre urca pe gradiste ...in padure la strehareti....???? on :hai baietii kt mai multi la raliu.....macar ca in primavara sa fie :) |
Aveti dreptate , alt traseu nu imi trece prin cap , si eu alerg tot pe la mosteni ,
Dadeam doar o idee de ce multi poate nu au chef sa participe . |
cred ca oricum e destul de multa lume atrasa pentru cat de mediatizat e evenimentul....
|
E atrasa......dar nu ca datile precedente ;)
|
Cred ca da ,ar fi misto sa fie si multi spectatori ,chiar daca sunt 15 km fata de Slatina .Sa scartiaie cauciucurile .Sa vina lumea cu camere video si foto , sa aplaude .
Si pentru peisaj si tot se merita . O sa incerc sa uploadez un film cu zona de start (nu cred ca stie foarte mula lume zona Mosteni). |
Eu zic ca cine vrea sa se dea vine si de la 400 de km asa ca mine ,dar de la 20 km si daca e de benzina fi sigur ca consumi mult mai multa pe probe ca sa ati mai faci grijio de drumul din oras pana la probe....,.,cert e ca eu voi fi prezent ,vineri dimineata voi fi in SLATINA:D
|
As avea o rugaminte la Userii care participa, ati putea sa va prezentati masinile? sant curios cu ce masini mergeti ..... si cati santeti?
http://images.forum-auto.com/images/perso/vantage67.gif |
Quote:
:)... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning