Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Discutii intre baietii si fetele de pe forum.... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1338-discutii-baietii-fetele-forum.html)

EvLSant0S 19-07-04 04:14

ahhh bogdane ai stricat toata combinatia.... , daca ii mai lasa-i un pic sa vb ... de femei love and shit... veneau .... si incepeau cu caterink... ahh ... nu mai poti sa vb ceva p forumul asta ca tzi se pune lacat la gura.. mai fuck si altzii mijto de tine.. numa` bashtani pe aici... check out the signature... , ar fi multe de vb pe chestia asta dar refuz sa mai vb de asa ceva f forum... mai astept ceva ani :) mo`fucka`z...

Kitana 19-07-04 21:09

mah baietzi am si io o parere sa presupunem ca avetzi o mashina tare o decapotabila ceva o vila cu pischina jacuzii si toate cele... incercatzi sa agatzatzi o tpa gagika cade ushor in plasa si hop de la prina intalnire tzup in masjina care e parerea voastra despre ea \" ee e curva in 2 saptamani o si F** \" e asa sau nu e asa ? a ... si sa va spun ceva ... eu ca fata ... nu ma intereseaza o mashina tare in fatza casei , o vila cu piscina si jacuzii ma intereseaza in primu rand ma intereseaza ce are in cap... nu pot sa spun ca imi place sa am un gagik cu care sa stau zi de zi in fatza blocului pe banca sa nu ies la un suc si asa mai departe normal ca nu`mi place ... da imi place sa ies la un suc cu gagiku` si daka nu are el bani sa plateasca intr`o seara ce daka lasa ca am io maine are el si asa ne distran si ne traim viatza din plin ... cel putzin nu e obligatoriu sa ai mashina vila si piscina aku` asta e parerea mea .., io una nu sunt pe interes... imi place o relatzie in pare sa ne ajutam reciproc ...

maryo 19-07-04 21:21

Mai Kitana daca ar gandi toate fetele ca tine................ar fi mare lucru!Ce sa-ti spun?Jos palaria!
Ai dreptate cu relatia in care sa se ajute amandoi!Din pacate cam rar asta in zilele noastre!

BogdanCMS 19-07-04 21:38

Aoleu, eu nu vorbeam de piscina, vila de nshpe etaje si AMGul la scara...Kitana, adica vrei sa-mi spui tu mie ca daca prietenu' ala al tau iti tot spune ca sa iesiti mai rar ca nu are bani de iesit, si te pune pe tine in situatia, zic eu penibila, sa tot platesti pt el, tu l-ai mai vedea cu acelasi ochi, indiferent ca are ceva in cap sau nu? Si sa zicem ca in timpu' asta vine altu' mult mai avut si care arata mai bine, e mai ingrijit, unu care are ceva in cap, dar mai putin ca celalalt, si-ti tot propune sa iesiti, vrei tu sa-mi zici ca o sa-i zici pas doar pt ca celalalt e cu 20 puncte de IQ mai destept? Stii tu, multa lume e plina de intentii bune si toti zic ca banii nu conteaza, dar cand nenorocitii de bani apar ca o problema si incepeti sa aveti neintelegeri din cauza lor, si mai vin si asa zisele \"prietene\" care te imbarliga \"ce stai fata cu saracu' ala, nu-l vezi p-ala cu BMWul ca tot intreaba de tine, e si dragutz, are si bani\", atunci iti spun eu ca nu mai e chiar asha. Se cam strica tot. Inclini spre ala cu bani pt ca pe moment esti convinsa ca te vei simti mai in siguranta si fara probleme.
Cel putin asta e parerea mea din experientele pe care le-am avut si cazurile pe care le-am vazut...

Diutza_1510 19-07-04 21:42

sincer si eu prefer sa stau cu cineva care sa aiba ceva in cap.. nu pe unu' care poate sa-mi dea de toate dar k persoana sa fie ultimul om... cum zicea si kitana.. dc nu are el azi bani, am eu.. si maine poate are el..
nu sunt de acord cu faze de genu' :\"suntem impreuna si gt.. ma intretine.. k pe o c***a\"
cam asta am avut de spus

Kitana 20-07-04 11:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Aoleu, eu nu vorbeam de piscina, vila de nshpe etaje si AMGul la scara...Kitana, adica vrei sa-mi spui tu mie ca daca prietenu' ala al tau iti tot spune ca sa iesiti mai rar ca nu are bani de iesit, si te pune pe tine in situatia, zic eu penibila, sa tot platesti pt el, tu l-ai mai vedea cu acelasi ochi, indiferent ca are ceva in cap sau nu? Si sa zicem ca in timpu' asta vine altu' mult mai avut si care arata mai bine, e mai ingrijit, unu care are ceva in cap, dar mai putin ca celalalt, si-ti tot propune sa iesiti, vrei tu sa-mi zici ca o sa-i zici pas doar pt ca celalalt e cu 20 puncte de IQ mai destept? Stii tu, multa lume e plina de intentii bune si toti zic ca banii nu conteaza, dar cand nenorocitii de bani apar ca o problema si incepeti sa aveti neintelegeri din cauza lor, si mai vin si asa zisele \"prietene\" care te imbarliga \"ce stai fata cu saracu' ala, nu-l vezi p-ala cu BMWul ca tot intreaba de tine, e si dragutz, are si bani\", atunci iti spun eu ca nu mai e chiar asha. Se cam strica tot. Inclini spre ala cu bani pt ca pe moment esti convinsa ca te vei simti mai in siguranta si fara probleme.
Cel putin asta e parerea mea din experientele pe care le-am avut si cazurile pe care le-am vazut...

moama da ce gandire ai trebuia sa intorci tu totu pe dos nu il las mah pe ala mai sarac pt unu cu bmw si e prost de pute .... si inca o chestie daka nu are bani de suk intr`o zi poate are maine akuma nu pot sa spun ca lucru asta o sa devina o obishnuintza si el niciodata nu o sa aiba si asa mai departe da asta nu o sa se intample ca doar nu stau cu cun cershetor de pe strada stau si io cu un baiat calumea... asa ca nu mai intoarce tu pb de pe o parte pe alta ...

tox 20-07-04 11:51

poate o fi ca prietenu meu cu SLK, care mi-a cerut pe sestache 100 de mii de benzina sa-si duca gagika de la Elite Look model acasa

hahaahahahahahahahahah.

B|shOp-VR6 20-07-04 11:58

TOX:... penibil...

Si mie mi s-a intamplat sa nu mai am bani datorita masinii... dar prietena m-a inteles.. mergeam in parc, venea la mine ne holbam la un film.. si asta era... Deci nu poti generaliza... nu toate femeile sunt pe interes sau isi shimba parerea despre prieten dak la un moment dat nu are bani de un suc... sau poate are, dar prefera sa-i tina sa-si puna benzina sa faca o linuta..
Femeia care incepe sa faca fetze-fetze cand ii zici ca nu poti iesi la terasa ca nu ai bani in momentul ala si incepe sa faca pe fitzoasa, merita un mare SUT IN FUND

aicad 20-07-04 12:52

eu am avut parte de-o \"nevasta\" care indiferent ce se intampla era numai vina mea... si probabil paream prea prost in ochii ei, dar cu toate astea nu au fost probleme cu banii si a inteles cand nu aveam bani, dar cadn aveam si-i cheltuiam pe masina de exemplu sau ieseam cu baietii era super scandal... ce sa zic am picat si de prost de fatza cu ea am picat si de baiat destept, si de baiat glumetz.... cred cam am trecut prin multe cu ea.. dar :) e vb aia \"never say never\" am ajuns si la un final tragic desi ea era convinsa ca o s-o parasesc and shit... si-a facut o lume virtuala in care s-a departat de mine si apoi cand a fost \"pregatita\", adica a gasit alt gagiu... a tranformat virtualul in relaitate... GEnul asta de fete care 'sufera' in tacere si apoi cand le trec ti-o trantesc brusc sunt cele mai enervante si te fac sa-ti dai seama ca totul a fost o mica mare minciunica... Ce pot sa mai spun e ca si ea avea aceeasi emntalitate ca a ta KITANA dar s-a schimbat pe drum :) acum ea e cu un tip \"bine facut\" mai invarsta si de antionalitate ungur si probabil ilconsidera mai destupat ca mine :) Eu il vad ca pe unu care isi traieste viatza dar nu destupat la minte doar 'LIFE addict\"
Acum trebuie sa admit ca intr-o rel conteaza f mult si atitudinea fiecaruia, comportamentul in diferite situatii... o singura intamplare de 2 lei iti poate schimba parerea despre ce porti langa tine si langa sufletul tau...

Dupa ce s-a terminat cu gagica asta :) am ajuns la concluzia ca mai bine bagi bani in masina decat in femei... [cel putin pana cand o sa mi se aprinda calcaiele dupa alta ;) ]

PS: am scris asa aiurea datorita faptului ca devin f agitat cand ma gandesc la ceea ce a fost... :( sorry

BogdanCMS 20-07-04 13:43

Quote:

Ce pot sa mai spun e ca si ea avea aceeasi mentalitate ca a ta KITANA dar s-a schimbat pe drum
Exact! Despre asta era vorba! Kitana, fara suparare, insa esti deocamdata la varsta in care traiesti iubiri adolescentine si visezi ce roz ar fi totul, dar ai sa vezi pe parcurs cum vor decurge lucrurile...Acuma nu e o regula faptul ca toti care-s plini de bani sunt si prosti automat. Unii sunt chiar f destepti pt ca au stiut sa faca bani! Iar intr-o zi te vei satura de atata romantism si feerie pe burta goala, ca sa zic asha, si vei inclina spre pragmatism si realism. Si nu vb de faptul ca ti-ai dori sa fi intretinuta, nu e vb de asta, e vb ca vei alege o cale care-ti va da tie o siguranta de sine(mai ales daca acel cineva e unul cu cap, s-a descurcat in viata si a facut bani). In fond si la urma urmei, oamenii nu sunt decat niste mamifere mai evoluate si se comporta ca atare(vezi Animal Planet cum se bat masculii pe o femela, si femela il alege pe invingator sau pe cel care-i aduce cea mai bogata hrana :P :P :lol: :lol: ). :wink:

mpa 20-07-04 14:49

Vad ca v-ati apucat de filozofie pe forum!!! Ce pot sa zic nu-i rau macar sau elevat discutiile chiar daca a fost nevoie de un elevator!!!

Singura intrebare la care Sigmund Freud nu a reusit sa raspunda pana sa moara este : CE VOR FEMEILE???

Poti sa o intelegi pe una dar in nici un caz nu poti avea un tablou complet!!!

Cel mai frecvent raspuns pe care il dau oamenii cu IQ-ul ridicat de vile, masini si banii este : CUI II PASA????

Raspunsul pe care il primesc este: EI II PASA!!!

IS 18 BOG 20-07-04 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Acuma, hai sa fim seriosi, or cauta fetele si altceva in afara de bani, dar sa nu-mi spuneti mie, fetelor, ca v-ati combina cu vreun sarac care de-abia daca are bani de-o cola...E si normal sa preferati un barbat mai cu stare acolo, asta inspira si siguranta...insa deja alea care se cupleaza cu vreun \"impresar\" doar de dragul SL-ului si a pozelor cu Benjamin Franklin care le are in portofel sunt deja panarame pe care, eu personal, nici nu le bag in seama...

pai de asta eu am o vorba ...
romanca s-a nascut iventiva ;)

sonnya 20-07-04 19:53

mm io una nu stau cu un baiat pt ca are bani .. in general stau cu un baiat cu care reusesc sa ma inteleg si care arew ceva in cap ..si nu l`as skimba pt unul cu mai multi bani
si`n plus parerea mea este ca un baiat care are ceva minte.. stie sa se descurce si sa`si faca si banii lui :) deci... BogdanCMS nu prea ai dreptate(legat de discutia dintre tine si kitana)

Kitana 20-07-04 20:12

mai aicad nu e oblicatoriu ca toate fetele sa fie la fel de unde esti tu asa de sigur ca eu sunt ex, gagika ta in miniatura ce te face sa crezi asta nu e chear asa sa sti ... da bogdan e adevarat ca de la o varsta nu o sa mai vad totu in roz ... poate ca nici akum nu vad chear totul in roz... poate ca o sa mai uit un pik de romantism... orikum io de obicei sunt mai mult sadika decat roamantika... aku sa nu credetzi ca si pe plan sentimental sunt sadika nici chear asa ... da nici romantika nu sunt cine stie ce nu visez la nunta ca in poveshti si la luna de miere ca prin filme ... cu petale de trandafir in cada si in pat hai sa fim serioshi... poate ca sunt fete care viseaza la asta insa intre acele fete nu ma includ si eu... parca e mai mishto sa traieshti viatza asa cu bune si cu rele asa cum e ea de fapt reala ... ca degeaba vezi totul in roz si la un moment dat te trezeshti la realitate si vezi ca cerul se prabusheshte deasupra ta ca vezi doamne ce probleme ai ... nu e chear asa ... poate ca o sa zicetzi aku : \" bai fetitzo ai oar 15 ani in 3 ani nu mai gandeshti la fel\" da poate ca asa o sa fie nu o sa mai gandesc la fel da cu siguranta pe aceeasi principii o sa merg ca de asta sunt eu buna sau rea... pt mine viatza reala cat si cea sentimentala nu e in roz... e ceva mult mai pastelat deocamdata ... sunt fel si fel de momente sunt momente in care stau ca dobitoaca si plang si voine sonnya sau sorumea si ma intreaba \" ce ai fat`o de plangi \" si spun \" nu stiu \" pt ca uneori chear nu stiu uneori simti ca totu se duce de rapa ... sau am momente in care nu am absolut nici un motiv sa zambesc sa fiu cu adevarat fericita ... dar asa ma simt , ma simt libera simt ca pot sa fac ce vreau ... ca pot sa realizez un lucru la care pana akum 5 min ma gandeam ca e doar un vis si fac tot posibilu sa`l fac realitate pt ca sunt fericita.... moama ce am aberat pe aici nu`mi vine sa cred da aku` pe bune am scris ce am simtzit... si am scris ce mi s`a intamplat ... am avut un moment in care am renuntzat sa mai vad totu in roz pt ca am vazut o relatzie in roz si cand m`am trezit m`am dat cu capu` de peretzi m`am lovit asta e ... asta e daka priveshti totu ca un vis frumos... mult prea frumos... de multe ori imi spun singura \" tampit`o nu mai visa ca visand nu faci nimik... trezeshte`te\" aha ... si ma trezesc si incerc sa vad realitatea... sorry ca v`am plictisit da asta e ceea ce simt de multe ori... asa ca voi din afara nu avetzi cum sa stitzi cum imi traiesc eu de fapt viatza cum vad eu viatza... eu sunt o copila care rade si cand plange ... pt ca eu tot timpu` rad chear daka sifletu plange de ce sa ma dau pe fatza pt ce ? pt a ma compatimi ala si ala nu`mi trebuie mila nimanui... asa ca imi pare rau da voi nu o sa stitzi niciodata cand sunt suparata... sau cand sunt fericita cu adevarat... daka ma cunoashte cineva cu adevarat acea persoana e sonnya ... nu e mama nu e tata ... nu e sorumea... ea ma cunoashte cu adevarat pt ca a trait fiecare moment fiecare clipa de 3 ani d zile o data cu mine si gata ca va plictisi destul :))

sonnya 20-07-04 20:17

:shock: kitana da mult iti place sa mai scrii .. domne.. daca ma apuc sa citesc toate m,esajele astea gigantice de le scrieti voi :) intr`un an ajung sa`mi pun okelari .. daca n`am ajuns deja :P

All times are GMT +2. The time now is 23:58.

- Copyright 2026 4Tuning