Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Tuning audio pe DACIA 1410?! (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/133731-tuning-audio-dacia-1410-a.html)

Golf1 20-07-09 00:52

Re: tuning audio pe DACIA 1410?!

cablul care l`ai vazut pe langa usi nu este de alimentare ci pentru boxe (v`a fi ascuns). cablul de alimentare v`a avea o siguranta de 80A langa baterie iar gaura din stanga prin care l`am introdus era deja facuta de fabrica.

Golf1 21-07-09 18:28

10 Attachment(s)
am reusit sa leg amplificatoarele, am facut proba pe un subwoofer JBL , toate bune si frumoase pana a iesit fum din woofer! a cedat unu din cele doua difuzoare din el. i`am mai luat si o baterie Deep Cycle VMF de 68 AMP. poze:

Golf1 23-07-09 16:55

5 Attachment(s)
repet: daca are cineva un crossover activ sau procesor de sunet sa ma anunte!
Alte modificari: suspensia putin lasata mai jos(numai pe fata sa vad cum se comporta):

aleyx_oltcit 23-07-09 16:58

daca tot nu are itp si alte chestii..laso jos tare , ar fi misto o dacie low rider cu linie audio de cazi in limba , asa pt expo :P sigur castigi ceva cupe

Golf1 23-07-09 20:53

i`am platit taxele si s`a rezolvat si problema itp`ului. lasata asa jos,...am dat cateva ture si sincer nu m`a incantat....probabil am sa`i mai maresc putin garda deoarece este prea rigida, iar in curbe instabila (probabil ca are spatele ridicat)

andi_cimpean 23-07-09 22:27

cum ai procedat cu lasatul pe fata? cate spire ai taiat?...ai umblat si la amortizoare?

Golf1 23-07-09 22:59

cat despre amortizoare si arcuri...sincer n`am taiat nicio spira iar amortizoarele sunt aceleasi. :idea: (am folosit o bara de torsiune si am strans suruburile la bratele inferioare cand erau torsionate la maxim) )

axel44 23-07-09 23:29

Deci am avut rabdarea sa citesc aceste 3 pagini si am ras foarte frumos:lol:
Deci tu folosesti un HU cu navi la 90 mil si ai pe usile fata difuzoare alpine type S..hmmm interesant:o
Unu la mana...ala nu este material insonorizant( gen STP, dynamat) ci este materia de constructii, se numeste Aluband la 60ron rola-1M patrat
Doi la mana...ala niciodata nu este un acumulator Deep Cycle cum pretinzi tu.

Ps: poate ne faci si noua o tura cu Mertzu...dar fara bass;)

Golf1 23-07-09 23:41

Quote:

Originally Posted by axel44 (Post 2508790)
Deci am avut rabdarea sa citesc aceste 3 pagini si am ras foarte frumos:lol:
Deci tu folosesti un HU cu navi la 90 mil si ai pe usile fata difuzoare alpine type S..hmmm interesant:o
Unu la mana...ala nu este material insonorizant( gen STP, dynamat) ci este materia de constructii, se numeste Aluband la 60ron rola-1M patrat
Doi la mana...ala niciodata nu este un acumulator Deep Cycle cum pretinzi tu.

Ps: poate ne faci si noua o tura cu Mertzu...dar fara bass;)

in cazul in care ai citit 3 pagini, ai ras si n`ai fost atent...:
am precizat ca boxele vor fi inlocuite cu dls`uri (c6 classic si b6 classic). alpine`urile au fost montate numai pentru a verifica cablajul ;)
insonorizant`ul sincer nu stiu ce marca este deoarece cine mi l`a dat (gratis) era fara ambalaj.
acumulatorul http://www.gbd-gera.de/alle/produkte/DT3911.HTM

pentru cei care nu se abtin si fac comentarii inutile inainte de a termina proiectul repet:

probabilitatea de a insonoriza masina este de 50-60%
dvd`ul v`a fi montat (probabil) la final! momentan merg pe un ALPINE CDA 9812 pentru teste.
boxele pe usile fata vor fi dls c6 si dls b6 (detin aceste difuzoare), ALPINE`urile le`am montat numai pentru a testa cablajul boxelor si semnalul amplificatorului.
boxele pe usile spate vor fi probabil ovale 6x9 Infinity sau JBL de minim 100 w rms
boxele de spate focal sau hertz (probabil)
subwoofer JBL, Rockford sau GZ (JBL`ul deja il am dar mi s`a ars un difuzor)
detin deja doua amplificatoare: rockford si alpine. voi mai cumpara inca doua probabil audison (in functie de buget)
vor avea loc multe schimbari ale sistemului mai sus mentionat. ce suna cel mai bine va ramane montat.
alternatorul v`a fi si el de asemenea schimbat.

programul meu este foarte incarcat, timpul alocat acestui proiect fiind de maxim o ora pe zi.

Golf1 31-08-09 14:48

in sfarsit am reusit sa dau gauri sub luneta unde am montat patru boxe ovale (Pioneer si Focal), boxele din usile fata au fost schimbate cu DLS`uri pe 16,5 cm, amplificatoarele au fost si ele fixate.
S`a modificat si sistemul de faranare (pompa si servo-frana).
Voi reveni cu poze!

Golf1 31-08-09 18:30

10 Attachment(s)
pozele:

Gabi# 31-08-09 18:37

foarte frumos ;) bafta in continuare

SweetBoy 01-09-09 15:36

imi place. dar trebuie sa dispui de fonduri serioase pentru un sunet de calitate. bafta in continuare cu proiectu. incet incet incerc sa invat si eu de la tine :P

costicat 01-09-09 22:19

legat de celalalt topic(sau cum se numeste)ai dreptate. cat din ce vad eu aici nu pot sa zic decat jos palaria frate!!!!!!!!!!!!!!! si eu sunt inebunit dupa sunet dar momentan am destul si nu vreau sa mai bag pt ca urmeaza sa primesc o vectra din anglia iar dupa ce ii fac conversia volanului ma apuc de sunet si fi sigur ca o se te caut pt ca nu esti prea departe mai ales ca incepe facultatea iar eu sunt in pitesti la facultate

THUNDER77 09-09-09 23:32

Re: Tuning audio pe DACIA 1410?!

Deci....deci....esti complet intr-o bujie :D Super fain....Sa vii pe la mine cand termini...am niste vecini de aruncat prin geam....merge ?

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning