Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Tuning Cielo Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/133584-tuning-cielo-ploiesti.html)

mmariuss 02-09-09 22:39

Re: Tuning Cielo Ploiesti

7 Attachment(s)
Ce am mai facut intre timp ...

valitataye 02-09-09 23:11

Quote:

Originally Posted by mmariuss (Post 2606790)

frumos,frumos!vad ca iese ceva interesant...de bara de spate ce se aude?

mmariuss 02-09-09 23:15

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 2606867)
frumos,frumos!vad ca iese ceva interesant...de bara de spate ce se aude?

Momentan sa termin fata ca e mult de munca. In ultimul timp nu am mai avut timp de ea asa ca am lasat-o balta ...

Robert_MNW 03-09-09 15:09

Cu riscul de a supara pe unii...mie nu imi place, cred ca va fi pacat de munca proprietarului si de timpul si banii investiti.Prea mult NFS...

PS Am fost destul de retinut si nu am folosit cuvinte grele asa ca nu injurati prea mult:-)

ALEX_BZN 03-09-09 15:27

momentan ma abtin de la comnetarii...astept sa vad proiectul dus la bun sfarsit...vad mai sus ca parerile sunt impartite...oricum e de apreciat munca lui findca nu cred ca se face cu una cu doua....adevarat ...e umpic exagerat dar e posibil cand o sa fie gata sa arate cum multi si-ar dori..si in plus mai e vorba si de gusturi...de aia parerile sunt impartite....acum asteptam sa vedem bara pe spate si ce mai ai de gand sa ii faci....

PS:sper sa schimbi si jantele ca alea sunt prea mici pt bara aia asa de umflata...trebuiesc unele pe masura

RIcKO 03-09-09 15:29

mi se pare sau a aparut la sectiunea kitch?.....bafta in continuare

RD-Woo 03-09-09 18:41

Quote:

Originally Posted by mmariuss (Post 2606790)

De ce imi era frica, n-a scapat masina..
ai reusit sa o dai in extrema ai'lalta.. :(
sa nu te mire daca va aparea in cadrul acestei sectiuni.. :x
imi place in schimb ideea usilor "shaved".. continu-o si astupa santurile din acestea sa fie completa lucrarea..

cmdbass 03-09-09 21:59

Putin cam exagerat botu`...plange dupa niste jante mai mari..in rest e ok...Dar fiecare cu gusturile lui..
Bafta in continuare!

mike-fullspeed 04-09-09 10:38

fara suparare... dar zici ca e masina din aia de curata zapada de pe strazi... :D

mmariuss 04-09-09 11:51

Care-i faza cu kitsch tuning ?:) Nu m-am prins...inca

Da... jantele astea le-am avut si inainte. Dupa ce o sa omologhez toate astea o sa imi pun si jante mai mari :)

RIcKO 04-09-09 12:11

Auzi nu te supara crezi ca o sa iti omologheze cineva vreodata Asa ceva? Te inseli amarnic...... Esti total contra aerodinamic ......si cu litchi e ca este un cielo ce seamana izbitor cu al tau si a aparut pe sectiunea aia.... Si daca nu a ajuns inca pe sectiunea aia nu cred ca o sa Mai dureze mult pana sa apara fa ceva pana nu e prea tarziu dao jos si remodeleaz- o bafta

mmariuss 04-09-09 12:16

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2610521)
Auzi nu te supara crezi ca o sa iti omologheze cineva vreodata Asa ceva? Te inseli amarnic...... Esti total contra aerodinamic ......si cu litchi e ca este un cielo ce seamana izbitor cu al tau si a aparut pe sectiunea aia.... Si daca nu a ajuns inca pe sectiunea aia nu cred ca o sa Mai dureze mult pana sa apara fa ceva pana nu e prea tarziu dao jos si remodeleaz- o bafta

Vom traii si vom vedea ...

Fiecare are parerea lui. Eu asa am vrut sa iasa si asa a iesit!

RIcKO 04-09-09 12:27

Bafta tie jmechere

banzay 06-09-09 12:16

Prea patratoasa fata in comparatie cu restul zonelor rotunjite... Pe un kadett probabil ar mai fi fost cumva, dar e cam exagerat... Sunt prea mari aerisile alea cu plasa, si grila centrala care e prea mare... Si daca nu veti umfla bine de tot si aripile din fata sa faceti un 'body-kit' complet sa zic asa va arata masina foarte ciudat. Masiva in fata, dar foarte subtirica pe laterale sa zic asa, fiindca e fata prea complexa, prea plina...

ALEX_BZN 06-09-09 13:07

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2615184)
Prea patratoasa fata in comparatie cu restul zonelor rotunjite... Pe un kadett probabil ar mai fi fost cumva, dar e cam exagerat... Sunt prea mari aerisile alea cu plasa, si grila centrala care e prea mare... Si daca nu veti umfla bine de tot si aripile din fata sa faceti un 'body-kit' complet sa zic asa va arata masina foarte ciudat. Masiva in fata, dar foarte subtirica pe laterale sa zic asa, fiindca e fata prea complexa, prea plina...

in privinta botului ai dreptate e prea pompos dar cu niste jante late si mari si aripile umflate,un prag in ton cu masina si bara spate pe masura cred ca ar da bine...daia zic..sunt curios la sf cum arata..momentan nici mie nu imi place dar cand e gate e posibil sa ramanem uimiti:)

All times are GMT +2. The time now is 17:13.

- Copyright 2026 4Tuning