![]() |
Re: Golf 3 - 1.9 TD '93, das auto
Frumoasa masina... ;) s-o stapanesti sanatos..
...aceeasi intrebare ca 8runo la care n`ai raspuns : de unde ti-ai procurat halogenele din bara... ? |
te asteptam diseara la ora 21:00 la acdemie intalnirea mk3
|
Quote:
|
Salut, sunt super tari proiectoarele ne poti dezvalui de unde procuram si noi ?
|
ms baieti. adytzy, interiorul de 20 edition este destul de rar si cine il are nu prea vrea sa il vanda.momentan am altceva in minte, si anume o combinatie de piele/alcantara, dar nu am gasit inca ceva multumitor ca raport calitate/pret. referitor la proiectoare, sunt comandate de la un prieten de-al meu.marca este dectane parca.nu sunt sigur, dar promit ca ma uit maine si va spun. daca citeam mai devreme postul cu intalnirea mk3, sigur ajungeam. apropo, nu se mai tin intalnirile de duminica? pe vremea cand masina era inca alba ma intalneam cu baietii ori la carol, ori la pescarus.
|
acum sunt vinerea seara la ora 21:00
|
foarte rau :))).imi placeau mai mult duminica
|
asta e daca vrei noi vinerea suntem acolo:D
|
incerc sa ajung vinerea viitoare, e ok?
|
Quote:
|
Quote:
|
am nevoie urgenta de un tapiter bun!nu stiti niciunul?
|
frumoasa masina am vazuto aseara live in parcare la liberty center arata mult mai bn ca in poze...dar o coafeaa o suspensie sport :D
|
acum voiam sa scriu pe topicul tau :)).nu imi dai mie suspensia ta?ca-mi place cum da pe masina.intr-adevar si a ta e frumoasa,mi-a placut ca pare ingrijita
|
e promisaunui prieten ...ca o scumb sa pun reglabila ca asta e fixa ca trebuie mai pe burta pe fatza ;)))
|
All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2025 4Tuning