![]() |
bah SFW du-te si pupati in fund audiu cat vrei si nu te mai da mare ca tu le stii pe toate si ca io nu stiu nimic.
Daca ei nu is instare sa faca o masina calumea nu tre sa zici ca io zic prostii. Imi pare rau da eu nu recurg la violenta ca sa imi rezolv problemele. Fiecare cu ce poate no...ce sa zic. Alex_55: Din cate stiu eu modelele 335i si M3 E92 sunt diferite si nu vad ce au in comun in afara ca sunt amandoua bestii. 335i va avea motorul de 3.0l bi-turbo care dezvolta 302cp, deci intre M3 si 330i. |
Re:
Quote:
mai capalau ... voi pupati bmw in fund ... nu eu audi ... eu doar am luat apararea cand te-ai luat tu degeaba, si daca vezi in postul de mai sus am zis ca nu e la fel de manevrabil s4 ca m3-ul ... si pe alte topicuri am recunoscut ca m3 e mai tare ca s4 si csl ca rs4 (din pct meu de vedere ... ca nu-s expert ca tine :lol: ). Pt mine nu e audi cea mai tare masina de pe pamant ... pt unii e bmw (are priza mare\"religia bmw\") ... si vad ca tu pupi in cur pe unii si pe altii de pe forum ca sa intrii in clubul bmw. Eu respect opinia fiecaruia ... si sa-mi gasesti mie un post in care am scris eu ca vreo masina e de rahat ... sau ca cei ce conduc o anumita masina sunt prosti. Singurul lucru care ma irita la bmw ... nu e masina ... ci unii posesori mai colorati ... in rest ... mai nimik. |
stai linistit ca nu vreau sa intru in nici un club bmw, si si daca ar fi un club bmw nu as putea intra pentru ca eu personal NU conduc un bmw.
Aici recunosc ca BMWurile deja au tot mai multi posesori de astia si interesant e ca mai multi in bmw am vazut decat in mercedes, ca de obicei mercedesu era masina lor... in fine on-topic, interesant va fii dupa ce apare e92 sa vad care va fi mai bun dintre el si RS4. |
Re:
Quote:
asta e problema mea se duce traditia BMW de motoare aspirate |
Re:
Quote:
|
cred ca facut motorul acesta vazand potentialul motorului de pe 535d. E doar o incercare, gama nu se va schimba. Stiu ce zici cu aspiratele. Vor ramane in continuare modelele benzina aspirate, la fel si M-urile.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Pregatesc niste aspirate fantastice, varful va fi aspirat si vor cu turbo din motoare celebre sa stoarca mai mult tuneri sar de 1000cp la 3-3,2 litri, fabrica beneficiaza de experienta tunerilor... Sti ce va fi M1? |
Va aparea M1???
N-am auzit sa continue modelu din 80'...credeam ca l-au lasat balta... |
Re:
Quote:
|
aaa.
Nush unde am citit ca in loc de M1 e 130i M Sport. Ar fi foarte misto sa lanseze un remake la M1. |
Re:
Quote:
|
Crezi ca stie vreunul ce motor avea M1 sau cate portiere? :twisted:
|
Ba spre rusinea mea nu stiu ce motor avea M1, dar avea doua portiere peste care puteai sari.
Cat despre viitorul M3, sedanul va fi la mare lupta cu RS4. Nimeni nu cred ca poate sa nege aceasta evidenta. Ambele vor avea motoare V8 de peste 4l cu tehnologie de ultima ora, ambele de turatie mare. Va fi greu sa se faca o diferenta clara in favoarea uneia din cele doua masini si cred ca va conta foarte tare elementul subiectib ...designul. Eu sunt fan BMW cum am mai spus-o, dar Audi RS4 merita recunostinta noastra a tuturor, e o masina super-tare iar BMW M3E90 va trebui sa fie Dumnezeiasca sa fie peste. Sa vedem. Oricum ambele vor impune un nivel greu de atins sau de visat de catre altii. Cat despre 335, e simplu, Sebastian a spus clar motivul, pretul. Motorul de 3.0l era si asa genial, cu doua turbine de mici dimensiuni este si mai genial si mult mai ieftin de conceput. Apropo, stiati ca o turbina intra la turatiii mici si una la turati mari??? Vorba aia, trebuia sa faca ceva ciudat ei. Remarc ca tot mai des Audi devine principalul rival pentru BMW, Mercedes a luat-o razna, se ocupa prea tare de varfuri de gana si pierde din vedere grosul la vanzari. |
Re:
Quote:
Nu cred ca intri in categoria asta ... nu? Nu ma deranjeaza fanii bmw ... doar cei pt care nu exista alta masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning