![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
in moment suntem:
1. George RHD (dacia) 2. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 3. cmasaiu (VW bora) 4. bogdan1991s (golf 4) 5. Perfekt Auto (peugeot 406 coupe) |
1. George RHD (dacia)
2. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 3. cmasaiu (VW bora) 4. bogdan1991s (golf 4) 5. Perfekt Auto (peugeot 406 coupe) 6. Slazenger.Razvan (Golf 3 1.8 90 Cp) |
406-le nu e coupe :) e sedan
|
te stiu adik ti-am vazut masina prin oras:twisted:
|
ce ziceti in seara asta de o adunare?:D asa pe la 8-9 :-)
|
hai sa stabilim cu toti o adunare cat de curand se poate!!!
|
In seara asta adunare Crazy Team Racers Brasov in parcare la real in spate la ora 8:-)
|
eu fac parte din alt club va doresc numai bine si drumuri bune acu cateva zile am intrat in club
|
george da-mi pls un pm cu numele clubului in care esti acum pls;)
andrey- iti propun sa faci un site cu galerie foto, video si un forum pentru prezentarea tuturor masinilor din club, detalii tehnice, chat si noutati;) pentru club unde si iti garantez ca o sa ai mai multi membri (www.crazyteamracers.com), alta idee ai putea face un stiker mic doar cu numele sitului;) si sa se puna pe masina undeva la vedere lumea cand il vede de curiozitate o sa il aceseze si daca site-ul e frumos facut si daca le place ca este activitate si nu este dusmanie in club o sa se inscrie sigur ;) daca lumea nu are nimic impotriva ma ofer pentru postu de vicepresedinte, ca presedinte nu ma bag ca e mai mult de munca si sunt a 12-a bacul si altele dar ca vicepresedinte daca sunt acceptat nu refuz stiu ce e de facut si fratemiu e vicepresedinte intr-un club de atv-uri singuru din brasov si daca e vre-o problema ma ajuta si el;) andrey astept raspunsul tau:dance: P.S pana la urma tot 5 am ramas:-) 1. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 2. bogdan1991s (golf 4) 3. cmasaiu (VW bora) 4. Perfekt Auto (peugeot 406 coupe) 5. Slazenger.Razvan (Golf 3 1.8 90 Cp) 6. ......... |
george da-mi pls un pm cu numele clubului in care esti acum pls;)
va propun sa facem un site cu galerie foto, video si un forum pentru prezentarea tuturor masinilor din club, detalii tehnice, chat si noutati;) pentru club unde si iti garantez ca o sa ai mai multi membri (www.crazyteamracers.com), alta idee ai putea face un stiker mic doar cu numele sitului;) si sa se puna pe masina undeva la vedere lumea cand il vede de curiozitate o sa il aceseze si daca site-ul e frumos facut si daca le place ca este activitate si nu este dusmanie in club o sa se inscrie sigur ;) daca lumea nu are nimic impotriva ma ofer pentru postu de vicepresedinte, ca presedinte nu ma bag ca e mai mult de munca si sunt a 12-a bacul si altele dar ca vicepresedinte daca sunt acceptat nu refuz stiu ce e de facut si fratemiu e vicepresedinte intr-un club de atv-uri singuru din brasov si daca e vre-o problema ma ajuta si el;) |
hao deja va bateti pe sefie :)) incepe sa devina interesant
|
cmasaiu nu ne batem pe sefie :-) pana la urma barracuda m-a ales pe mine presedinte si reshizzo_s13 vicepresedinte:)
rog un moderator sa imi stearga postul pus de 2 ori am dat refres si a mai aparut un post sorry:sad: |
george_rhd ai aderat pana la urma in NoSpeedLimit?:)
|
o alegere inteleapta :).
|
Bravo baieti..eu nu mai ajung anul acesta in Brasov....imi place cum merge treaba la voi..poze cu 407 si golf 3?.imi place bora.....anuntatima cand aveti intalniri sa vina baiatul cu bora din Onesti pe acolo..:D:D:D..pentru nelamuriri oricand 0749983761 Andrey...
Bafta in continuare si mai astept cate un telefon de la spike si reshizzo..... Spike - Presedinte filiala Crazy Team Racers Brasov Reshizzo - Vicepresedinte filiala Crazy Team Racers Brasov Cand vreti parasolare . ecusoane etc sunatima .. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning