![]() |
Re: E30 - prima dragoste nu se uita
Foarte frumos ursu'
|
Frumos ursu'....parerea mea e sa-l faci cat mai aproape de original...in felul asta va arata cel mai bine...jante si suspensie coborata i-ai pus....un motor de 2.0 macar daca nu 2.5 ar merita din plin...mai ales ca am vazut in poze liniutzele pe pista de aterizare :D
Bafta in continuare si sa te bucuri din plin de urs:-) |
la banii pe care i-ai dat......chiar se merita!!! are o tabla dreapta,,masina chiar are potential, acum e 1.6?(de are toba aia si tamburi pe spate)!decat 1.8 is mai bn 2.0(2.0 are sunetul ala de 6 cilindrii)--cica la a ta nu incape autoblocant! spor la lucru'!!! si sa il vedem gata cat mai repede!!
|
masina e 1,8 M10 momentan, toba si mai multe din elementele nasoale o sa dispara imediat dupa RAR si ITP.....si tot atunci cred ca va veni si un transplant de motor, ca ar fi cazul....tot la ceva de 6 in linie m-am gandit si eu...poate 2000 24v....numai sa scap de itp...ca nu mai merge ca alta data...
|
3 Attachment(s)
si sa pun si 2-3 poze cu proiectoarele la care am muncit zilele astea....si cu rotile de iarna :D....urmeaza sa ii vopsesc bara si semnalizari clare smoked la fel si farurile....pun poze cand sunt gata..bafta la toata lumea
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning