Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

BogdanCMS 20-06-04 19:30

Nu-i adevarat SHA, cand a aparut modelul Nova a fost isterie nationala, model absolut nou, au fost invitate pers importante din lumea auto, pai si acum, ce tam-tam s-a facut, Logan in sus, Logan in jos...Las' ca are parte de critici destul de ingaduitoare si din partea revistelor auto, cel putin AutoShow lui Dan Vardie e ahtiat dupa noutatile Dacia, cum apare vreun zvon , pac la vanatoare dupa fotografii spion, de zici ca se lanseaza vreun model nou de BMW...Iar faza cu test-drive-ul este filmata, cum fac rost de film o sa-l pun undeva, poate-l rog pe ZoliaT, are cam 400Mb.

Johnny6600 20-06-04 22:29

Probabil ca dupa ce cumperi o Dacia Logan trebuie sa te duci cu ea direct in service sa repari greselile facute de constructori. E clar : lupul isi schimba parul dar naravul ba. Dacia a fost , este si va ramane o masina proasta. Cine da 8000 de euro pe o dacie e cu adevarat nebun. Sunt curios ce surprize va rezerva cea de 5000 de euro.

Calindcm 20-06-04 23:27

Eu nu , nici nu vreau sa stiu ! Spun asta cu mare parere de rau . :(
Un prieten de-al lu taicamiu si-o luat de vreo cateva luni o Octavia noua sub 11000 de euro fara TVA . Masina merge f bine si omu' ii f multumit de ea . Ce poti sa zici : spatioasa , eleganta chiar , fiabila , puternica (peste 100 CP) , asa da . Astept astea si la Dacie .
Auzi acolo ... platforma lui Micra la un model asa de laudat si asteptat.

EvLSant0S 21-06-04 00:41

imi place ca vad ca lumea deja a inceput sa o tuneze pe calculator... :) asa era si cu slz la inceput... singurii care au facut ceva.. si se stiu... ar cam fi TYE... care... asa... si MOA ala.... restu` n-am vazut slz tunate... ma intreb cu logan ce-o sa iasa... si zic ca slz pare mai \"tunabila\" decat logan parerea mea...

BogdanCMS 21-06-04 01:50

Pai cum credeti ca au adus-o la pretul asta? Cu cele mai ieftine materiale posibile...si cele mai proaste bineinteles. Sasiul nu e unul de Micra,ehee, ce bine ar fi fost asa, ci unul \"special\" facut pt modelul asta, de fapt ceva intre Micra si Clio, au luat cate o particica de la unul altul si au facut o frumusete de sasiu care cica costa 800E/masina!!! Deci cred ca super-performant, la pretul asta imi pun la masina doar toba, filtru si cip.

djpeter 21-06-04 08:14

am inceput desenu acum 5 zile... si mai am de lucrat la ea vro 1 sapt-1,5 sapt...tre sa mai pun stopuri,faruri,jante,...multe altele...
sper sa va placa schita asta de tuning pe noua dacie....... :wink:

Al3xius 21-06-04 12:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Hey, nici chiar asa. De-aia exista service. Pana cel putin la 1oo.oookm n-o sa fie probleme pentru k e in garantie.
Nu poate fi chiar asa. O sa vedeti!
La fiecare nou model Dacia s-a pus raul inainte. Realitatea a aratat k _totusi_ \"e pe drumul cel bun\".

sunt total de acord ... o sa vedeti ca nu o sa fie un mare dezastru cum se prevede de fiecare data cand lanseaza romanii dacia ...

Daca faceau cei de la dacia in colaborare cu o firma mai rasarita ...sa zicem audi ..loganu si o faceau romanii pe toata doar ca ii puneau stema de audi nu mai comenta nimeni ca troncane ca nush ce....da asa e romaniu nostru ...tot timpu` nemultumit !

P.S. nu sunt vreun fan dacia sau mai stiu eu ce....da pana nu mergeti cu ea sa o vedeti cum se comporta nu are rost sa dezamagiti omu ca e asa ca e jaf ca e nush cum....

Yonutz : sa o stapanesti sanatos ! :twisted:

BogdanSHA 22-06-04 02:33

Inca nu se compara Skoda cu Dacia din simplul motiv k \"ei\" au un avans de vreo 5 ani (PARCA).
Ca romanul este un prost si jumatate k nu au vrut sa se \"cupleze\" cu VAG este altceva.

p.s. nu suport Skoda - face \"de ras\" VAG-ul asa cum si Dacia face de ras Renault-ul :D - la Dacia inca este fara ghilimele :(

BogdanCMS 22-06-04 10:32

Pai, da, nu o sa fie un dezastru pt ca nici nu se asteapta prea mare fiabilitate de la ea. Asa cum a fost si la SN, ce, a fost vreun comentariu legat de ea ca ar fi fost un dezastru, cu toate ca radiatoarele se spargeau intr-o veselie si iauntru ploua cu galeata. Mie Logan mi se pare un pas in spate fata de Solenza, bineinteles exceptand designul, nu la ala ma refer. Solenza e mai ieftina pt ca sasiul si caroseria sunt de pe vechea Nova, n-au schimbat la ea decat interiorul si putin fata-spatele, cu un adaos de fiabilitate. Daca ar fi continuat cu aceeasi calitate pe Logan, va dati seama ca ar fi fost exagerat de scumpa pt o Dacie, asa au preferat sa bage cele mai ieftine materiale(de ex pana si mecanismul de la climatizare de aer curat/aer dinauntru e clic-clac d-ala cu sarma, pai nici la berlina nu mai e asa!) ca sa o faca cat mai ieftina. Insa raman la parerea ca cine isi va lua o asemenea masina isi va blestema zilele. Eu personal descurajez pe oricine doreste sa-si ia Logan, si nu din motive personale, ci obiective. De-abia astept sa vad filmuletu' de la test-drive si eventual sa pueti sa-l vedeti si voi.

COObra 22-06-04 12:27

sunt foarteeeeeee curios cati din stimabili nostri comentatori de dacia logan AU MERS sau AU VAZUT masina in realitate. nu poze, vorbe, etc.
cati din voi a-ti atins aceasta masina?
mana sus.
comentati poze si povesti.
io zic sa aveti rabdare sa apara, sa faca cineva cu ea cateva zeci de mii si DUPA aia sa comentam. ca e micra ca e clio - vax albina. nare nici o importanta. ce e important e cum o sa fie o masina din asta noua si cum o sa fie peste un an, doi, trei.
pis man :P

BogdanCMS 22-06-04 13:56

Garantie anti-coroziune la jante 3 ani...cred ca asta spune tot, nu?

ahoe 22-06-04 15:36

La 5000 euro pentru o masina noua e putin insa tot dacie ! POate ca nu o sa cada asa de repede motorul si cutia , insa tabla e facuta tot de romani asa ca..... :shock:

RoSonic 22-06-04 20:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ahoe\"
La 5000 euro pentru o masina noua e putin insa tot dacie ! POate ca nu o sa cada asa de repede motorul si cutia , insa tabla e facuta tot de romani asa ca..... :shock:

care 5000 de euro mah??? n-ai vazut preturile?? macar sa fi fost 5000...dar n-ai sa vezi asa ceva.....

BogdanSHA 23-06-04 12:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Garantie anti-coroziune la jante 3 ani...cred ca asta spune tot, nu?

Si daca le iei din magazin ai garantie? Cat? 1 an? 1o?(s-o crezi tu) Si ce?
Oricum in 3 ani iei nu 3, ci 3o de gropi mari. IRELEVANT :D

ahoe 23-06-04 12:38

Din cate am auzit eu va aparea si varianta la 5000 euro prin toamna !

All times are GMT +2. The time now is 07:24.

- Copyright 2026 4Tuning