![]() |
Re: Golf IV? Sfaturi va rog
Quote:
|
e diferenta mare de kg intre breack si normal? citesc comentarii pe forum pe aici cu scumpirea benzinei si scumpirea taxei`si te face sa te mai gandesti inainte sati iei masina!akum asteptam sa vedem daca se merita!are cineva idee daca e bine sa o aduk din germania si sa nu o inmatriculez la noi ci in alta tara? de ex italia? e taxa mai mica care sunt beneficiile!nu vreau bulgari!Multumesc frumos
|
te complici domnu'...
Stii ceva, sa nu te superi.... dar de obicei oamenii ca tine nu prea fac treaba! Daca numeri foile din placinta nu rezolvi nimic.... si daca se scumpeste benzina crezi ca nu mai merge nimeni cu masina??? pana acum nu s-a tot scumpit si tot mege lumea cu masina... si inca ceva: treaba de acasa nu se nimereste cu cea din targ! nu stii cum iti sar ochii la alta masina si nu iti mai iei Golf! Sa ai tu banii de masina ca gasesti! |
In ceea ce priveste golf4 1,6i SR automatik te inseli prietene e un motor destul de fiabil si cutia e perfecta schimba foarte bine si merge foarte bine.Consumul nu este unul iesit din comun pune un 8,9% oras si atentie nu mesteci in oala si exterior e un 6,9-7,3% depinde cat de dai la ea si e un 75kw 102cp eu am acest golf4 in 4 usi si merge impecabil are 145000 km reali si sunt super multumit de el .L-am bagat in vanzare la 5500 cash dar arata impecabil interior, exterior.Vreau sa trec la golf5 si de aceea il vand.In rest nici o problema la el doar schimburile normale de ulei filtre distributie si ulei cutie dar numai la 90000km.
|
Salut!....Sunt un baiat d 18 ani akm cateva saptaani am luat permisul...si nu le am asa bn cu masinile....si nici nu am una acasa...asa ca as dori sa ma sfatuit si pe mn.......am gasit un volswagen 4 din anul 2004 motor1,4 benzina...din germania 160000km iar masina arata foarte bine.....vanzatorul spune k masina consuma 6% si taxa este de 350 de euro pt a inscrio.......vreau sa ma sfatiti dk este o masina numi buna pentru a o cumpara....VA MULTUMESC!
|
Consumul ala e la exterior, in oras consuma mai mult!
Taxa e mai mare pentru ca e an bun! |
Stai calm ce iti spun e adevarat consumul in oras e maxim 9,3% ca eu mai mult in oras si in afara l-am scos la 6,7% la viteza de 110/ora medie deci ce vrei mai mult doar sa iti pun niste poze de pe computerul de bord sa te convingi.Iar referitor la golful acela cu motor 1,4i taxa e 250 euro pt motor 1,4 si 500 euro pentru motor 1,6 me refer la norma euro4 anul 2003 2004 lucrez la fisc asa ca iti spun sigur astea sunt taxele.Bafta
|
O intrebare pentru posesorii de Golf4 benzinar(aspirat).Nu aveti resoftat nici care dintre voi in special motorul de 1.6 16v?Stiu ca nu se obtine mare lucru din resoftare la un motor aspirat dar vreau sa stiu daca se simte diferenta si daca merita facut acest lucru.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning