![]() |
Re: My Renault Megane ALB
in urma unei constatari amanuntite la directie am hotarat ca imi trebuie neaparat alta caseta.asa ca astazi am reusit sa`mi cumpar alta caseta de directie de la un megane de la dezmembrat....sper sa fie buna...in weekend am sa o montez...
|
Quote:
|
Stie cineva dak se pot pune jenti pe 17 .Eu le am pe cele de fabrica pe 15 .A incercat cineva sa puna pe masina fara modificari
|
Quote:
|
hai ca am sa ma interesez...dar daca pui jante pe 17 nu creste consumul destul de tare si trage mult mai greu?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Imi pare rau dupa el masina sa stea mai bine pe drum nu am avut. :sad: |
am mai vazt masina...chiar f frumoasa...pey pentru juma` de litru merita din plin la cum arata
Quote:
|
De unde ti-ai luat eleronul acela
|
in seara asta tocmai am atins pragul de 150.000 de km...drept urmare trebuie schimbat uleiul...ce ulei imi recomandati avand in vedere ca vine sezonul rece,ca are ceva km,si de ce sa nu recunosc masina ajunge destul de des pe la 4500rpm...am vazut ca producatorul recomanda elf...dar eu ma gandeam ca ar fii mai un un castrol full sintetic...astept o sugeste din partea cuiva care chiar se pricepe
ps:masina are motor pe benzina 1,6 8v 90 hp |
salut...... ma intereseaza jantele tale.... tel meu 0766/264851
|
4 Attachment(s)
in weekend am reusit sa schimb caseta de directe,am facut geometria la roti...acum merge perfect...si cateva poze
|
de unde pot face si eu rost de niste jenti cu buza
|
le vand eu pe ale mele
|
Quote:
|
2 Attachment(s)