![]() |
Re: E30 - B-45-WAN
ai inteles gresit , spune ca nu a facut-o pentru vanzare ;)
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina intradevar NU e de vinzare, am facut o pentru ca mi a placut foarte mult un ursulet pe care l am avut prin '96, un coupe E30, cu motor de 2.5 ( apropos, tot 2.5 o sa aive si asta pe ea dar cu un pic de turbo, o sa va arat si cum am facut motorul) si uitindu ma pe Discovery m au apucat damblalele intr o zi si m am intrebat daca pot sa fac si eu ceva sa semene cu ce fac aia. si acum vreau parerea voastra. nu am tinut sa l pastrez OEM dar nici nu am vrut sa l impopotanez.
in privinta pretului la care o sa ajunga la final.... a trecut de mult de aia 20. dar nici nu vreau sa va spun cit am dat pe o piesa sau pe alta. tot ce pot sa spun e ca am luat piese OEM, din Rieger si de pe unele site uri de tuning de BMW din State. si ca tot sinteti curiosi sa vedeti motorul o sa pun o poza acum si o sa vin cu mai multe zilele urmatoare |
frumoasa masina.....
mama cum e motorul ala :O:O tzipla!!!! |
Quote:
Cu siguranta daca ar fi fost facuta cu scopul vanzari nimeni nu ar da 20 000 pe o "vechitura", lumea in ziua de azi prefera o masina mai noua sau eventual sa-si faca masina visurilor lor incepand de la 0. Dar sunt putin care mai cheltuiesc asemenea sume de banii pe o asa pasiune. Felicitari propietarului pentru anvergura proiectului si sa se bucure de urs. |
O masina facuta cum nu s-a mai facut niciuna la noi. Felicitari.
|
Intradevar o masina superba reconditionata bestial...Felicitari proprietarului si jos palaria!! multi bani si multe ore de munca s-au depus pt a se ajunge in stadiul asta...dar pasiunea nu cunoaste limite. Hai bafta in continuare!!!si mai pune ceva poze sa mai vada si ochiu' nostru' cum decurge treaba :D
Salutare si tot respectu' ! |
merci pentru incurajari. mai am poze, ce am pus pina acum au fost facute pe undeva anul trecut. eu mai am f putin la masina dar depind f mult de timpul liber. sigur vin cu mai multe foto ca mai am ceva pe aciulea
|
Impecabila masina .. bravo .. si spor la treaba in continuare :D
O intrebare as avea .. daca poti sa imi spui kitul la usi de unde l-ai cumparat .. si eventual niste detalii daca ai timp .. am si eu un e30 cabrio .. si m-ar interesa sa ii montez un kit pt usi. Un pm ar fi ok .. mersi Bafta in continuare ! |
ce faci tu e un fel de teasing. multi asteapta sa vada pozele cu varianta finala...printre care si eu:D
|
si eu,ma oftic rau de tot ca nu pune multe poze cu masina :)
ne da asa ca la gugustiuci , putin cate putin :D |
Quote:
|
merci, o sa va arat poze cu motorul in mai multe stadii. l am refacut complet. nu mai e nici macar blocul de la ce a fost pe ea, ca si cutia si diferentialul de fapt. si ar fi fost urit sa vin cu poze si sa o arat direc rezultat final. e mult mai frumos asa. inchipuiti va cam cum a fost pentru mine 1 1/2 cit m am uitat lung la ea si nu o mai terminam. a fost ceva de munca dar acum arata cum am vrut eu.
ma intrebat cineva mai devreme de usi, e singurul lucru care a ramas pe masina de cind am cumpoarat o, asa am luat o, in rest.... totul e schimbat |
promiti sa ne faci o surpriza placuta,si intr-un final,intr-o zi,cand ai tu timp,sa uploadezi toata pozele care le ai cu ea ?
asa ca sa savuram si noi... si sa vedem si noi ce stim,respectiv, CUM AR TREBUI FACUT... un urs .. :) dar,deh... cand nu sunt $_$... te descurci cum poti .. |
Da sa vedeti masina live , atunci sa va vad :)) e intradevar superba... totul new... superr
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning