![]() |
Re: E36 - AVUS BLUE
polis special pt jante e cu alb tubu si are o denumire ciudata nu mai stiu exact
|
Vand jante RH ZW1 8,5 j toate 4 cu flanse originale cu cauciucuri 500 euro nedisc nu sunt strambe sau sudate.
|
Quote:
Baftă cu ce ţi-ai propus:D |
Foarte frumoasa pisica, ingrijita, clean, are tot ce ii trebuie :) spor la ce ti-ai mai propus cu ea si multi km fara evenimente neplacute.
|
va multumesc frumos bafta si voua si sa ne auzim numai de bine.
|
ii trebe un 2.5 si un blocant :D o evacuare :D si gata;)
o scoti de la bazar ! |
La primavara frate ca acum nici din garaj nu pot sa o scot si am planuri mari daca va ramane dar fapte nu vorbe,masina era vanduta de mult dar daca nu mi se ofera pretul pe care il vreau nu o dau pt ca stiu ce masina am si oricum daca as dao tot pisi mias lua dar un 2.0 l sau 2.5l la alta masina nu vreau sa trec ca dupa 3 ursi si 3 pisici nu mai pot sa ma deslipesc de ele.
|
Quote:
deci tineo;) puneo 2.5 :D si aia e :D eu astept sa se incalzeasca afara sa trag vopseaua :X |
1 Attachment(s)
Quote:
Sa o stapanesti sanatos ca e frumoasa masina. Si eu am cam aceleasi planuri..pachetul complet de M si poate si-un motor.. :P |
ooo bravo da foarte bine sa-l stapanesti sanatos smechera achizitie si fa pisi aia frumoasa foc.
|
Merci la fel frate :D Poate ne vedem vreodata pe la vreun event..
|
da ar fi ceva poate la vara cand o fii meetingul pisicarilor,astept sa treaca vremea asta ca sa mai fac si eu cate ceva pe la ea asta in caz de nu o vand oricum nu ma grabesc....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning