![]() |
Re: stopuri negre
Quote:
Asta ce mai este? :lol:...sa nu imi spui ca tu crezi ca este vreun decolorant? Nu exista asa ceva. Plasticul este facut dintr-un material cu aceeasi culoare chiar si pe interior. |
scuze duplicolor , nu vreau sa decoloreze doar sa acopere :)
|
Quote:
Daca vrei iti poti face tu albul. Te duci la un vopsitor si il rogi sa iti adauge un pic de alb in lacul pe care vrei sa il dai pe stopuri. |
dicolor ???
cu alb sau orice alta culoare se poate face printr-un amestec lac+vopsea |
O poza gasim? ca sa vedem diferentele dintre spray si lac+vopsea?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite aici o poza cu stopuri vopsite cu lac+vopsea neagra. Este a user-ului RIcKO |
Quote:
|
Andi, personal, mi se pare exagerat sa`ti faci stopurile atat de inchise... inteleg si "capetele de creta" cand ii opresc in trafic ...
Relu, lacul+vopsea permite luminii sa treaca din interior in exterior cea ce Duplicolor`ul nu face... si`n plus e si mult mai estetic |
da
cu spray ies prea inchise ca au mai multa vopsea,culoare, in ele si scade foarte mult vizibilitatea luminilor |
Quote:
Quote:
Aveti dreptate. Eu la Astra am stopurile facute cu lac+vopsea si arata infricosator de negre, dar se vede perfect lumina din interior. P.S. si Duplicolor este bunicel, dar in mana unui incepator, poate fi destul de "periculos" in sensul ca nu asteapta, sa faca pauza intre "mainile date" si constata la final ca este prea negru stopul. Cine are posibilitatea sa isi faca stopurile la un vopsitor profesionist, ii recomand sa renunte la DUPLICOLOR. |
Salut ! As vrea sa-mi vopsesc j eu semnalele de langa far negre (am un bmw e46 cu semnalele portocalii) dar faza este ca nu gasesc spray, am luat toate magazinele de piese auto si toate supermarketurile din militari si nimic ! vreo sugestie ceva, de unde sa cumpar, vrun magazin ceva ? :sad::sad:
|
1 Attachment(s)
Trebuie sa cauti asa ceva -->
Asta este rosu, dar gasesti si negru. |
de cautat ...tot caut, dar UNDE SA MAI CAUT :(((?
|
Quote:
Ce naibii, gasesc eu in Calarasi si altii in alte judetele din tara si nu gasesti tu in "buricul" Romaniei? La piese auto, dar sa fie un magazin mai respectabil, nu orice butic. Sau iti iei de pe ocazii...ro...dai cautare dupa "spray pt stopuri" |
gasesti la un magazin de piese auto mai mare de prin bucuresti cu siguranta
si eu in cluj am gasit spary pentru stopuri doar la unul non stop ( mai mare care se respecta ) incerca oriunde sunt magazine de piese auto mari |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning