![]() |
Re:
Quote:
si dak se cheama bimmerfest ce dak.important e sa am mijloc de deplasare pana acolo :evil: ************************ te rog foloseste un vocabular mai adecvat - tng |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
up up up up :D
|
mergem si noi ;)
o sa fim acolo o parte ;) daca nu toti ;) |
cati mai multi :) oare ne strangem 100?
|
Quote:
impreuna cu cineva(alt oras)? sau cum ? :???: |
pai eu nu stiu 100 de bmwuri in Ploiesti si celor care le-am dat eu personal fluturasi cu festul mi-au spus ca d cnu sunt curse cu liniute nu-i intereseaza sa vina :D
|
Prin urmare.... inseamna ca nu avem ce cauta la Bimmer daca n-avem BMW-uri?
Trebuie sa gasim cativa, nu se poate (in nici un caz 100); Chit ca inchiriez un BMW si tot vin (daca nu se poate cu alta masina); O sa ne strangem cateva masini 15-20 :lol: cred eu... si o sa venim acolo; Daca mergem cu Bucuresti-ul (cu brigada de ursuleti) nu stiu cum ne tinem dupa voi :lol: Bimmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! |
Re:
[QUOTE=eko_squad_2006]si dak se cheama bimmerfest ce dak.important e sa am mijloc de deplasare pana acolo :evil:
Alooo! Gradinitza! Iar faci scandal copilu'? Tu cand n-ai ce sa postezi incepi sa te rupi in doua asa... De ce nu pleci tu inainte sa inceapa Bimmer-ul ca sa le pazesti tu la baieti masinile acolo? Cred ca ai fi in stare sa dormi sub o masina d-aia sa te in velesti cu ea! Nu te mai panica atat! Mergi cu cine zici ca mergi si gata! Am inteles. Te duci cu o Toyota! Du-te cu D-zeu...! |
Quote:
trebuia sa iei legatura cu mine .. iti dadeam o mana de ajutor ;) chiar am nevoie de niste fluturasi |
se duce cu toyota lu` Dumnezeu!!...tare`s curios ce model este!!mha...yo n`am ce sa fac dekt sa va urez distractie plakuta si drum bun!!:))have fun...don`ule...mes pls
|
Quote:
|
Da mai fratzilor, hai sa impartim fluturasi prin oras.
Iau 2-3 baieti in masina cu maldarul de fluturasi si la semafoare dam la soferi prin masini (prindem si cateva BMW-uri - tot la semafor :D -) |
Quote:
ideea era ca la caravana va rugam sa mergeti in spatele coloanei. de asemenea prioritate in parcarea hotelului (cca 65 locuri) o vor avea BMWurile! mai sunt alte masini care vin :) dar astea sunt conditiile, d efapt rugamintule noastre :) |
s-au impartit cca 1000 fluturasi prin toata tara :)
sa vedem acum efectul :) |
andreea
noi cum putem lua fluturasi ? este vreun reprezentant pe aici prin PL ? am si eu cativa prieteni cu bmw`uri ..... si poate nu stiu (sunt cu treaba serviciu...) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning