![]() |
Re: vreti sa aflati adevarul?
aici aveti 911 Loose Change 2nd Edition with extra footage
https://video.google.com/videoplay?do...+change+second recomand ! 1 h 21 min |
4 Attachment(s)
si restul de la documentar
|
Quote:
filmul asta mi-a confirmat multe banuieli... |
e marea tzeapa de la 11 sept 2001 sa stiu dak ma uit
|
m-am uitat si eu la part1 part 2 ceea ce a pus SIL .... f interesant intradevar insa sunt f multe care se dau cap in cap..si nu suntem noi in masura sa ne dam cu parerea! una dintre intrebarile mele: Chiar asa de prosti sunt americanii incat nu stiau ca osama e stangaci si ca nu poarta ceas si ghiul,incat au facut filmu cu el scriind cu dreapta si cu ceas si ghiul? f interesante secventele cand cadeau turnurile si se vedeau bubuiturile inaintea prafului... la fel si avionele unde au disparut... ! o alta intrebare a mea: daca astea nu au fost avioane cu oameni ci au fost avioane nu stiu de care, unde au disparut oamenii care s-ar fi aflat de fapt in avion?
|
totu e manevra facuta de americani ca sa ai aiba subiect sa inceapa razboiu cu iraq pt petrol .. osama nu are nici o trb
tot e facatura la pentagon nici nu sa gasit bucati de avion |
chiar .. oare ce s-o fi intamlat cu acei oameni ... care teoretic au disparut? :confused2
|
america este mare ....pot sa fie oriunde ....:)
sau pot fi chiar morti ...mare jmeckerie ..lea dat cate un glont cadou la fiecare :) |
pai asta SIL ar fi singura solitie..oricum nu e de bine :lol:
ma intreb cum americanii pot sta asa linistiti..ma refer la oamenii de rand nu la cei de sus... |
pentru ca sunt o masa de manevra si atat, influentati pana la indobitocire de televiziune si ziare....
|
Acum serios....americanii sunt chiar super-prosti...sunt ca niste oi care sunt conduse de guvern..
Daca apare azi la TV ca maine cade un meteorit in america sunt in stare sa fuga si sa lase tot... Sau da ca apare la Tv ca Romania este o tara de teroristi...maine o rade de pe fata pamantului... Ei sunt niste prosti...dar niste prosti cu putere... |
tu nu ai fugi sau ai face ceva daca ai afla ca urmeaza sa iti cada un meteorit in cap ? :) :D
faza ca sunt prosti ...o stiam de mult |
si evident k acum au si ei dovada k a fost o mare facatura 11 septembrie al lor, si tot pe a lor o tin...teroristi, arabi, bla bla bla... :|
|
ca tot am ajuns aici ..la noi in 89 ce a fost ? sanwinch cu salam victoria :)
|
nush` ce a fost ..
dar de aia s-o inventat guvernele ... ca po****tzia de rand sa nu stie chiar tot ... ;) acuma pe bune ... care guvern ... care tzara nu are secretele ei ? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning