![]() |
Re: Logan 1,4 - DJ 07 PJJ -
Quote:
Cam tot la banii aia ajung... 100ron proiectoare...+50ron sistemul de prindere + cat o mai fi si cablajul... Cele Valeo costau 270lei cu totul. |
1 Attachment(s)
am gasit un set de Borbet A pe 17" de 10j spate si 8,5j fata negre cu buza polishata. Am vorbit si le pastreaza 2 saptamani pana scot masina sa vad ce bani raman. Eu zic ca arata bine.
|
cred ca iti vor atinge....au macar 4 x 100 si 60 mm la mijloc ?
ps. eu am dat pe ale mele 120 ron ( valeo)...enfin!! |
Quote:
|
10j spate?...imi vine greu a crede...zic sa probezi mai intai;)
|
umflu aripile ?:))
|
ca idee...cat cere pe set?...banuiesc ca vin echipate si cu gume.
|
Quote:
|
Din vagile mele cunostiinte stiam ca nu exista Borbet A pe 17, cu patru gauri si numai cu 5...cele mai mari cu 4 gauri stiam ca sunt pe 16....parerea mea
|
asa stiam si eu ca sunt doar pe 16..oricum..10j sigur o sa atinga in aripa...paote doar sa mergi singur in masina si sa nu ai arcuri sport....
|
10 j ? :shock::shock::shock: si esti sigur ca mai ai loc pe strada cu jantele asa late :D
oricum ar da excelent pe masina si daca ti-ai pune si faruri cu lupa pentru xenonu ala ar fi foarte tare pentru noi ceilalti vreau sa spun :D |
pfff.... Se pare ca aveti dreptate...tipu` nu mi-a zis ieri faza... sunt 5x100 dar are flanse pentru 4x100...deci...se duce totul... tot pe 16" caut...
|
pe 16" cu caucioace am eu pe cineva,., ;) arata belea jantele..da-mi un pm daca te intereseaza..
|
Arata f bine masina.Ma bucur sa vad inca un craiovean pus pe treaba.Spor in continuare.Numai bine.
|
nu iti vor intra in veci jentile alea in spate ..... fata tot pe acolo este !
Orienteaza-te spre alt set;)16" Gandestete ca ai 1.4 ...nu mai placi de pe loc;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning