![]() |
Re: Husqvarna SM125
5 Attachment(s)
Deci n-am mai apucat sa fac nimic la motoreta ...adica am facut ceva la motoreta ... i-am rupt ambreiaju' .... din nou !
Maine dimineata daca tot trebe sa fac ambreiaju' , o sa vopsesc si rezervoru si carene secundare si ii pun becuri albe (H4 - Xenon Effect) Pe sapt asta care vine : Casca + Armura + Manusi , Gume noi , Baterie Noua , Releu de incarcare(are careva?!? plsss) , sigurante noi ...si cam atat Apoi , cand o sa mai am finante : Xenon , inca un set de gume(dirt), o toba din carbon + filtru(al meu e varza). Momentan niste poze cu noul sticker 4Tuning: |
Nou la motoreta:
Am sa incep cu cele rele: -Am strambat cricu' tare de tot -Am mai pus odata ulei , in 3 saptamani am pus de 2 ori ulei , deci , ma rupe la ulei ! -Am fost pe camp cu ea , si am mers cu viteza si au sarit pietricele si s-a dus dracu' toata vopseaua , a sarit in vreo 4-5 locuri. -Nu imi mai merg semnalizarile(problema mare in oras). Cele bune ... mai putine: -Am retapitat sheaua , rosu cu alb(piele) -Mi-am rezervat o toba de carbon si gume(fata/spate), am sa le cumpar saptamana viitoare cand ma intorc la munte(luni/marti). -Mi-am luat spray rosu , vreau sa vopsesc rezervoru' , carenele secundare si buzele de la jante in rosu(dar cand ma intorc de la munte) Cam atat ... azi plec cu ea la munte ... sa ii testez performantele:twisted: Am sa revin cu poze cand o fugaresc pe macadam :D |
cat ai dat pe retapitat saua?:>
|
Nu m-a costat nimic , am facut-o la tata la fabrica :)
|
Fuge bine motoru, lam vazut vineri, chiar nu da impresia de 125, pare mai mare(o da de gol sunetul: 2timpi).
Ce pot spune, asfalt uscat si ai grija de ea ;) |
Quote:
Ex. : Azi am venit de la Bicaz(Baicu) cu motor , pe spate am cauciucuri varza , is slick-uri , a plouat 2 zile non-stop , 16 km prin padure , s-a descurcat de minune chiar daca cauciucu din spate a fost egal cu 0 ... sunt foarte multumit de ea ... dar are si cateva puncte slabe ... Punctele slabe : 1. viteza destul de mica : 150 km/h 2. consum benzina 3. consum ulei 4. sunet 2timpi |
Quote:
Stiu si eu de la un prieten cu tot cu 125 |
Nu , depinde , la 125 in 4 timpi nu e in amestec cu benzina , doar la astea in 2 timpi , oricum ma rupe , pun 1 litru la 2 saptamani.
|
Ce ulei pui īn ea ?
|
Quote:
|
Şi cāt costă uleiul ăsta, de te rupe ?
|
Nu ma refeream ca ma rupe la bani , dar ii stresant sa stai sa iti aduci aminte ca trebuie sa pui ulei la fiecare 2-3 saptamani , oricum ..asta ii si din vina mea ca merg numai in ture mari pe ea, schimb numai pe rosu.
Vreo 50 ron sticla ... nu stiu exact Stiu ca mi-am luat o sticla de ulei , un kent 8 , un nestea si un mars si am dat 680 de mii ... Dar decat sa iau un ulei fantoma(ieftin) ...mai bine dau mai multi bani , dar stiu sigur ce pun in motor , stiu ca e bun. |
5 Attachment(s)
Nimic nou la motoreta pana acum :( ... sper de maine sa am timp sa ma ocup de ea ...
Ieri am fost la Gheorgheni cu ea, la intalnirea moto, mi-a consumat 6 litri si 2 galeti :lol: ... si cam atat ... pun cateva poze din "excursie" P.S: care are mai multe poze de la Gheorgheni ?!? L.E: Sorry pentru claritatea pozelor:D :arrow: |
hai sa`ti spuna sufletu meu ce ii lipseste la motoreta ta, i`ar trebui bine tot traseu de toba facut de akrapovic....
|
Da , m-am gandit si eu la o alta evacuare , dar am alte proritati acum ...
alea sunt: - Cauciucuri - Releu de incarcare - Filtru de aer - Xenon ... sa nu crezi ca vreau sa-mi pun xenon pentru figuri , dar farurile care le am nu bat deloc , nu vad nimic , si nu exagerez deloc , debea bate juma' de metru in fata(cu tot cu faza lunga) si se mai vede si galben :lol: iar gumele .... ce sa mai spun , is in stare critica , cauciucul de pe spate deja a dat de panza(si nu glumesc) , nu mai pot merge cu ea pana nu imi schimb cauciucurile ... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning