![]() |
Re: Rallycross în Bucureşti - 27-28 iunie 2009
din ce vad io batranele golfuri au fost vedetele
|
imediat vin si pozele... astazi am facut 397 de poze. Fac un dush pe urma le selectez si vi le pun.
Pentru cel care a intrebat de Boros, a luat locul 2 la 1.4 si locul2 la juniori |
spectacol ,adrenalina si distractie maxima,printre spectatori sa aflat si SEBASTIAN si ONORIU ,urmeaza pozele cu distractia de astazi si cu premierea
|
Quote:
|
am terminat pe locul3 datorita unei pene de cauciuc am lovit o piatra foarte tare si am spart janta fata. am mers asa pana la sfarsit cam doua ture. a fost foarte frumos lumea s-a simtit bine am facut spectacol , am avut si un concurent care sa rasturnat deci tot tacamul...
multumiri tuturor care ne-au sprijinit si au fost langa noi. urmeaza pozele. |
si din august mai puneti doi concurenti pe foaie EU SI CRETU ,pregatim masinile pt AUGUST atuncia ave voie de a intra in competitie,
|
numai glfuri au participat?
|
au fost si alte masini, acum vin pozele
|
47 Attachment(s)
poze si cateva filmulete !
|
sa specificam ,concurentul cu golul albastru 222 adica GEORGICA a terminat aceasta cursa e pana ,cauciucul ii sarise cu doua ture in urma si a avut ambitia sa termie cursa si pe un loc de podium ,iar pe aceasi masina in ultima cursa la fete sa castigat locul 1 ,un efort extraordinar sa mergi pe pana doua ture de pista si sa mai si castigi ,o mare ambitie
|
si in aceasi postura se afla si TENE MARIAN masin cu numarul 102 dupa ce sa rasturnat a plecat pe roti si a avut ambitia sa termine acea tura si sa si castige un loc pe podium ,o mare ambitie depusa si din partea lui ,bravo MARIANE { nebunu } dupa porecla ai fost la inaltime
|
conteaza ca spectatori au avut ce vedea., sa nu uitam si de clasa regina 1800-2000cc care a facut un spectacol pe cinste, si nu in ultimul rand juniori care au mers si ei foarte bine.
|
70 Attachment(s)
uitati si pozele (needitate)
|
13 Attachment(s)
Cateva de sambata si de la mine.
|
foarte buna locatia din care ai facut tu poze (sambata am fost intr-un tricou negru pe care scria FUGITIVE si duminica unu alb cu dungi orizontale rosii nu m-ai vzt? )
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning