![]() |
Re: Un mic sfat daca se poate
Quote:
|
astea deja sunt filme
|
Uneori da, dar daca sunt iute vad coordonatele sun politia si merg sa o iau macar un surub sa recuperez si e bine, am auzit ca exista asemenea sisteme
|
prima data sa iei bacul..:D
|
:DMaine am istorie pe urma studiul bibliei pe urma geografie si gata am scapat
|
studiul bibliei?...frate da tu ce scoala faci?....astea sunt materii de bac....istorie geografie si studiul bibliei?...daca dadeam si eu din astea cred ca luam 10.
|
Dom' parinte, multa bafta! :D
|
Eu la 18 ani am avut ford focus si dupa ce am mers o buna parte de timp pe dacie mi se parea racheta desi era 1,6 100cp. Sincer la 18 ani cu pretentii de MK4 R32 sau Passat W8 deja esti sf bine ca nu vrei urs 3,2 Turbo. Invata si tu cu masina pana una alta si apoi daca te crezi capabil urca la astfel de masini. Lancia Delta mi se pare cea mai ok din ce ai zis tu chiar imi place masinutza!
|
mda mai am prieteni ce dau bacu ca el:);))...e naspa ca in toti ani de liceu nu au avut nici macar o fata:)):P...scuze de of-topic.
Deci aia cu urmaritu prin satelit ai zis macar un surub sa iei!!!??!?!?! pai dai degeaba $$$$ ca sa castigi numai un surubel(maxim 0.5 roni).Of prietene acum sincer tu sigur iti iei masina??? |
ia un urs 2.5 24v...cea mai buna alegere! :lol:
|
Quote:
Cea mai buna alegere? I think not! si eu zic tot Lancia Delta. |
eu cred ca postul lui LordCaddy era la bashcalie .....
|
Quote:
Ca sa fiu on,iti dau acelasi sfat pe care ti l`au mai dat si cei care au postat inaintea mea:pentru inceput ori cumparati ceva SH pt ca 80% o sa o sifonezi pana te inveti cum e cu condusul,ori cumparati ceva pana in 100cp (nou),dar nu depasi "treapta" de 100cp pt inceput(vezi stirile de la ora 5..:lol:).O masina de 150cp deja te tranteste de pereti daca nu ai experienta minim 1 an.. Bafta la bac,examen permis etc.. |
Da eu am terminat liceu de teologie baptista dar is de religie ortodox, mam dus ca era bacul usor, bmw clar ca nu iau de inceput tractiune pe spate plus o ploaie zdravanana egal drift,orcum daca primesc masina va fi momentul cel mai frumos din viata mea,pana acuma lancia delta e pe locul 1
|
egal drift daca nu stii sa conduci ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning