![]() |
Re: Liberty Parade 18 iulie 2009
ma duc si eu sa vad care e treaba :D
|
2 zileeeee \:D/
|
0726.306.764
0762.287.965 andrei cine vrea sa ne strangem mai multi |
Feedback
Optick / Allen au avut cele mai tari seturi. Andi / Hodor / baterist au fost ok. L. Barbulescu n-a dezamagit. V. Barbulescu = DEZASTRU. Ce a pus el mi s-a parut de prost gust. Melodii care chiar nu s-ar fi pretat pentru Liberty Parade niciodata. Daca mai dura mult setul lui, plecam mult mai devreme, pentru ca nu mai rezistam cu nervii. Planet Funk... ok. N-au fost exceptionali, dar nici pe langa. S-a putut asculta. La Ferry Corsten n-am putut sa mai stau. Nu m-au mai tinut pleoapele. |
Si mie mi-a placut ...
Allen rulz .. optik m-a dezamagit putin la inceput .. dar a fost ok ... si barbulescu mi-a placut ... super atmosfera .. o gramada de lume ... o gramada de pitzi .... si cocalari .. cativa care chiar gustau muzica .. in rest cred ca asta e noua fitza .. liberty .. pacat .. cred ca in cativa ani se va strica si liberty ... overall a fost ok .. a meritat ... si drumul .. am gasit si loc de parcare .. a fost ok ;) Later edit : daca gasiti seturile mixate pe net pe undeva de unde le putem da jos .. postati si voi link , torrent dc etc ;) |
http://www.mp3alese.com/toate-dj-set...-lista-13.html
o parte din mixuri ;) |
Inregistrarea completa de la Liberty Parade 2009 - cel mai tare eveniment dance al anului -- http://interzisvirus.bounceme.net:8199/listen.pls click pt a asculta!!
|
e tot liberty'u pe filelist
|
In primul rand imi cer scuze gabi ca nu am putut sa ma vad cu tine...dar eu am fost si la parada si mi-am uitat telefonu in masina...si nu am avut contact cu nimeni pana dimineata.
Parada ca in fiecare an a fost superba, dar show-ul a fost un esec...ma gandesc serios ca la anu sa nu mai vin la show-ul de pe plaja. Barbulescu si-a batut pur si simplu joc de 60 de mii de oameni care au venit sa asculte muzica,si nu zdranganeala de rahat pe care el a pus-o...omu s-a manelizat in cel mai stupid mod(eu cred ca sufera dupa delia si a inceput s-o ia pe aratura...)numai cand am auzit Romanian House Mafia...ma duce cu gandu la Taraf tv...pacat ca incepuse sa-mi placa... Optick a fost misto la fel si Allen... Andi cu Hodor au fost magistrali,doar gandindu-ma cat au repetat cu bateristul ca sa le iasa show-ul....ma ia durerea de cap, ca sa nu mai vb ca este ceva nou la noi...si chiar mi-a placut...si ritmul si tot... PlanetFunk mie nu-mi plac de nici o culoare...deci nici astia nu mi-au placut... Ferry o daduse in muzica de visare.... Raoul mi-a mai placut... |
Orlando, nu e bai.
Asta e. :) +1 la remarca cu Barbulescu / Andi + Hodor / Optick / Allen. Din pacate, de la Ferry Corsten n-am mai avut puterea sa stau. Eu o sa mai acord o singura sansa Liberty-ului: daca anul viitor vom avea tot "manele electronice" renunt la Liberty Parade. Si o spun cu regret. |
Quote:
am stat pana s-a terminat, ne-au dat jandarmii afara :)) si nici baetii nu au vrut sa opreasca muzica, au bagat pana in ultimul moment, aia se apuca-se sa traga de fire pe acolo sa stranga, si muzica nu se oprea ... |
Optick...ZA BEST:D:D Chiar super tare....nu a dezamagit in nici un an..am impresia ca a participat in fiecare an la liberty de cand a inceput
|
Quote:
|
A fost, a trecut... thread closed !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning