![]() |
Re: Espero - IL-99-MIG
frumosa masina..intretinuta...de si eu nu sunt cu hidramatele...sa o stapanesti sanatos...mi se pare cam mare pretul pentru vopsire...mai cauta si in alta parte...
|
Incerc si eu sa o intretin cat pot financiar/timp :), cat despre vopsire da e ff mult si nu as da eu 1300 de euro sa o vopsesc oricat as tine eu la ea, oriccum nu am bani chiar acum, mai astept sa vad ce o mai fi :) noi sa fim sanatosi vorba aia :)
|
Quote:
te cred ca visezi ca si eu as vrea V8 pe al meu espero 8) dar lasand visele la o parte motorul este 8v nicidecum V8 ;)) . Numai bine |
Quote:
|
bine 8V=V8 bine cel putin asta am vrut sa zic :)))) nicidecum motor V8 :))))) ca doar e espero nu mclaren :))
|
atata agitatie pentru o greseala de scriere.. :)))
|
Pt. ce e pus capacul acela pe carcasa filtrului de aer ?
Referitor la culoare nu ii sta bine negru mat, fa-o lucioasa daca vrei negru sau un albstru inchis spre mov ! |
Quote:
acea "gura de refulare" se monteaza pt a nu mai sari capacul cutiei filtrului de aer la rateurile pe gaz. |
ooo..si hidramata si pe gaz?cam puturoasa aa? ;))
|
Nu merg pe gaz decat rareori ( la drumuri foarte lungi) in rest benzina...motoru e fff bun, de ce sa il bubui cu gaz..n-are rost.
|
Foarte frumoasa masina,bafta in continuare cu proiectul
Uimeste-ne cu idei originale! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning