Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW M5 turbo with 1033 horsepower/1090nm (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1302-bmw-m5-turbo-with-1033-horsepower-1090nm.html)

COObra 10-07-04 21:40

mah io cred ca voi va uitati la filmu ala fara sunet sau cu spatele la monitor
daca ala e obosit.........
voi cred ca nu prea va dati seama de reprizele care se aud acolo
a schimbat 3 viteze in drift continuu in 50 de metri
faceti voi asta cu orice masina si DUPA aia sa ziceti cai asta obosit
iar supra aia face asa ca are curu aruncat in afara. ala e derapaj controlat nu demaraj.

ESPinoza 11-07-04 14:37

e obosit :)

BogdanCMS 11-07-04 15:45

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
e obosit :)

O fi stat prea mult seara la petrecere si n-a dormit toata noaptea... :P :P :lol: :lol:

Al3xius 11-07-04 17:18

E destul de marfa masina ....dar nu e ce ma asteptam ...intradevar \"burn-u\" ala e belea ...dar la ce putere are nu scoate ala tot din ea...
TNos : nu stiu de ce te agiti asa ...cred ca nici daca era masina ta nu luai foc asa ...eu zic ca nu are rost sa iasa noi dispute pentru un cacat de sofer care nu stie sa scoata untu dintr`un bmw ... :evil: :evil: :evil:

COObra 11-07-04 17:21

poate e a lui :D :D

Al3xius 11-07-04 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"drifter\"
vreau sa spun ca voi aia care ati zis asta sunteti varza.. si obosita mintea voastra.. bai ala cu dacia... cu cirtzu tau cu tot :lol: :lol: ia fa un scirtz pe un race track..pe o pista de curse :) fa scirtz intra's 3'a ...crezi ca ar merge?

in primu rand nu-mi place tonul pe care vorbesti dupa 3 mesaje...te dai cam mare basina`n lighean si am impresia ca tu nu ai nici o treaba .... iti spun eu ca face cu dacia scartz in a 3-a si pe race track .... asa ca un mai abera si venii si tu ca altii(nu dau nume ca iar ma cert cu ei ...) si te lua de lume aiurea pe forum ...asta de-aia e comunitate ca sa intelegem toti bine nu se ne mancam unii pe altii ! daca nu-ti comvine mai bine nu mai scrii si ne lipsim noi de unu ca tine pe forum ... parerea mea e ca NU AVEM NEVOIE DE CRITICI SI BAGATORI DE SEAMA !

apropo ...bine ai venit ! si abtine`te ca nu esti pe tarlaua lu tacto aci sa vii cu comentarii de genu : bai ala cu dacia ! apropo : ce masina ai (tu nu parintii tai pentru ca sunt sigur k nu ai peste 19-20 ani ... )

BoSsuL3TZ 11-07-04 17:51

First of all! :) nu vaz de ce trebuie sa jignesti lumea domnule drift.. itzi pot demonstra ca se poate sa-tzi dau un \"scartz\" intr-a 3-a :lol: :lol: dar pentru asta trebuie sa-mi platesti pneurile ca se tocesc :D :D si tu cum nu prea potzi .. n-are rost.. asa ca lasa-ne lasa-neeeee :lol:

in fine Al3xius nu merita sa te stresezi.. asta este, lumea este libera.. orium nu dau doi bani pe ce-a zis..

:peace:

Al3xius 11-07-04 17:58

...da-l ma in ........e forum si nu pot sa zic ...astept reply-u cu ce masina are ...poate o avea vreo supra super tunata sau chiar aia din fast & furious .... dar nici pe-aia daca ar aveao n-ar trebui sa vina cu faze de genu : \"bai ala cu dacia\" ...pai ce ma daca omu are bani de dacie si u ai de ...ce masina oi avea(daca oi avea) tre sa-i vb parca ai fi vreun printu p.lii ?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ....a ajuns internetu pe la toti taranii si nu e bine ...ar trebui la formularu de inscriere pe forum sa se puna o intebare la sfarsit : esti basinos ? DA sau NU ...

BoSsuL3TZ 11-07-04 18:00

ce-i corect e corect! :P eu n-am decat de Dacie :))

BogdanCMS 11-07-04 19:20

Eu am dat scartz si cu Tico intr-a 3a asha ca :P :P ...daca nu ma credetzi, va pot demonstra...bine, n-a fost chiar ca la BMW-ul ala cu \"cearcane\", dar oricum. Oricum, BMWul ala nu numai ca e cam obosit, dar n-ati vazut in ce hal derapeaza in curbe, la o viteza destul de mica? Pai daca incerca sa faca ca Supra aia, cred ca era direct in tribune... :lol: :lol:
drifter, de nene, asha-ti trebuie, daca asha stii sa discuti tu.... :P :o

COObra 11-07-04 21:06

bogdane ai chef sa te certi cu mine acu? :D :D :D
iar aia cu scartzu......
ce drek mah
ca daca pun cauciace de 165 la bmw dau scart si intr-a 5-a
iar ticometru e super masina de dat scartz
bia astia chiar asa care ai tatic de bani gata care iti da bani de o masina pe zi - datimi mah si mie una so o rup un pic :D :D

drifter 12-07-04 03:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
...da-l ma in ........e forum si nu pot sa zic ...astept reply-u cu ce masina are ...poate o avea vreo supra super tunata sau chiar aia din fast & furious .... dar nici pe-aia daca ar aveao n-ar trebui sa vina cu faze de genu : \"bai ala cu dacia\" ...pai ce ma daca omu are bani de dacie si u ai de ...ce masina oi avea(daca oi avea) tre sa-i vb parca ai fi vreun printu p.lii ?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ....a ajuns internetu pe la toti taranii si nu e bine ...ar trebui la formularu de inscriere pe forum sa se puna o intebare la sfarsit : esti basinos ? DA sau NU ...

bha nija.. in primu rind imi pare rau daca am sunat chiar asa rau.. dar daca nu cunoaste sa nu vorbeasca... ce zici? merge? sau nu merge? acuma pot sa iti dau si eu p*la in batista ca te'ai legat de viata mea si ma si injuri cealapadiule de gara care esti.;) :twisted:
tzaranushule..**olteanule, e vai steaua ta** (imi cer scuze daca si alti sunt din oltenia..era doar pentru el)
ce's cu impresile astea????.. sa te iei de om in altfel nu chiar asa....nu incerca sa ataci ca ma kk pe tine, nu am intrat aici sa ma cert cu nimeni sau sa fiu motiv de cearta si conduc si eu o masina rezonabila nu supra sau ceva din fast & furios ca nu imi permite buzunaru asa masina noua.. da am un 930 desi e putin mai vechi dar e ok deocamdata ..sper sa fie unu putin mai nou cit de curind.. \"996 turbo\" (vara asta sau in toamna) si inca odata agariciule... nu te mai baga in seama. cu toate ca sunt nou... dami pace ;) si fi baiat saracule care esti ca nu sti cu cine vorbesti niciodata kkmash pe prostimea si tupeu ala prost care il ai in tine.. uite imi pun si masinutza aici daca vrei si poate vreodata daca vi in arizona te duc o tura cu ea... cu toate respektele mele pentru care le am pentru baeiti care sunt baieti.. tu mertzi sa tzio trag la mue.. asa virtual ..si real cind te voi vedea RACER MAN ( lol )

respekte pentru toti care stius a respkete...

BoSsuL3TZ 12-07-04 07:54

here we go again.. de ce spumele mariii tre sa o iei de la inceput?.. omu s-a enervat pe faza cu Dacia pe buna dreptate.. asa ca nu mai incerca sa pari nevinovat.. nu conteaza ce ejti, ci conteaza cine ejti!

Vinovatzia nu o vad la Al3xius care din suparare si-a spus of-ul in postul de mai sus.. si o vaz la tine care nu jti sa aplanezi un conflct.. spui tu ca n-ai venit sa te certzi.. si atunci de ce a trebuit sa ataci? ejti destept ejti cu masina buna.. DON\"T FU**ING CARE! :) eu unu nu pot decat sa-tzi arat ca n-ai dreptate.. sper ca n-o sa mai fie continuare la acest mesaj.. si ca ai inteles ce-am vrut sa zic...

COObra 12-07-04 08:49

ce v-as inchide topicu si v-as da si cap in cap un pic
va certatii ca aia mici de gradinitza :evil: :evil: :evil:

drifter 12-07-04 09:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
here we go again.. de ce spumele mariii tre sa o iei de la inceput?.. omu s-a enervat pe faza cu Dacia pe buna dreptate.. asa ca nu mai incerca sa pari nevinovat.. nu conteaza ce ejti, ci conteaza cine ejti!

Vinovatzia nu o vad la Al3xius care din suparare si-a spus of-ul in postul de mai sus.. si o vaz la tine care nu jti sa aplanezi un conflct.. spui tu ca n-ai venit sa te certzi.. si atunci de ce a trebuit sa ataci? ejti destept ejti cu masina buna.. DON\"T FU**ING CARE! :) eu unu nu pot decat sa-tzi arat ca n-ai dreptate.. sper ca n-o sa mai fie continuare la acest mesaj.. si ca ai inteles ce-am vrut sa zic...

lol da ma da am inteles ce ai vrut sa zici.. :))))))) esti si tu oltean? si te'a ofticat chestia ca lam facut oltean sau care'i jmenu....vad ca stii si engleza :))) deh. siktir ca esti obosit ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning