![]() |
Re: E30 - COUPE. TM 21 XXS
Foarte īngrijit , foarte bine se ţine interiorul cāt şi exterior,mai rar vezi aşa e30 felicitări şi baftă cu el ;) !
|
multumesc pentru complimente............
|
o adevarata achizitie.so stapinesti cu bine;)
|
frumoasa masina ,
cutie viteza:''getrag'' un pic mai scurta.= :) scut cutie viteze si motor "hartge" = este un simplu scut nu este facut de Hartge interior ''m tehnic II recaro'' = Scaune sport , ;) Recaro este alceva |
da este un pic mai scurta am mai raspuns la cineva ca viteza a 4 imi decupleaza la 180 dar pana acolo merge de inebunesti.scutulul de care zic eu si care il am pe masina scrie clar pe el "hartge" si scaunele de care zici tu sunt cele de raliu ''scoica'' firma ''recaro''........ale mele sunt recaro pentru ca au marginile alea ce te tin fix in ele........
|
Salut! Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos!
destul de ingrijit si interiorul avand in vedere cati ani are masinuta te-ai scos cu ursu asta:D |
Ce mai face ursache? Ceva schimbari?
|
https://www.youtube.com/watch?v=8qAZz...e=channel_page
Merita sa vedeti ce frumos stie ursu asta ... Bafta Tzucu ! |
2 Attachment(s)
multumesc Baciu!.....................priviti ce a primit masinuta mea cadou......................
|
ceau.de curiozitate poti sa pui niste poze cu ce ai vrea sa dai la schimb.......
|
Quote:
e chiar f tare |
4000 euro...ma ajuns...pa acuma...numai taxa a fost 9500 lei total...
|
Quote:
oricum intrebarea mea era doar pt volan, cat ai dat doar pe volan nu pe toata masina :D sa o stapanesti sanatos...Bafta! |
aaa.......:D.....nu am inteles..............100euro...........multumesc.. ..........
|
mi se pare mult 4000 , chiar daca arata impecabil masina .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning